2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Hic aglamadim canim aglama Allahin verecegi zaman var uzulme olurmu benim ilk ve son denemem oldu bu ben Allaha biraktim

Ayy cnm cnmm... Saolasın tatlım. Allah herkese hayırlısıyla herkese yaşatsın inşallah. Tablo için cumartesiyi bekleyelim bence kesinleşsin... seni kaçıncı günüdesin tatlım. öpüyorum seni çookk...

Onunlada paylasıyorum bugun doktora da beraber gittik. Ama o hep pozitif ol , elimizden geleni yapıcaz , uzulme, olmazsa da olmaz kendini üzme gibi cumleler kuruyor. Ama bilmiyorum ben uzulmeyım diye mi yapıyor yoksa gercekten mi oyle dusunuyor bilmiyorum. Benım yuzumden onunda cocugu olmayacak diye dusunup kendımı sucluyorum. O yuzden sızınle konustugum gibi onunla konusamıyorum. Onun soyledıgı olumlu seyler uzerıne kendımı sucluyorum cunku.

Benim bugun 8.gün. bakalim yarin yada öbür gün yaparim

Hic aglamadim canim aglama Allahin verecegi zaman var uzulme olurmu benim ilk ve son denemem oldu bu ben Allaha biraktim

Canım merhaba, hosgeldın bir süredir az görüyorum seni aklımdaydın.
Tabi senın bılecegın iş keske 1 kere daha deneseydin. Belki ilk seferde tutmaz dıgerlerınde tutar bilmiyorum. Tabi bu sözlerim boş sen biliyorsun sen yasıyorsun. Allah hakkında hayırlısını verdin. İnsallah dogal yolla hamile kalırsın canım. Oyle olanlarda cok var

Bugün transferin 7. Günü sabah dayanamayıp idrar testi yaptim maalesef sonuç negatif tedavi sureci çok zorlu geçtiği için umudum da yok birtane 1. Kalite birtane 2. Kalite embriyo transferi yapıldı. Buradaki pozitif sonuçları görünce mutlu oluyorum...

Tatlim bi arkadasim 41 yasinda tup bebek yaptirdi sonuc negatifti 1 ay sonra kendiliginden oldu ve suan 3 aylik hamile Allah vericekse veriyo lutfen uzulme bu sureyi esinle iyi degerlendir evet fazla girmiyorum buraya ama guzel haberleri okuyup mutlu oluyorum

Bende 3 tane evde test yspmıştım cnm . Üstelik bşri bu sabah yapmıştım. Ama silik çizgi bile çıkmamıştı.

İnsallah irtibatta kalalım zira aynı zamanda sigarayıda bırakmaya calisiyorum ve suan cidden zor durumdayim. Umarım burası kafa dagıtmama vesile olur.
Tmm canım . Sakın içme sigara bebisine zarar hersey onlar için bebisim iyi olsun bn o iğneleri defalarca vurmaya hazırım

Insallah canım. Allah isteyen herkese versin insallah. Senın de hakkından hayırlısı olsun. Güzel haberi alınca ınsallah bızımle paylas :)

sen uzulme diye niye yapsin.bazen o olumlu laflar keske soylenmese bile diyebiliyoruz ama eslerimiz bizi dusunuyo.biz mutlu olalim ilk once diye ugrasiyolar.eminimki birbirinizi severek anlasarak evlendiniz.esin seninle cocuk icin evlenmedi.sen oldugun icin seni sevdigi icin evlendi. eşinle eminimki cok mutlusun ve bunu cocuk icin niye bozacaksin ki.evet cocuk cok onemli harika bisey.zaten buyuzden bu acilari cekiyoruz. ama cocuk aile olabilmek icin sartmi onu dusun.

en nihayetinde sıkma canını daha fazla,kimin çocuğu kucağına ne zaman alacağı belli olmaz,kimin de çocuğunun ne zaman elinden alınacağı belli olmaz. hayat bu her şey bizler için. önemli olan hayatı ıskalamamak ne güzel ki kendine iyi bir eş bulmuşsun,keyfinize bakın. çocuk çok güzel olmakla birlikte ona sahip olmanın dezavantajlarının büyük olduğunu da unutma:) inan bana senin bebisin olacak.ve sen bana hamileyim diye mesaj atacaksin:)

herşeyden önce sağlıklı ve mutlusun. en önemlisi bu... daha ötesi yok.

edit: kaf cok daginik cumlelerim karisik olabilir ama umarim anlatmak istedigimi anlatabilmisimdir:)

Ben rapor yeni aldım özelde 2700+850 ilaç parası verdimki ilaçlarımı para ile alsam 3700 tl tutuyordu gerçekten çok işe yaradı
Çok teşekkür ederim ama sgk ödeme yapması için aşılama falan yapılması gerekiomus onu hiç yaptrmadim bununla ilgili bilgin varmı cnm

Merhaba arkadaşlar sizlere bir sey sorucam bende çikolata kistleri var ve tüp bebek tedavisine yeni başladım acaba soğan kurude yapsam bi zararı olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…