- 18 Ekim 2015
- 300
- 309
- 18
Ayy Bugün ne bereketli bir gün çok sevindim cnm
Saol cnm çook teşekkür ederim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy Bugün ne bereketli bir gün çok sevindim cnm
Catlatma ignesini En son ne zaman yaptirdinKızlar nolur cevap ya 7. Günüm idrarda silik çiktı sizce iyi mi bu
Çok çok gözün aydın çok sevindik içini rahat tut artık hamilesin inş anne olcaksınKızlar deli oldum sonucu alıncaya kadar. Aksilik şarzım bitti . Daha şimdi girdim eve ve hemen yazıyorum size.
Sonuç 78 çıktı kızlar. İnanılır gibi değil. Ama cumartesi önemli ...
Kaçıncı günündü canımsın?Nihayet evet 78 çıktı cnm....
Ayh simdi bas agrimdan bile umitlendim.Biliyırum cnm. Çok iyi anlıyorum senii ama inşallah sende güzel haber vereceksin bize inanıyorum çook ... dualarım sizinlee...
Artemisler karıştı :) ben 88. Artemisim . Sagol canım. Cok dogru soyluyorsun. Kader kısmet. Her soyledıgıne katılıyorum. Benım gibi olanların basarı elde ettiği yerleri arastırmaya baslayacagım. Yer olarak degilde hastalık bazlı arastırma yapmak dogru oyle dusunmemiştim. Sonucta herkesın derdi farklı. Birine iyi gelen bana gelmeyebılır, benım gibi olanların konusunda uzman bulmak lazım. Cok sagolasın tekrar yazdıkların için. Sımdı bal ve corek otu tarcın karısımını yapıyorum :) herkese tesekkurler. Opuyorum seni.Artemis88 canim bi onceki msjim sanaydi.yanlis artemisi etiketlemisim:)
Ah cnmmmm..... inan gözlerim doluyor.. hala manyak gibiyim. Ama cımrtesi artması lazım dedi doktor. Cumrtesini bekliyecem. Ama iyki erken yaptırmışımmm...
Çok çok gözün aydın çok sevindik içini rahat tut artık hamilesin inş anne olcaksın
Bende tekrar yaptırcam canım.. C.tesi inşallah hayırlı haberler alırız...
Canim idrarda silik cikmasi tabi ki istenilen bi durum. Ama bu kesin bi kriter degil cunku kullandigin ilaclar da buna sebep olabilir.Kızlar nolur cevap ya 7. Günüm idrarda silik çiktı sizce iyi mi bu
Can'ım brnim yumurtalar geçen ay toplandı 1 ay bekletip transfer olduCatlatma ignesini En son ne zaman yaptirdin
ım inşallah tam sonucu hemen alırız hepimiz hayırlısı ileCanim idrarda silik cikmasi tabi ki istenilen bi durum. Ama bu kesin bi kriter degil cunku kullandigin ilaclar da buna sebep olabilir.
Insallah hamilesindir azicik daha sabret canim inan gunu geldiginde cabuk gecti diyeceksin. Icindehken gecmiyor biliyorum
Umutlandirmis gibi olmasinda o zaman hayirli olsun diyebiliz:)Can'ım brnim yumurtalar geçen ay toplandı 1 ay bekletip transfer oldu
İnşallah Can'ım Allah duysun sesiniUmutlandirmis gibi olmasinda o zaman hayirli olsun diyebiliz:)
internete girer girmez hamilelik haberleriyle karsilasmam beni nasil mutlu etti anlatamam:) insallah degerin katlanarak gider canim :)Kızlar deli oldum sonucu alıncaya kadar. Aksilik şarzım bitti . Daha şimdi girdim eve ve hemen yazıyorum size.
Artemisler karıştı :) ben 88. Artemisim . Sagol canım. Cok dogru soyluyorsun. Kader kısmet. Her soyledıgıne katılıyorum. Benım gibi olanların basarı elde ettiği yerleri arastırmaya baslayacagım. Yer olarak degilde hastalık bazlı arastırma yapmak dogru oyle dusunmemiştim. Sonucta herkesın derdi farklı. Birine iyi gelen bana gelmeyebılır, benım gibi olanların konusunda uzman bulmak lazım. Cok sagolasın tekrar yazdıkların için. Sımdı bal ve corek otu tarcın karısımını yapıyorum :) herkese tesekkurler. Opuyorum seni.
Saol cnm benim tşklerr...internete girer girmez hamilelik haberleriyle karsilasmam beni nasil mutlu etti anlatamam:) insallah degerin katlanarak gider canim :)
Bende sabahtan beri sizi takip ediyordum. Nihayet çok sevindim. İnşallah katlanarak artar.Kızlar deli oldum sonucu alıncaya kadar. Aksilik şarzım bitti . Daha şimdi girdim eve ve hemen yazıyorum size.
Canım seni çok çok tebrik ederim? Cok sevınıyorum boyle haberlere. Kendim hamileymişim gibi heyecanla okuyorum yazdıklarınızı sonuclarınızı. Katlana katlana devam eder ve saglıkla kucagına alırsın insallah bebişini.Canım arkadaşım lütfen ümitsizliğe kapılma ... sen daha çok geçsin. Bak aramızda 10 yıl var. Bedenin gencecik. Doktorunun söylediklerine lütfen kafanı takma. Başka doktora gitmenin faydası var. Her ay değerler değişiyor demişti doktorum ama olumduz yönde değil bu.. birsonraki aylar daha güzel yumurtaların olacak inanıyırum. Bak bana senin gibi 1 yumurtam döllenebilmişti . İnşallh devam ederse yetti 1 yumurta.. seninde olacak ve burdan sanada sevinecez arkadaşım. Biz 5 yıldır bekliyoruz bu bebeği... Seninde mucizen seni gelip bulacak inşallahhh o kadar gönülden söylüyorumki anlatamamm. Tabiki moralimiz bozuluyor ,küsüyoruz hayata ama vazgeçmiyeceğini biliyorum. Birsonraki demende herşey farklı olacak inşaalah. Allaha inancımız büyük ...