Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın Can'ım eminim doğrudur hatırlı olsun şimdiden :)Kizlar dünkü idrar testinden sonra bugün yine idrar testi yaltim O hayalet cizgi bugun daha belirgin oldu ve hada cabuk belirdi hala inanamiyorum bu arada 6. Günüm ve dondurulmus transferi catlatma fln olmadim transferin 3. Gününden itibaren hergün yapiyorum
Günay'dın canım benim bende dondurulmuş tedaviye başladım Pazartesi transferim inşallah yapılacak sorun çıkmazsa yanlız doktorum bana Cumartesi Pazartesi ve Çarşamba olmak üzere. Hcg 1500 iğnesi verdi bu iğne hamilelik hormonu vücuda salgılıyomuş emriyonun tutunması için yardımcı oluyomuş ve ben bu iğneyi 2013 te kullanarak oğluma hamile kaldım şimdi ikinci tedavimde aynı yöntemle devam ediyoruz kısacası eğer bu iğneden sende kullandıysan normal idrarda çıkması ama kullanmadıysan şimdiden sevin bence bu arada ben oğluma hamile kalmadan önce 7 defa daha denedim doktorum bu iğneyi kullanmamıştı bu iki defada kullandı bakalım inşallah bundada pozitif olurKizlar dünkü idrar testinden sonra bugün yine idrar testi yaltim O hayalet cizgi bugun daha belirgin oldu ve hada cabuk belirdi hala inanamiyorum bu arada 6. Günüm ve dondurulmus transferi catlatma fln olmadim transferin 3. Gününden itibaren hergün yapiyorum
Dr.unla konuş evde kalınca sürekli kendini dinliyorsun.stres oluyorsun.ders programına göre al.ben aldım evdeyim ama misafir geliyor falan kimse bilmiyor o yüzden rahatım.çok hareketsiz kalmak bana göre değil.olursa zaten Allah tan olacak .Öğretmenim.Transferim yarın pazartesi başlasam mı diye düsünüyorum
Hayir Kullanmadim cnm estrofem kullandim transfere kadar bide ilaclardan olsaydi 3. Ve 4. Gunlerdede pozitif cikmasi gerekmezmiydi ilk defa dun cok belirsiz pozitif gordum aksama kadar koyulasti bugunde ayni cizgi sanki dünden daha belirgin insallah boş yere umitlenmiyorumdurGünay'dın canım benim bende dondurulmuş tedaviye başladım Pazartesi transferim inşallah yapılacak sorun çıkmazsa yanlız doktorum bana Cumartesi Pazartesi ve Çarşamba olmak üzere. Hcg 1500 iğnesi verdi bu iğne hamilelik hormonu vücuda salgılıyomuş emriyonun tutunması için yardımcı oluyomuş ve ben bu iğneyi 2013 te kullanarak oğluma hamile kaldım şimdi ikinci tedavimde aynı yöntemle devam ediyoruz kısacası eğer bu iğneden sende kullandıysan normal idrarda çıkması ama kullanmadıysan şimdiden sevin bence bu arada ben oğluma hamile kalmadan önce 7 defa daha denedim doktorum bu iğneyi kullanmamıştı bu iki defada kullandı bakalım inşallah bundada pozitif olur
Yo ben sadece sordum belki sanada doktorun böyle bi iğne vermiştir ama doğru diyosun 3. Ve 4. Gün yaptığında çıkmamışsa ay ozaman kesin hamilesiiiinnnnn hadi hayırlısı inşallah ama senin yerinde olsam yarın gider kan verirdimHayir Kullanmadim cnm estrofem kullandim transfere kadar bide ilaclardan olsaydi 3. Ve 4. Gunlerdede pozitif cikmasi gerekmezmiydi ilk defa dun cok belirsiz pozitif gordum aksama kadar koyulasti bugunde ayni cizgi sanki dünden daha belirgin insallah boş yere umitlenmiyorumdur
Icin rahat etsin diye sor istersen ama hic zarari yok dr um kendisi kabiz olursan al demisti canim. Kizlar bu arada verdim kani iki saatte cikicakmis. Acaip bir haldeyim. Ya herro ya merro bakalim ne olacak. Vakit te nasil gecicek hicbi fikrim yokCnm bunun vücuda yda transfer sonrası embriyoya br zararı olur mu doktora söylim dmi
yasak diye biliyorum. tabi dondurulmuş tedavisine başladıysan.Kızlar bişi soracaktım,dondurulmuş embriyo transfer öncesi ilişki yasakmı transfer gününe kadar,belki doğalından yakalarmıyım diye merak ettim de...
duphalacın zararı yok canım. özellikle merkezden söylediler transfer sonrası kabızlık olursa kahvaltıda 1 ölçek alabilirsiniz diye.Cnm bunun vücuda yda transfer sonrası embriyoya br zararı olur mu doktora söylim dmi
bence hamilesin canım. dondurulmuşlarda kullanılan bir ilaçtan dolayı idrarda betahcg yüksek çıkarmış diye biliyorudm ama onu yapmadığına göre hayırlı olsun canım. inşallah pozitifffff haberini alırız senin. gönlünce olsun inşallahKizlar dünkü idrar testinden sonra bugün yine idrar testi yaltim O hayalet cizgi bugun daha belirgin oldu ve hada cabuk belirdi hala inanamiyorum bu arada 6. Günüm ve dondurulmus transferi catlatma fln olmadim transferin 3. Gününden itibaren hergün yapiyorum
en güzeli 2-3 gün evde olmak, sonrası günlük yaşama dönmek. hem psikolojin rahat oluyor, kendini çok dinlemiyorsun hem de dolaşım daha iyi oluyor. ilaçların etkisine olumlu etki ettiğini düşünüyorum. zaten ağır kaldırma ve fazla yorulma olmadan rutin hayatınıza dönün diyorlar.Dr.unla konuş evde kalınca sürekli kendini dinliyorsun.stres oluyorsun.ders programına göre al.ben aldım evdeyim ama misafir geliyor falan kimse bilmiyor o yüzden rahatım.çok hareketsiz kalmak bana göre değil.olursa zaten Allah tan olacak .
Masallah diyelim tatlim. Gitgide belirginlesiyosa hamilesin demektir. Insallah ben de bugun guzel haberler verebilirimKizlar dünkü idrar testinden sonra bugün yine idrar testi yaltim O hayalet cizgi bugun daha belirgin oldu ve hada cabuk belirdi hala inanamiyorum bu arada 6. Günüm ve dondurulmus transferi catlatma fln olmadim transferin 3. Gününden itibaren hergün yapiyorum
evet biliyorduk daha doğrusu ilk aşılamada öğrendikBirde eşinin hız problemini önceden de biliyor mudunuz?Aşılama sürecinden bu yana?..
Canım öncelikle hissiyatını anlıyorum, üzülmemek elde değil..ben de her gece rüyalarımda görüyorum.elimde testler, iğneler, yumurtalarım..Çok zor..Allah ım sabır versin, ve lütfen sen de O'na sığın..Sanırım en erken bir dahaki ay regl olduğun zman kontrole başlayıp dondurulmuş embr. transferini yaptırabilirsin.Demem o ki, hiç erteleme arkadaşım hemen yaptır zaman kaybetme derim ben kendimce..
Kan verdim canim iki saate cikicakmis. Nasil gecicek vakit bilmiyorum. Benim transferden sonra uykularim boluk porcuk zaten dun de oyleydi. Insallah pozitiftir canim ya. Icimden hicbisey gecmiyo. Hayirlisi neyse o olsun
Bu ay çok bereketli insallah sende bu bereketten Nasibini alanlardan olacaksin bende sabirsizlikla sonucunu bekliyorumKan verdim canim iki saate cikicakmis. Nasil gecicek vakit bilmiyorum. Benim transferden sonra uykularim boluk porcuk zaten dun de oyleydi. Insallah pozitiftir canim ya. Icimden hicbisey gecmiyo. Hayirlisi neyse o olsun
ben inaniyorum inşallah pozitifff olacak Allahin izniyle! Benim de uykularim bölük porcuk. Ben yarin verecem kan. Bu kadar heyecan fazla geldi:))))Kan verdim canim iki saate cikicakmis. Nasil gecicek vakit bilmiyorum. Benim transferden sonra uykularim boluk porcuk zaten dun de oyleydi. Insallah pozitiftir canim ya. Icimden hicbisey gecmiyo. Hayirlisi neyse o olsun
inşallah mucizen şuan seninle annesi. Rabbim onu sana bağışlasın ve hiç ayırmasın inşallah. Sürekli konuş anlat ona. O seni duyuyor olacak. Bu transferim haric hep öyle yaptım. Iyi geliyor psikolojime. Sen de rahatla. Bundan sonrası Rabbimin sana sunacağı güzellikte inşallah AMİNNNNNNNNNNSagolun Kizlar insallah diyorum ben yıllardır uğraşıyorum bu 11 transferim eger tuttuysa bu benim mucizem olacak
Cok güzel yazmissin cnm
kani vermissin:) artik guzel sonuclarini bekliyoruz.herseyden once hakkinda hayirlisi olsun.guzel haberlerle insallah.Kan verdim canim iki saate cikicakmis. Nasil gecicek vakit bilmiyorum. Benim transferden sonra uykularim boluk porcuk zaten dun de oyleydi. Insallah pozitiftir canim ya. Icimden hicbisey gecmiyo. Hayirlisi neyse o olsun
allahim kucagini bos birakmasin.hayirlisiyla hamileyim haberini paylasmayi nasip etsin insallah.sizlerden pozitif sonuc gelince bana acayip bir umut oluyor:)Sagolun Kizlar insallah diyorum ben yıllardır uğraşıyorum bu 11 transferim eger tuttuysa bu benim mucizem olacak
Icin rahat etsin diye sor istersen ama hic zarari yok dr um kendisi kabiz olursan al demisti canim. Kizlar bu arada verdim kani iki saatte cikicakmis. Acaip bir haldeyim. Ya herro ya merro bakalim ne olacak. Vakit te nasil gecicek hicbi fikrim yok