• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Ayy cnm cnmm... Saolasın tatlım. Allah herkese hayırlısıyla herkese yaşatsın inşallah. Tablo için cumartesiyi bekleyelim bence kesinleşsin... seni kaçıncı günüdesin tatlım. öpüyorum seni çookk...
Benim bugun 8.
Arkadaşlar bu gün 7. günümdeyim. Yumurtalarım 2. Günde 8 hücre olmuştu. 3. Gününde transferimi oldum. Sizleri gördükçe heyecanlandım test yapmayı istiyorum. Sonuç alabilir miyim sizce?
Bence bekle canim. Erken test sonuclari guvenilir degil. Negatif çıkarsa üzülürsun bu da seni bebegini etkiler. Hamilelik oluşmuş olabilir ama daha yeterli hormonsevoyeisne gelmemis olbilir. Mümkün oldugunca seni meşgul edecek seyler bul. Gez toz usulca. Sonra testini yaparsin Allahin izniyle. İnşallah senden de pozitiffff haberi alırız canim. Kocaman bir AMİNNNNN ECMAIN İNŞALLAH

Benim bugun 8.

Bence bekle canim. Erken test sonuclari guvenilir degil. Negatif çıkarsa üzülürsun bu da seni bebegini etkiler. Hamilelik oluşmuş olabilir ama daha yeterli hormonsevoyeisne gelmemis olbilir. Mümkün oldugunca seni meşgul edecek seyler bul. Gez toz usulca. Sonra testini yaparsin Allahin izniyle. İnşallah senden de pozitiffff haberi alırız canim. Kocaman bir AMİNNNNN ECMAIN İNŞALLAH

Cumrtesimi yapacaksın cnm testi. Bak şimdide ben seni merakla bekliyorum birde V Violet_79 uu ..

Ne sormuştun cnm sen. Bazen geride kalıyor kaçırabiliyoruz. Kusura bakma..
Canım öncelikle cevap verdiğin için teşekkürler ve pozitif sonucun için tebrikler inşallah kucağına alırsın sag salim. Benim ilk tüp denememdi 5. Gün 2 embriyo transferi sonucum negatif hiç sorunum yok şimdi dondurulmuslarla denicem ne kadar beklemem gerek sizce diye sormuştum

Merhaba arkadaşlar sizlere bir sey sorucam bende çikolata kistleri var ve tüp bebek tedavisine yeni başladım acaba soğan kurude yapsam bi zararı olurmu
Tedaviye basladiktan sonra soğan kürü yapmasan daha iyi olur sanki. Rahim üzerinde etkisi var bu kürün. Inceltici etki diye biliyorum. Bence bekle artik. Tedavi suresince kuru incir yiyebilirsin. Benim de cikolata kisti. Ekstra birsey yapmadim. Insallah tedavini kolaylıkla ve pozitiffff sonucla tamamlarsin canim
Canım öncelikle cevap verdiğin için teşekkürler ve pozitif sonucun için tebrikler inşallah kucağına alırsın sag salim. Benim ilk tüp denememdi 5. Gün 2 embriyo transferi sonucum negatif hiç sorunum yok şimdi dondurulmuslarla denicem ne kadar beklemem gerek sizce diye sormuştum
canim 1 ay sonra da baslanabiliyor. 1-2 ay ara verip başlayabilirsin. Problem olmuyor

Cumrtesimi yapacaksın cnm testi. Bak şimdide ben seni merakla bekliyorum birde V Violet_79 uu ..
Sabahtan bayagi aglamistim kendimi cok kotu hissedip, biraz da olsa umut oldun canim bana. Insallah guzel haberler verebilirim ben de senin gibi. Yatin tam 12. gunum cok heyecanliyim. Zaten uykularim mahvoldu bakalim bu gece uyuyabilecek miyim?

Benim bugun 8.

Ağzın bal mı ?:KK200: İnsan bu süreçtekendini anlayan birilerinden destek almak istiyor. Sabırsızlandım bayaa. Çünkü bu daha ilk denemem. Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin inşallah. Çok teşekkür ederim canım benim.:KK48:

İyi aksamlar arkadaslar benide araniza alirsaniz sevinirim 6 transferimi pazartesi gunu oldum hic bise hissetmiyorum neden boyleyim bunuda bilmiyorum dilerim.rabbim.hepimize nasip eder.

Pkolu olup gebe kalan arkadaşlar insülin ilacı metformin kullanıyor musunuz?
Evett benim drum simdilik devam dedi..ilk 3 ay kullanicaz dedi..dusuk riskini azaltiyor dedi..

Kızlarrrrrrrrr 309 değerimmmmmm
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:cookk sukur canimmm insallah kat kat artsinnn...

Kızlar deli oldum sonucu alıncaya kadar. Aksilik şarzım bitti . Daha şimdi girdim eve ve hemen yazıyorum size.
Sonuç 78 çıktı kızlar. İnanılır gibi değil. Ama cumartesi önemli ...
:nazar::nazar::nazar::nazar:masallahhh canimmm..insallah kat kat artar rabbim kucagimiza aldigimoz gunleride gostersin..
Kızlar nolur cevap ya 7. Günüm idrarda silik çiktı sizce iyi mi bu:KK43:

Iyi olmazmi...tabiki iyi..kandada pozitifi gorursunn..hadi hayirli olsunn...

İyi aksamlar arkadaslar benide araniza alirsaniz sevinirim 6 transferimi pazartesi gunu oldum hic bise hissetmiyorum neden boyleyim bunuda bilmiyorum dilerim.rabbim.hepimize nasip eder.

Hayurli olsun arkadasimmmm...insallah guzel haberler verirsin...

Sabahtan bayagi aglamistim kendimi cok kotu hissedip, biraz da olsa umut oldun canim bana. Insallah guzel haberler verebilirim ben de senin gibi. Yatin tam 12. gunum cok heyecanliyim. Zaten uykularim mahvoldu bakalim bu gece uyuyabilecek miyim?

Bence rahat bir uyku uyu canımm .. yarın çok güzel haber seni bekliyor . İçime öyle doğuyor...

Merhaba benimde 19 kasımda transferim oldu benm de tam tersi ilk 3 gün tık yoktu sonra ağrılarım oldu hala da var bu adet belirtisi de olablrmiş gebelik belrtisi de. Hiç belrtş göstermeyip olumlu sonuç alanlar da oluyormuş. Ben 30 kasımda test yaptırıcam inşallah hepimizin olumlu güzel sonuçları olur
ağrım cok yoktu dedıgım gıbı ama bugun acayıp kasık agrım basladı kıst var bende kıstler agrıdıgında genelde3 adet oluyorum cıdden cok korkuyorum tutmazsa dıye

WAW WAW Saol cnm allah razı olsun.. inşallah hepimizin hayırlı ve sağlıklı bebekleri olsun burdan paylaşalım hepimiz..

Back