• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

yanlış anlamassan sana bir şey demek istiyorum.profil resmin ağlayan kadın.bence onu gülen bir kadın olarak değiştir.bilinç altını değiştirmiş olursun.üstündeki negatif etkiyi de azaltır.biraz pozitif düşün lütfen.kuruntu yaparak kendini üzme.olmassada dünyanın sonu değil.belirti arama tadını çıkar bugünlerin.
Simdi nasil olmuş:)

Bu güne kadar gün aşırı gittim şimdi cumartesiye kadar hergün gidicem canım senin nasıl oldu Duaların içinde teşekkür ederim
çoğu gitmiş azı kalmış senin ne güzel.inşallah sonucunda pozitif olur.ben edetimi bakliyorum.3 günüm var daha.ben başlamadım anlıcağın.iğnelerden çok korkuyorum.kendine iğne yapmak nasıl bir duygu

çoğu gitmiş azı kalmış senin ne güzel.inşallah sonucunda pozitif olur.ben edetimi bakliyorum.3 günüm var daha.ben başlamadım anlıcağın.iğnelerden çok korkuyorum.kendine iğne yapmak nasıl bir duygu
İlk başta biraz stres ama alışıyorsun ben hergün kalçadan da vuruldum göbekten de inan kalça daha çok acıyor hiç takma kafana yani korkma canım senin tedavinde hayırlı olsun bu arada

selamlar günaydın herkese,

14.gün 134 ,
16.gün 427.50 dü.aile hekimi istedi birde ama gösteremedim.
19.gün değerim 1787 çıktı iyimi kızlar,yoksa çok mu artmış?(fazla çıkmasıda iyi değil diye okudum ama,2.gün embriyosuysdu)

canım gayet iyii en az iki günde 2katı artması lazım sen 3 .günde yapmıssın 16. günden sonra maşallah gayet sağlıklı ilerlemiş

selamlar günaydın herkese,

14.gün 134 ,
16.gün 427.50 dü.aile hekimi istedi birde ama gösteremedim.
19.gün değerim 1787 çıktı iyimi kızlar,yoksa çok mu artmış?(fazla çıkmasıda iyi değil diye okudum ama,2.gün embriyosuysdu)
Maşallah gayet güzel görünüyor, Allah bize ve tum isteyenlere de nasip etsin insallah

Kizlar az önce kahvalti yapiyodum annem cay koyarken bacagima damladi bende o an o aciyla ayağa zipladim bir anda sonra nasil yaptim ben bunu diye kendime kiziyorum inşallah birşey olmamistir yaa

Back