çok sevindim cnm hayırlı olsun şimdiden ben yarın ilk kez dr gidecem o 15 günlük süreyi beklemek gerçekten zorInsallab canım benim. Rabbim tum isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Canim seninde hayırlı olsun. Test tarihi daha kolay geçmişti sanki ya :) 15 Gun hic geçmiyor. Daha 13 gun varçok sevindim cnm hayırlı olsun şimdiden ben yarın ilk kez dr gidecem o 15 günlük süreyi beklemek gerçekten zor
Amin canim insallah seninde kandilin mubarek olsunMerhaba kizlar, kandiliniz mübarek olsun Rabbim bu güzel gecede bütün dualarimizi kabul etsin insallah
Eğer daha transfer yapılmadiysa hormon değerlerini normale getirmek icin testere dişli aslan pençesi otu kürü yapin en az 1 ay icin..bütün hormonlar düzelir
Hayırlı olsun canım cevabın içinde teşekkür ederimBenden 9 tane yumurta toplandı ama sadece 5 i döllenecek olgunluktaydı. 4 ü döllendi 1 ini aldım. Kalanları dondurduk.
Eğer daha transfer yapılmadiysa hormon değerlerini normale getirmek icin testere dişli aslan pençesi otu kürü yapin en az 1 ay icin..bütün hormonlar düzelir
Kizlar moralim çok bozuldu bugün transferimin 7. Günü 2 gün sonrada adet günüm, normalde adet olmama bir gün kala göğüs agrim gider ertesi günde adet olurum simdi de öyle oldu goguslerimde agri falan kalmadi, tutmadi herhalde
Çok kötüyüm ya bende hic şaşmaz göğüs agrim gidince en fazla bir gün sonra adet olurum, sakinlesmeye calisiyorum ama yok olmuyorRosella,
Lütfen sakinleş. Benim de yarın adet günüm dünden beri karnım ağrıyor. Ama bunlar hiçbirşeyin belirtisi değil. Merak etme. Adet belirtisi arama pozitif olmalıyız
sağol canım..amin inşallah.rabbim yüzümü güldürsün..allaha emanet ol canım..Canim benim ilk denemem ilk çocuğum olucak Allah nasip ederse. Kalp atini gorduk sukurlrt olsun ama iste insan korkuyor dedigin gibi. Buarada Rabbim saglikla evladini kucağına almayi nasip etsin. Soyke dusunyorum alacagi nefes yiyecegi ekmek varsa doğar. Sen ilaçları ihmal etme sakin. Bol bol dinlen. Icinide ferahlatmaya çalış. Olacak ne isr onu gorcez. Tedbir alalim taktir Allah'ın
Çok kötüyüm ya bende hic şaşmaz göğüs agrim gidince en fazla bir gün sonra adet olurum, sakinlesmeye calisiyorum ama yok olmuyor
İnşallah tutunmuştur seninki de benimki de, allah razi olsun cnm moral verdin banaAma sen şu anda rutin döngünde değilsin. Her yerimizden elli tane ilaç alıyoruz, genetiğiyle oynanmış mandalina gibiyiz resmen :) O yüzden canını boş yere sıkma bebeğini de üzme.
İnşallah tutunmuştur seninki de benimki de, allah razi olsun cnm moral verdin bana
yaaaaa bayanlar yapmayın ümit dolu olmanız gerek kendinizi dinlemeyin daha hiçbir şey belli olmamışken karartmayın kendinizi,,kimi adet belirtisi yaşıyo kimi hiçbir şey yaşamıyo yapmayın lütfen ...bol bol dua edin ümitli olun meleklerin anneleri.Rosella,
Lütfen sakinleş. Benim de yarın adet günüm dünden beri karnım ağrıyor. Ama bunlar hiçbirşeyin belirtisi değil. Merak etme. Adet belirtisi arama pozitif olmalıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?