Simdi nasil olmuş:)yanlış anlamassan sana bir şey demek istiyorum.profil resmin ağlayan kadın.bence onu gülen bir kadın olarak değiştir.bilinç altını değiştirmiş olursun.üstündeki negatif etkiyi de azaltır.biraz pozitif düşün lütfen.kuruntu yaparak kendini üzme.olmassada dünyanın sonu değil.belirti arama tadını çıkar bugünlerin.
olmuşSimdi nasil olmuş:)
Süper olmuşSimdi nasil olmuş:)
süper maşallah.inşallah bol bol yumurtaların olur. tedavi sürecinde kaç günde bir çağırdılar cnmKızlar bugün son iğnelerimi oldum cumartesi 11 de OPU var inşallah çok güzel geçecek Allah hakkımızda hayırlısını versin hepimizin inşallah
Bu güne kadar gün aşırı gittim şimdi cumartesiye kadar hergün gidicem canım senin nasıl oldu Duaların içinde teşekkür ederimsüper maşallah.inşallah bol bol yumurtaların olur. tedavi sürecinde kaç günde bir çağırdılar cnm
çoğu gitmiş azı kalmış senin ne güzel.inşallah sonucunda pozitif olur.ben edetimi bakliyorum.3 günüm var daha.ben başlamadım anlıcağın.iğnelerden çok korkuyorum.kendine iğne yapmak nasıl bir duyguBu güne kadar gün aşırı gittim şimdi cumartesiye kadar hergün gidicem canım senin nasıl oldu Duaların içinde teşekkür ederim
İlk başta biraz stres ama alışıyorsun ben hergün kalçadan da vuruldum göbekten de inan kalça daha çok acıyor hiç takma kafana yani korkma canım senin tedavinde hayırlı olsun bu aradaçoğu gitmiş azı kalmış senin ne güzel.inşallah sonucunda pozitif olur.ben edetimi bakliyorum.3 günüm var daha.ben başlamadım anlıcağın.iğnelerden çok korkuyorum.kendine iğne yapmak nasıl bir duygu
selamlar günaydın herkese,
14.gün 134 ,
16.gün 427.50 dü.aile hekimi istedi birde ama gösteremedim.
19.gün değerim 1787 çıktı iyimi kızlar,yoksa çok mu artmış?(fazla çıkmasıda iyi değil diye okudum ama,2.gün embriyosuysdu)
Maşallah gayet güzel görünüyor, Allah bize ve tum isteyenlere de nasip etsin insallahselamlar günaydın herkese,
14.gün 134 ,
16.gün 427.50 dü.aile hekimi istedi birde ama gösteremedim.
19.gün değerim 1787 çıktı iyimi kızlar,yoksa çok mu artmış?(fazla çıkmasıda iyi değil diye okudum ama,2.gün embriyosuysdu)
günaydın,iyiyiz adet bekliyoruzGunaydin kizlar nasilsiniz
sen ne yapıyorsun ne aşamadasınGunaydin kizlar nasilsiniz
Bende sürekli oldum olacsgim diye korkuyla tuvaletten cikamiyorum, ayni adet olacakmisim gibi karnim ağrıyorsen ne yapıyorsun ne aşamadasın
kaçıncı gün olduBende sürekli oldum olacsgim diye korkuyla tuvaletten cikamiyorum, ayni adet olacakmisim gibi karnim ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?