bizimde sorunumuzdan biri ileri hareketlilikti yüzde sıfırdı bizimİleri hızlı hareketli sperm 100.de kaçtı sizin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizimde sorunumuzdan biri ileri hareketlilikti yüzde sıfırdı bizimİleri hızlı hareketli sperm 100.de kaçtı sizin
Bizimde aynı 100.de sıfır mofrolojide 0 dı siz ne aşamadasınız şuan tedavidemisinizbizimde sorunumuzdan biri ileri hareketlilikti yüzde sıfırdı bizim
hayirli olsun ..cok sevindim . 3.gun embriosu idi . tek yumurtam vardi benim . Aslinda umutsuzdum. Tedavinin buraya kadar gelecegini bile ummadim .. Dr sadece rezervin az , fsh yuksek yasin ileri ve kilolusun demis umut vermemisti. 38 yasindayim ama kore de yasim 40 oluyor.2 yil onden gidiyor yaslar burada . ilk denemem .. Sanirim da son denemem olacak isimden dolayi malesef vakit ayiramiyorum...ve cok calisiyorum ( 12 saat en az ) transferden sonra ise geldim o kadar yan' :))) tutarsa sansima :) yarin tekrar kan testi istedi dr . Insallah yukselmistir.
insallah daha guzel haberler aliriz . Sevgiyle kalin
Çok fazla belirti arama cnm. Hiçbirşey hissetmeyip hamile olan çok arkadaşımız var burda. Beklemek yoruyor insanı ama umudunu yüksek tut. Rabbim güzel haberler almanı nasip etsin inş. Cnm..Günaydın kızlar valla ben bu defa kafayı yiyicem herhalde hiç bir belirtim yok sadece Göğüslerim hashas okadar Nerde şimdi bu belirtiler kasıklarımda hiç ağrıyok çok üzülüyorum çünkü dondurulmuş larımı kullandım eğer tutmadıysa bi daha yumurta toplama tedavisi görmek istemezdim çünkü çok zor biliyorum Rabbim inşallah emeklerimizi Boşa vermez morelim çok bozuk ne olur hamile arkadaşlar sizler hep belirti yaşadınızmı bu arada benim bugün transfer gününüde sayarsak 5. Gün
İnşallah cnm.. değerin güzel katlanaraktda devam eder inşallah...Kan testi 36.28 çıktı canım inşallah benimledir katlanır degerim amiiinn
Hayırlı olsun arkadsşımGunaydin.arkadaslar benim.dun.aksam testimi tekrarladim.cok.sukur saglikla.katlanmis.darisi bekleyen arkadaslarima.insallah
canım 2. tüp denemem bir tane 5.gün blast transfer edildi bugün 7. günüm idrarda pozitif gibi şimdi kan vermeye gidiyorum . bizimde morfoloji ve total sayı hep düşüktü 6 milyonla tüp bebeğe başladıkBizimde aynı 100.de sıfır mofrolojide 0 dı siz ne aşamadasınız şuan tedavidemisiniz
Hayırlı olsun dilerim pozitiftir bebek olarak kucağına gelircanım 2. tüp denemem bir tane 5.gün blast transfer edildi bugün 7. günüm idrarda pozitif gibi şimdi kan vermeye gidiyorum . bizimde morfoloji ve total sayı hep düşüktü 6 milyonla tüp bebeğe başladık
inşallah görürüz sen bekleyenlerdensin ne güzel ben sabredemedimArkadaşlar bu gün benim son bekleme günüm yarın gebelik testi yaptırıcam inşallah pozitifi görürüm bende 13 yıllık hasretim mutlu sonu görürüm bende sevgiler
aminn inş hepimizin sen ne aşamadasınHayırlı olsun dilerim pozitiftir bebek olarak kucağına gelir
yarın çoook güzel sonuç alman dileğiyle cnmArkadaşlar bu gün benim son bekleme günüm yarın gebelik testi yaptırıcam inşallah pozitifi görürüm bende 13 yıllık hasretim mutlu sonu görürüm bende sevgiler
Oooo Maşallah çok güzel çıkmış. Ben üç defa yapmıştım hiçbirinde çıkmamıştı. Şimdiden hayırlı olsun arkadaşım.günaydın kızlar cumamız mübarek olsun ben günlerdir sizi takip ediyorum . 2. tüp bebek denemem 27 kasımda 5. gün tek blast transferim olmuştu test tarihim 7 aralıktı sabah idrar testi yaptım sanırım pozitif kan vermeye gidecem Allahım hayırlısıyla tüm bebek hasreti çeken bizleri güldürsün
Benimde yarın test günümaminn inş hepimizin sen ne aşamadasın
Amin teşekür ederim seninde yüzün gülsün rabbim senin kucağınada bebek versin inşallahyarın çoook güzel sonuç alman dileğiyle cnm
Benimde yarın test günüm
Amin canım allah razı olsunCanım güzel haberlerini alırız inşallah... Bekliyorumm sabırsızlıkla..