2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Canım kafana takma falan gibi süslü sözler söylemek istemiyorum çünkü bu durumda psikolojimiz gereği her şeyi kafamıza taktığımız bir gerçek bence eğer maddi durumun el veriyorsa drunu dinle hemen tekrar yap amh menepoz belirteci ve asla tekrar yükselme gibi bir ihtimal yok canım benim geçen sene şubat ayında 1,57 çıkmıştı amh ve 6 ay sonra 0,92 ye düşmüştü benimde menepozum çok yakın Allah yardımcımız olsun hepimizin

Arkadaşlar bu gün 7. günümdeyim. Yumurtalarım 2. Günde 8 hücre olmuştu. 3. Gününde transferimi oldum. Sizleri gördükçe heyecanlandım test yapmayı istiyorum. Sonuç alabilir miyim sizce?
Canım sen bılırsın ama 3. Gün embriypsu en erken 10. Yada 11. Gün sonucu veriyorm

Evet canım malesef bazı gercekler acı oluyor. En azından 2 ay bekleyecegım biraz kendimi hazırlayıp baslayacagım. Biraz rahim de kendine gelir belki. Cok agrılı bır adet gecırdım sankı içimde fırtına koptu, zaman acımasızca etki ediyor malesef. Benim amh 0,22 düşün nerdeyse bitmiş zaten. Hakkımızdan hayırlısı ne diyim

Birazcık olsada mı yükselmez

Vallahi iğnelerden bn çok kötüyüm canım ya özellikle progestan bni mahvetti. Onun dışında bir iki kere kasık batması oldu sende de oldu mu

Ben progestani igne olarak sadece transfer sonrasinda vuruldum, daha sonra progestanin hapini kullanmaya devam ettim. Bende ilk gun batma oldu hatta mudahaleden sonra eve geldigimde 2 damla hafif bi kanamada olmustu artik implantasyondan mi yoksa mudahaleden dolayi mi oldu bilmiyorum. Ama şuan batma vs yok. Brnim 5. Gun emriyosuydu senin kaçtı? Ve testi ne zaman yapmayi dusunuyorsun?

Bnm de 5.gün 2 tane verdiler tatlım . 6 aralık dediler ama pazar a denk gelio bn 5 aralık yaparım yada cuma günü dayanamayabilirm:)) senin ki tek mi çift embriyo mu.

vallahi benim adetimin 7.gunu ama bende bugun basliycam su bal tarcin corekotuna belki biraz da olsa fayda eder:) buarada ne demek tabiki yazacagim hatta yazdiklarini gorunce kizdim bile sana. umutsuz dusunme sakin. inan herseyin bi vakti var bu hayatta.vakti gelmeden maalesef hicbir sey olmuyor. ve tek basina bu yuku tasimaya calisma sakin. esinle paylas.kotu de olsan iyi de olsan esinle paylas.sonucta bu ceremeyi cekiyosan ikinizin meyvesi olsun diye cekiyosun :) ve opuyorum bende

Canım sen çok tatlısın yaa. .. 78 çıktı sonucumm...
Canim ya defalarca girdim. Sırf görebilmek için sonucunu. Ama biliyordum pozitifi gorecegimizi. Yemin ediyorum cok mutlu oldum. 2.degeri takma. Rabbim hayirla saglikla kucagina almayi nasip etsin. Artik stres yok. Tadini cikar. Hemen tabloya ekleyelim:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…