- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.454
- 248
Ben az önce kan testimi aldım transferimin6. Günü sonuç 36.28 :)
Canımmm gözün aydınnn Rabbim kucağına versin inşallah..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben az önce kan testimi aldım transferimin6. Günü sonuç 36.28 :)
ayy ben de deneyeyim o zaman senden cesaret alıp :) yarın yada diğer gün idrar testi yapayım sonucuna göre yazarım artık.Canim ben esime sabah idrar testi aldırdım kendimi negatife hazirlamisken o silik çizgiyi gördüm bi cesaret kan verdim. Allaha şükür pozitif çıktı inşallah katlanarak çok güzel devam eder. Bide cumartesi test yaptırırım. 2 tane 5. Gun embriyosuydu
Amin inşallah canım hala soktayim:)Canımmm gözün aydınnn Rabbim kucağına versin inşallah..
Sabah ilk cisinle yap ben öyle yaptım daha net sonuç alirsin:)ayy ben de deneyeyim o zaman senden cesaret alıp :) yarın yada diğer gün idrar testi yapayım sonucuna göre yazarım artık.
Evet ben pozitifi gordükten sonra progestanı igne olarak kullanmaya başladım canim. Şişlikler için önerisi olan bulursan bana da söyle :)test sonucu pozitif çıktıktan sonra da progestan iğne kullanılıyor mu ?iğnenin yarattığı şişlikler için önerisi olan var mı?
Canım hayırlı olsun. Şimdiden Allah kavuştursun bebişlerine. :)Sabah ilk cisinle yap ben öyle yaptım daha net sonuç alirsin:)
Canimmm çok sevindim hayırlı olsun. Allah saglık sıhatle kavuştursun şimdiden :) sende 24 kasımda transfer yaptırmıştın diye hatirliyorum ama sanirim 25 kasımda yaptirmissin. :)Kizlar test gunumdu bugun ( 8. gun ) pozitif :)))
tmm şekerim inşallah allahım pozitifi görmeyi nasip eder.Sabah ilk cisinle yap ben öyle yaptım daha net sonuç alirsin:)
Kizlarrr kasim ayinda hamile kalanlar diye bi topik acilmis...orda paylasabiliriz gebelik takiplerini...burda sonuc bekleyen herkez teker teker oraya gelir insallahh
Canim bide 2016 agustos anneleri var test yaptıktan sonra bnde o topigi düşünüyom bide ona bak istersen:)))Kizlarrr kasim ayinda hamile kalanlar diye bi topik acilmis...orda paylasabiliriz gebelik takiplerini...burda sonuc bekleyen herkez teker teker oraya gelir insallahh
İnşallah pozitif alırım da tabi bugün 9.gunumKizlarrr kasim ayinda hamile kalanlar diye bi topik acilmis...orda paylasabiliriz gebelik takiplerini...burda sonuc bekleyen herkez teker teker oraya gelir insallahh
Benimde 10.cu günüm bişey hissediyormusunİnşallah pozitif alırım da tabi bugün 9.gunum
İnşallah pozitif alırım da tabi bugün 9.gunum
Benexol b vitamini mi?dr benexol ve zinco c verdi ,sigortanın ödeyip ödemediğini bilmiyorum
Elevit? Hangi vitamin oluyor? Ilkkez duydumSigortanın karşılayıp karşılamadığını bilmiyorum canım drum bana elevit ve omega 3 verdi onları kullanıyorum
öncelikle hayırlı olsun canım çok sevindim acaba 5.gün embryosu olduğu içinmi bukadar erkn sonuç aldın yoksada ikiside tutunduda ondanmı değerin kaç çıktı bu aradaCanim ben esime sabah idrar testi aldırdım kendimi negatife hazirlamisken o silik çizgiyi gördüm bi cesaret kan verdim. Allaha şükür pozitif çıktı inşallah katlanarak çok güzel devam eder. Bide cumartesi test yaptırırım. 2 tane 5. Gun embriyosuydu
Cok teşekkür ederim canım darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. Aslında çok erken 2 günde bir tekrarlanacak test sağlıklı bi şekilde katlanır insallahCanım hayırlı olsun. Şimdiden Allah kavuştursun bebişlerine. :)
cok sagol canim.Hic bilmiyorum canim bende hic beklemiyordum cunku. 36.28 cikti degerimöncelikle hayırlı olsun canım çok sevindim acaba 5.gün embryosu olduğu içinmi bukadar erkn sonuç aldın yoksada ikiside tutunduda ondanmı değerin kaç çıktı bu arada