• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

kani vermissin:) artik guzel sonuclarini bekliyoruz.herseyden once hakkinda hayirlisi olsun.guzel haberlerle insallah.
Insallah canim

Ay canım benim hadi mutlu habeti bekliyıruz merakla. Uyanır uyanmaz açtım topiği seni ve bebek_dostuu bebek_dostuu nu çok merak ediyorummm.... Sonuca kadar gez dolaş . Dün ben öyle yaptım çabuk geçti zaman.
Ben de oturdum bi yere cay iciyorum. Vakit gecmiyor. Heyecandan midem bulanmaya basladi cok ironik :) sen gunlerce belirti ara sonucu beklerken mide bulantisi hisset. Sahaneymis :p

Kan verdim canim iki saate cikicakmis. Nasil gecicek vakit bilmiyorum. Benim transferden sonra uykularim boluk porcuk zaten dun de oyleydi. Insallah pozitiftir canim ya. Icimden hicbisey gecmiyo. Hayirlisi neyse o olsun

Hadi canım hayırlı haberler ile dönersin inşallah...bak nasıl geçti zaman test günü geldi bile ne güzel seni merakla hamileyimm yazini görcegime inaniyorum...

Insallah canim

Ben de oturdum bi yere cay iciyorum. Vakit gecmiyor. Heyecandan midem bulanmaya basladi cok ironik :) sen gunlerce belirti ara sonucu beklerken mide bulantisi hisset. Sahaneymis :p

Ayy canım yaa... Dün tahlili elime aldığım halimi görmen lazımdı. Ellerim titriyo yüzüm kıpkırmızı olmuş. Sonucu gördüm inanamadım. Biyologun yanına gittim benim sonucum bu mu?doğru mu görüyorum dedim. Evet dedi kadın pozitif bu sonuç dedi.. O an bir ohh dedim... Birde kimsenin haberi yok. Bir dek sizlerle yazışıyorum. Eşime bile söylemedim kan verdiğimi taa ki akşam söyledim ben bugün tahlil yaptırdım dedim. Annemlerin haberi hala yook. Cumartesi tekrar yaptırdıktan sonra söyliyecez.. Arkadaşların yaına gitmiştim ben . Özelikle arabayla yol yaptım trafikte geçsin zaman diye. 1.buçuk saate çıktı sonucum..

Yok kizlar maalesef deger 7.37.
Kendimi toparlayana kadar bisey yazamam heralde. Destek veren herkese tesekkur ederim. Insallah hepiniz pozitif sonuc alirsiniz. Herkes gibi kendimi toparlayip onumuzdeki surece bakacagim artik

Ayy canım yaa... Dün tahlili elime aldığım halimi görmen lazımdı. Ellerim titriyo yüzüm kıpkırmızı olmuş. Sonucu gördüm inanamadım. Biyologun yanına gittim benim sonucum bu mu?doğru mu görüyorum dedim. Evet dedi kadın pozitif bu sonuç dedi.. O an bir ohh dedim... Birde kimsenin haberi yok. Bir dek sizlerle yazışıyorum. Eşime bile söylemedim kan verdiğimi taa ki akşam söyledim ben bugün tahlil yaptırdım dedim. Annemlerin haberi hala yook. Cumartesi tekrar yaptırdıktan sonra söyliyecez.. Arkadaşların yaına gitmiştim ben . Özelikle arabayla yol yaptım trafikte geçsin zaman diye. 1.buçuk saate çıktı sonucum..
canım benim inşallah hep bu mutluluğun devam eder. tadını çıkar artık. inşallah darısı kesesini görmeye ve kalp atışını duymaya olsun inşallah:)))

Kendimi toparlayana kadar bisey yazamam heralde. Destek veren herkese tesekkur ederim. Insallah hepiniz pozitif sonuc alirsiniz. Herkes gibi kendimi toparlayip onumuzdeki surece bakacagim artik

Canım üzme kendini . Normalde 5 in üstü hamile oluyır benim elimdeki tahlil kağıdında öyle yazıyor. Önemli olan yükselmesi.. lütfen ümidini kaybetme . Ben sana şimdi onun fotoğrafını çejer gönderirim cnm..

canım benim ya herşeyde vardır bir hayır. vakti zamanı değilmiş. dualarım seninle. rabbim en kısa zamanda inşallah ama inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana. Allahıma emanet ediyorum seni. inanıyorum sen anne olacaksın, hiç pes etme lütfen

bence benim de negatif. nedense 2 gündür tahlil yapmaktan korkar oldum. her şeyin hayırlısı inşallah. eşim bile dün gece diyor ki benim de hiç umudum yok diyor bu tedaviden. baştan beri olmadı diyor. gece hiç uyuyamadım. bekliyorum bakalım.

cnm sende benim gibi uzun protokol tedavisi olduğun için bir şey soracagm, adetimin 21. günü lucrin e başladık, adetn ikinci günü tahll için gel dedi doktorum ama ben hala adet olmadım 3 gün geçti hiç geçmezdi benimki çok düzenli adet olurum. acaba bu iğne mi geciktiriyor diye düşündüm sende de böyle bir durum oldu mu

üzülme demek çok boş ama kendini toparlamaya çalış cnm rabbim herşeyin hayırlısını bilir, bir daha ki sefere olur inşallah. kaçıncı günündü erken falanmı ki

Icin rahat etsin diye sor istersen ama hic zarari yok dr um kendisi kabiz olursan al demisti canim. Kizlar bu arada verdim kani iki saatte cikicakmis. Acaip bir haldeyim. Ya herro ya merro bakalim ne olacak. Vakit te nasil gecicek hicbi fikrim yok
Cnm bnm inşallah cuma günü hayrına bze iyi hberler vercksin merak etme :)

@Violet_ 79 canim ne desem bos , bende yasadim biliyorum. Sabir ve icinin rahatlamasini diliyorum. Birkac gun sonra insan kabulleniyor , hayat devam ediyor bir sekilde, kalinan yerden en iyi nasil devam ederim cabasi icine giriyorsun. Bu seferde degil belki ama baska sefer tutacak insallah..
Bu arada degerin dusuk degil. Ben de 5 in uzeri iyi diye biliyorum. 2 gun sonra yine bak bence. Mesela benim 0,7 cikti sonra baktim 0.1 yani 1 bile degil. Gebelik kesin yok. Ama sende bir yukseklik var. Bilmiyorum tabi doktorun daha iyi bilir umutlanmakta kotu. Ama icini ferah tut. Baska sefer olacak insallah. Hepimiz ayni durumdayiz. Bir gun bizde buarada hamile haberi vericez umarim. V Violet_79

Merhaba arkadaşim bende tüp bebek yöntemiyle hamile kalıp çok şükür oğlumu kucağıma aldım yazamadan gecemedim rast geldi öylesine o günlere dönmek istedim ondan topige girdim. İçinde bir umut ışığı var lütfen 2 gün sonra tekrar kan verir misin moralini bozup ışığını kaybetme lütfen

Sevgiler...

Heyecanla seni bekledim canım, çoküzgünüm, vardır bunda da bir hayır, benim sonuçla aynı çıkmış seninkide! Allahın vardır bildiği bizler için:(

Kızlarrrrrr Can'lar bugün dayanamadım (bi embriyomun 8. Günü diğerimin 6. Günü) idrar da silik çıktığı için kan testi yaptım Allah'a şükür 104 çıktı hala inanamıyorum inşallah böyle davam eder:)))
Çok sevindim inşallah değerlerin katlanarak yükselir, Rabbim devamını getirsin... Darısı hepimize inşallah...

Back