Amin Can'ım inşallah duam hepimiz için rabbim hepimizin yüzünü güldürsünÇok sevindim inşallah değerlerin katlanarak yükselir, Rabbim devamını getirsin... Darısı hepimize inşallah...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin Can'ım inşallah duam hepimiz için rabbim hepimizin yüzünü güldürsünÇok sevindim inşallah değerlerin katlanarak yükselir, Rabbim devamını getirsin... Darısı hepimize inşallah...
Merhaba , ne mutlu darisi bize insalah :) sizin sorununuz neydi acab ? Kacinci denemede olduMerhaba arkadaşim bende tüp bebek yöntemiyle hamile kalıp çok şükür oğlumu kucağıma aldım yazamadan gecemedim rast geldi öylesine o günlere dönmek istedim ondan topige girdim. İçinde bir umut ışığı var lütfen 2 gün sonra tekrar kan verir misin moralini bozup ışığını kaybetme lütfen
Sevgiler...
Âmin Can'ım inan dua ediyorum herkese :)
Kızlarrrrrr Can'lar bugün dayanamadım (bi embriyomun 8. Günü diğerimin 6. Günü) idrar da silik çıktığı için kan testi yaptım Allah'a şükür 104 çıktı hala inanamıyorum inşallah böyle davam eder:)))
AminnnnCanımmmm gözün aydınn.. Rabbim devamını sağlasın inşallah :)
Merhaba , ne mutlu darisi bize insalah :) sizin sorununuz neydi acab ? Kacinci denemede oldu
Hiç bir zararı yokmuş canım. Aynı durumu bende yaşamıştım sordum kullan dedi. Ayrıca prospektüsündede yazıyo.Cnm bunun vücuda yda transfer sonrası embriyoya br zararı olur mu doktora söylim dmi
Can'ım rabbim yüzünü güldürsün ben inanıyorum Allah'ın izni ile olacak en kısa zamanda rabnim yardımcın olsunYok kizlar maalesef deger 7.37.
Kendimi toparlayana kadar bisey yazamam heralde. Destek veren herkese tesekkur ederim. Insallah hepiniz pozitif sonuc alirsiniz. Herkes gibi kendimi toparlayip onumuzdeki surece bakacagim artik
Canim bu hamile değilsin demek değil lütfen bozma hemen moralini bir daha test yaptir yoksa da zamanı değildir seni çok iyi anliyorum rabbim bize sabır versin insInsallah canim
Ben de oturdum bi yere cay iciyorum. Vakit gecmiyor. Heyecandan midem bulanmaya basladi cok ironik :) sen gunlerce belirti ara sonucu beklerken mide bulantisi hisset. Sahaneymis
Yok kizlar maalesef deger 7.37.
Kendimi toparlayana kadar bisey yazamam heralde. Destek veren herkese tesekkur ederim. Insallah hepiniz pozitif sonuc alirsiniz. Herkes gibi kendimi toparlayip onumuzdeki surece bakacagim artik
Cnm Lutfen üzülme hem sonucuna negatif diyemeyiz belki iki gün sonra katlayacak bilemezsin onun icin test yapmayi sakin ihmal etme lütfenYok kizlar maalesef deger 7.37.
Hayırlı olsun canım. İnşallah kucağuna alırsın bebişlerini . MAŞALLAHKızlarrrrrr Can'lar bugün dayanamadım (bi embriyomun 8. Günü diğerimin 6. Günü) idrar da silik çıktığı için kan testi yaptım Allah'a şükür 104 çıktı hala inanamıyorum inşallah böyle davam eder:)))
canimm cok uzgunumm..ama hemen druna bildir..ilaclarini sak8n kesme..2 gun sonra bidaha yaptir...5 in ustunde degerin..tutunmus melegin..ama gucu tam yetmemis demekki..yoksa 0.. cikardi...2 gun sonra yine yaptir belki yukselir...yukselmezse kimyasal gebelik sayilir..Yok kizlar maalesef deger 7.37.
Kızlarrrrrr Can'lar bugün dayanamadım (bi embriyomun 8. Günü diğerimin 6. Günü) idrar da silik çıktığı için kan testi yaptım Allah'a şükür 104 çıktı hala inanamıyorum inşallah böyle davam eder:)))
Canım içgüdüsel olarak olumlu hissettinizmi şehir dışına çıktım dediğinizkaç saat yolculuk yaptınız ve kaç embriyo yerleştirildi yardımcı olduğunuz için teşekürler allah tamamına erdirsin gebeliğiniziKızlar bendeki belirtiler şöyleydi:
Transfer günü adet olacakmış gibi ağrım vardı.
1. gün: hiç birşey hissetmedim
2. gün: adet ağrısı gibi fena bir ağrım vardı ve sabah pembe akıntım oldu.
3. gün: ağrım yoktu. göğüs hassasiyeti çekilme hissi vardı sadece.
4. gün: Sabah baş döncesi oldu (bu sanırım ilaçlardandı) ve iğne olurken yüz üstü yattığımda karnım ağrıyordu ve hafif sızılar giriyordu kasıklarıma.
5. gün : arada bir çok az sızı hissediyordum o kadar:
6. gün: şehir değişikliği yaptığım için ayakta durunca bir kaç kez ani sancılar girdi.
7. gün: hiç bir his yoktu.
8. gün: hiç bir his yoktu.
ve bugün hala birşey hissetmiyorum sadece biraz adet olacakmışım hissi var kızlar.. Hatta ağladım dün birşey hissetmiyorum diye.. Sizleri de üzdüm burada..
Çok uzun süre yatmadım ilk 3 gün dikkatliydim o kadar. Sonra normal hayatıma geri döndüm.. Hatta 6. gün itibari ile işime de geri döndüm..
Ananas yedim ilk 5 gün birer dilim. Hergün ballı süt içtim.. Izgara ve çorba yedim genellikle..
Erken idrar test yapmadım.. Ama erken test yapanları araştırdım.. Ancak 8. 9. günlerde belli olabiliyor kızlar o da belki..
6. 7. günlerde test yapıp canınızı sıkmayın derim ben..
Unuttuğum birşeyler olabilir.. Sormak istediklerinizi sevee seve cevaplarım canlarım..
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..
Kaç ölçek içeyim sence cnmHiç bir zararı yokmuş canım. Aynı durumu bende yaşamıştım sordum kullan dedi. Ayrıca prospektüsündede yazıyo.