• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Artemis88 Artemis88 canim adetin agrili olmus sanirim.sayfalarda gezinirken gordum. adetin normalden daha fazla agrili olduysa idrar yolu enfeksiyonu olmus olabilirsin.hastaneye gittigimde bi bayanin basina gelmisti dr tahlil yapti ve enfeksiyon oldugunu soyledi.dr a gittiginde en azindan bi tahlil yaptir istersen canim

sen uzulme diye niye yapsin.bazen o olumlu laflar keske soylenmese bile diyebiliyoruz ama eslerimiz bizi dusunuyo.biz mutlu olalim ilk once diye ugrasiyolar.eminimki birbirinizi severek anlasarak evlendiniz.esin seninle cocuk icin evlenmedi.sen oldugun icin seni sevdigi icin evlendi. eşinle eminimki cok mutlusun ve bunu cocuk icin niye bozacaksin ki.evet cocuk cok onemli harika bisey.zaten buyuzden bu acilari cekiyoruz. ama cocuk aile olabilmek icin sartmi onu dusun.

en nihayetinde sıkma canını daha fazla,kimin çocuğu kucağına ne zaman alacağı belli olmaz,kimin de çocuğunun ne zaman elinden alınacağı belli olmaz. hayat bu her şey bizler için. önemli olan hayatı ıskalamamak ne güzel ki kendine iyi bir eş bulmuşsun,keyfinize bakın. çocuk çok güzel olmakla birlikte ona sahip olmanın dezavantajlarının büyük olduğunu da unutma:) inan bana senin bebisin olacak.ve sen bana hamileyim diye mesaj atacaksin:)

herşeyden önce sağlıklı ve mutlusun. en önemlisi bu... daha ötesi yok.

edit: kaf cok daginik cumlelerim karisik olabilir ama umarim anlatmak istedigimi anlatabilmisimdir:)
Cok güzel yazmissin cnm

Benim.icin iyi temellide bulunan arkadaslar cok tsk ederim dilerim rabbim bu yolda emek veren butun kullarini sevindirsin :anneadayı::anneadayı:

Maşallah cnm maşallah arkası gelen olsun:anneadayı::KK55: sırada daha çok kişi var. Çok şanslı ve güzel bir topik oldu burası. Rabbim bozmasın. Amin.:KK36::KK33:
Âmin amin inşallah canım yarın test yapacak olan arkadaşlarda inşallah hayırlı haberlerle gelirler benimde Pazartesi transferim olacak ne olur duacı ol bizlerede çünkü çok zor ve meşakatli bi yol insanını psikolojisi altüst oluyo tedavi Süreci test Süreci çok zor yani

Ahh canım ahh..Ne şişirmesi..Bunu ancak yaşayan bilir.Sen doktorun söylediğine yorum katmışşsın, 3 kere de olmazsa bidaha olmaz diye bir şey kabul görür bir şey değil..Ancak ve ancak onu Yaradan bilir.Baksana hepimiz imtihan içindeyiz.kimimiz öyle kimimiz böyle.Asi olmak ve pes etmek yok.Ha bunları söylemek ne kadar kolay geliyor dile di mi? İnan bana olumsuz her neticede buradaki herkes aynı ruh haline bürünüyor.Sana tavsiyem asi olmadan, Allah'a sonsuz güven içinde 3. denemeni kendiini ne zaman hazır hissedersen başla canım..Allah yolunu, yolumuzu açık etsin.Rabb'im alnımızın akıyla bu imtihndan çıkmamaızı tez zamanda nasip etsin, bizleri mahcup etmesin inşallah.Amin
Amin canim hepimize insallah

Artemis88 Artemis88 canim adetin agrili olmus sanirim.sayfalarda gezinirken gordum. adetin normalden daha fazla agrili olduysa idrar yolu enfeksiyonu olmus olabilirsin.hastaneye gittigimde bi bayanin basina gelmisti dr tahlil yapti ve enfeksiyon oldugunu soyledi.dr a gittiginde en azindan bi tahlil yaptir istersen canim

Canim oyle olunca doktoru aradim, ilac tedavisi gordugumuz icin yalanci gebelik oluyor tedavi bitince tutmazsa adet olunca agrili geciyor dedi kadin , dusuk gibi kanda cok oluyor dedi. 2. Gun azaldi biraz ama ilk gun ne yuruyebildim nede gece uyuyabildim. Birkac kisiye sordum bu forumda onlarda oyle olmus ondan cok sorun etmedim canim.

Mrb eltimde gecen ay olmustu transfeer onunda 3 tup denemesiydi ve o ikkbgunden kapiz olmystu kuru kayisi yedi sabahlari duzeldi ve cok jarin agrisi bacak agrusi sislik oluodu surekli yatti suan hamile umit veemis gubi olmiyum ama belurtileriniz guzel ins olumlu sonuc alursinz bu arada ay sonu bende baslicam ignelere herjes icin hayurli olsun
Saol canımm hepimiz olumlu sonuçlar alırız inşallah dualarım sizlerle

Kızlar bişi soracaktım,dondurulmuş embriyo transfer öncesi ilişki yasakmı transfer gününe kadar,belki doğalından yakalarmıyım diye merak ettim de...

Çok teşekkür ederim ama sgk ödeme yapması için aşılama falan yapılması gerekiomus onu hiç yaptrmadim bununla ilgili bilgin varmı cnm
Canım sen eşinde sorun olduğunu söylemiştin yanlış hatırlamıyorsam eğer erkek infertilitesi söz konusu ise aşılama şartı aranmıyor direk tüp bebek kararı çıkıyor istersen sen randevu al ve elindeki bütün sonuçlarınla beraber git eşinin sonuçlarını da götür zaten orada seni yönlendiriyorlar hemen ve drlarda hemşireler de çok iyi ve anlayışlı o bölümde.Mesela bende hiç aşılama yapmadım benimde tüplerimde sıvı birikimi vardı bana ameliyat olup tüplerimin kapatılması gerektiğini bu şekilde tüp bebek yapsak bile sıvının rahime akacağını ve gebeliğin oluşmayacağını söylediler ve tüplerimin kapatıldı.Tüplerim kapatılınca da aşılama yapamayacağım için hemen tüp bebek raporuna yönlendirdiler istersen orada da yapıyorlar tüp bebeği tedavi 550 tl çapada birde ilaç masrafın onlarda 1000 tl bile tutmuyor.Başka aklına takılan olursa hiç çekinmeden sorabilirsin canım

FKMM FKMM ben de senin bekled'm bekled'm uyuya kalmisim .. Saabah sabah seni merak ettim .. Cok sevindim yihuuu diye bagirdim.. Ofistekile bile sasirdi.Hayirli ugurlu olsun

FKMM FKMM ben de senin bekled'm bekled'm uyuya kalmisim .. Saabah sabah seni merak ettim .. Cok sevindim yihuuu diye bagirdim.. Ofistekile bile sasirdi.Hayirli ugurlu olsun

Alemsin tatlım yaa... insanın kafası takılıyo dimii , meraklanıyorsun noldu diye. Çünkü burda hepimiz birbirimize bir umut oluyoruz. Bende aynı senin gibi tahlil verdim diyen arkadaşları merakla takip ediyorum ... :anneadayı::KK200::nazar: Allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin ibşallah... Çook teşekkür ederim... :KK37:

Alemsin tatlım yaa... insanın kafası takılıyo dimii , meraklanıyorsun noldu diye. Çünkü burda hepimiz birbirimize bir umut oluyoruz. Bende aynı senin gibi tahlil verdim diyen arkadaşları merakla takip ediyorum ... :anneadayı::KK200::nazar: Allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin ibşallah... Çook teşekkür ederim... :KK37:

Guney Koredeyim , malesef bu sureci yalniz geciriyorum . Buradan guzel haberler alinca sukrediyor , ayrica daha bir umitli oluyorum .Tekrar cani gonulden tebrik ederim . Darisi herkesin basina ...

sevgiler

Back