• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Dayanamayip Bu sabah idrar testi yaptim kizlar negatif cikti ama simdi testte hayalet cizgi görür gibiyim eger beynim bana oyun oynamiyorsa ben o cizgiyi görebiliyorum allahim ne olur olsun yarin sabah ilk isim yeniden testi yapmak eger o cizgi gercekse yarin daha net görmem gerekir değil mi
Canım kaçıncı günündü birde test bekledikten sonra güvenli deyil.Ben 13.günde yapmıştım 1 dakikalık test alıp yaptım hemen çıktı yarın sabah ilk idrarını kullan ve önemli olan testin üzerindeki dakikası hadi bakalım Allah kolaylık versin

kizlar internet paketim bittigi icin giremedim bir turlu siteye. simdi gordum hayalimm77 hayalimm77 ve @zynpykta kizlar cok mutlu oldum sizin adiniza:) allahim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.darisi bizlere de olsun insallah.

kizlar internet paketim bittigi icin giremedim bir turlu siteye. simdi gordum hayalimm77 hayalimm77 ve @zynpykta kizlar cok mutlu oldum sizin adiniza:) allahim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.darisi bizlere de olsun insallah.

Teşekkür ederimm canımm.. Darısı başına olsunnn inşallah :KK68:

Kızlar deli oldum sonucu alıncaya kadar. Aksilik şarzım bitti . Daha şimdi girdim eve ve hemen yazıyorum size.
Sonuç 78 çıktı kızlar. İnanılır gibi değil. Ama cumartesi önemli ...

Canımmmmmmmmm gözün aydınnnnnnnnnnnn tebrik ederimmmmmmmmmmmmmmmmm :KK68:

Kızlar deli oldum sonucu alıncaya kadar. Aksilik şarzım bitti . Daha şimdi girdim eve ve hemen yazıyorum size.
Ay çok sevindim inşallah artarak devam eder.bu ara hep güzel haberler aldık. Olumsuz olan arkadaşlarda inanıyorum en kisa zamanda onlarda pozitifi goruceklwr. Bizler dua edeceğiz sizlere

:KK50:canim cok sevindim ya
Darisi basima
Yarin da ben yapican biliyosun dua etblutfen.
Sen de benim gibi umitsizdin umarim ben de pozitif sonuc alirim

canim birincisi ne olursa olsun ilk once olumlu dusun.bak daha bugun duydum kizin yumurtasi alinmis.tum degerleri berbat.yumurta olusturamiyor ama hamile :) bu isler dr larin dedigi ile olmuyo.en iyi kalite yumurta olusturan saglikli 5.gune kadar giden embriyolar transfer edilen anne adaylarida negatif sonuc alabiliyolar. bence ilk once degerlerini duzeltmeye calis.degerlerin normale donmesini bekle.bunu ister ilaclarla istersen alternatif tipla yap.ama umutla yap.ve senin gibi olan hastalarda basari orani yuksek olan merkez vey dr arastir.ben inaniyorum olacak olacak:)

:KK50:canim cok sevindim ya
Darisi basima
Yarin da ben yapican biliyosun dua etblutfen.
Sen de benim gibi umitsizdin umarim ben de pozitif sonuc alirim

Biliyırum cnm. Çok iyi anlıyorum senii ama inşallah sende güzel haber vereceksin bize inanıyorum çook ... dualarım sizinlee...

Canım kaçıncı günündü birde test bekledikten sonra güvenli deyil.Ben 13.günde yapmıştım 1 dakikalık test alıp yaptım hemen çıktı yarın sabah ilk idrarını kullan ve önemli olan testin üzerindeki dakikası hadi bakalım Allah kolaylık versin
5. Gunumdeyim Benimki dondurulmus blast catlatmada olmadim o yuzden biraz aceleci davrandim galiba yarin sabah yine yapicam yine azda olsa cizgi görürsem heveslenebilirim diye düşünüyorum

Back