- 25 Ocak 2010
- 126
- 88
- 98
Ne içiyorsun canım.Kaç ölçek içeyim sence cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne içiyorsun canım.Kaç ölçek içeyim sence cnm
Canım demek hayırlısı böyleymiş yıpratma kendini tamam mı... şuan en önemli şey senin sağlığın iyi bak kendine.Yok kizlar maalesef deger 7.37.
Kendimi toparlayana kadar bisey yazamam heralde. Destek veren herkese tesekkur ederim. Insallah hepiniz pozitif sonuc alirsiniz. Herkes gibi kendimi toparlayip onumuzdeki surece bakacagim artik
canım tahlil parası vermiyosun sadece rahim filmi var 400 tl.. cgh embriyo başına 400 dolar, histereskopi de 2750 tl eylül ayında böyleydi diğerleri doğruKızlar acibadem maslak tahmini fiyat
Tüp bebek..................5.750 tl
Ilaclar...........................1.750tl
Mikrocip......................1.200tl
Embryo dondurma...1.300tl(tahminen)
Tahliller.......................1000tl (rahim filmi içinde ekstra istenilen tahliller eğer olursa tabiki)
Cgh yada pgt biyopsi.....6.800 (5 embriyo göndersem tanesi 4000 dolar 950 biyopsi parasi)
Gebelik aşısı vurulursam......1300tl
Histereskopi olursam.............1500tl (tahminen)
Otel de kalma parası yeme içme ucak bileti 3000 tl
TOPLAM MIKTAR ...............23.650tl
Kızlar sizce hesabım doğru mu ben şok oldum
ah canım üzülme rabbim hayırlısını versin inş.Yok kizlar maalesef deger 7.37.
Kendimi toparlayana kadar bisey yazamam heralde. Destek veren herkese tesekkur ederim. Insallah hepiniz pozitif sonuc alirsiniz. Herkes gibi kendimi toparlayip onumuzdeki surece bakacagim artik
maşallah canım! Rabbim hayırla sağlıkla tamamina erdirsin inşallah. Dikkat et kendine. Allahim esirgesinKızlarrrrrr Can'lar bugün dayanamadım (bi embriyomun 8. Günü diğerimin 6. Günü) idrar da silik çıktığı için kan testi yaptım Allah'a şükür 104 çıktı hala inanamıyorum inşallah böyle davam eder:)))
Canım 1 ölçek yetiyorKaç ölçek içeyim sence cnm
hayırlı olsun canim. Ben de memorial Şişli de yaptirdim. Allahim inşallah yavrularini sana bağışlar ve bu tedavinde hayirla sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah.Kızlar selamlar allah yardımcınız olsun benimde transferimin dördüncü günü oldu bana dua edin bu 7.ci denemem memoriale güveniyorum hadi hayırlısı
Canım içgüdüsel olarak olumlu hissettinizmi şehir dışına çıktım dediğinizkaç saat yolculuk yaptınız ve kaç embriyo yerleştirildi yardımcı olduğunuz için teşekürler allah tamamına erdirsin gebeliğinizi
Canım 1 ölçek yetiyorKaç ölçek içeyim sence cnm
Teşekürler rabbim sizede hayırlısını versinmaşallah canım! Rabbim hayırla sağlıkla tamamina erdirsin inşallah. Dikkat et kendine. Allahim esirgesin
Canım 1 ölçek yetiyor
hayırlı olsun canim. Ben de memorial Şişli de yaptirdim. Allahim inşallah yavrularini sana bağışlar ve bu tedavinde hayirla sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah.
Rabbim sana en hayırkısını versin ikiz olur inşallah hayırlısıyla bu arada bir iki saat araba yolculuğuda yaptınızmı benim hem uçak yolculuğu yapıcam bir saatte araba yolculuğuUçak yolculuğu yaptım 1 buçuk saat canım. 2 embriyo transfer edildi. Yolculuğu 5. gün akşam üzeri yaptım yani bayağı istirahat etmiştim. Ben hiç olumlu hissetmedim.. Başlarda ağrılarım vardı biraz daha iyi hissettim ama sonra onu kaybetmiştim.. Sonuçta Rabbimin takdiri canım..
Maşallah Tebrikler, gözün aydın.Kızlarrrrrr Can'lar bugün dayanamadım (bi embriyomun 8. Günü diğerimin 6. Günü) idrar da silik çıktığı için kan testi yaptım Allah'a şükür 104 çıktı hala inanamıyorum inşallah böyle davam eder:)))
Rabbim sana en hayırkısını versin ikiz olur inşallah hayırlısıyla bu arada bir iki saat araba yolculuğuda yaptınızmı benim hem uçak yolculuğu yapıcam bir saatte araba yolculuğu
Canim resmini gönderme. Bende de keyif yok valla. İçimde garip bir sıkıntı. Kac gundur. Cok bunaliyorum. Violet pozitif bekliyordum. Belirtileri olumlu geliyordu bana. Ama hayırlısı insallah vardir bir hikmet. Çünkü hayırla saglikla istiyorum ve herkese de öyle dua ediyorum.bebek_dostuu hiç keyfim kaldı yaw... V Violet_79 da kaldı aklım yaa... şu resmide becerip ekliyemedim.. inşallah iyidir.
Beni aydınlattığınız için sonsuz teşekürlerCanım havaalanına gidene kadar 1 saatten fazla araba yolculuğu yapmış oldum.. hiç birşeycik olmaz varsa nasipleri ne yapsanda düşmezler.. Sen kafana takma bunları..
Rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah canimKızlar slm ,gününüz hayırlı olsun.Dr randevusundan yeni geldim hamileyim çok şükür birdahaki ultrason randevusu 11.12'de kalp atışı ve keseyi görebilmek için ama dün gece kanamam başladı az koyu renk yerleşme kanamasımı deniliyor olmadı diye sabaha kadar yatamadım şükürler olsun dua ediyorum kanamam dursun diyeü
Canım 3 kez denedim ilkinde negatif sonuç aldıktan 5 gün sonra, ikinci tüp bebekte ise günüm gelmeden adet oldum... 3. İse ptesi transfer oldum hayırlısıyla beklemedeyimKizlar negatif sonuc alindiktan nekadar sure sonra adet olunur? benim bir hafta oldu hala adet olmadim