- 4 Şubat 2013
- 1.561
- 1.102
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Calismiyorum canim Yatıyorum 1 hafta da yatcam sonra kalkar yavaş yavaş hareket ederm artık .Amin inşallah canım artık herseyin hayırlısı. Çalışıyormusun yoksa yatiyormusun hep
Canım kaçıncı günündü birde test bekledikten sonra güvenli deyil.Ben 13.günde yapmıştım 1 dakikalık test alıp yaptım hemen çıktı yarın sabah ilk idrarını kullan ve önemli olan testin üzerindeki dakikası hadi bakalım Allah kolaylık versinDayanamayip Bu sabah idrar testi yaptim kizlar negatif cikti ama simdi testte hayalet cizgi görür gibiyim eger beynim bana oyun oynamiyorsa ben o cizgiyi görebiliyorum allahim ne olur olsun yarin sabah ilk isim yeniden testi yapmak eger o cizgi gercekse yarin daha net görmem gerekir değil mi
Çalışan bayanlar, transferin kaçıncı günü işe başladınız? Doktorunuz ne önerdi?
kizlar internet paketim bittigi icin giremedim bir turlu siteye. simdi gordum hayalimm77 ve @zynpykta kizlar cok mutlu oldum sizin adiniza:) allahim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.darisi bizlere de olsun insallah.
FKMM canim ya hadi ama endiselenmeye başladım.
Kızlar deli oldum sonucu alıncaya kadar. Aksilik şarzım bitti . Daha şimdi girdim eve ve hemen yazıyorum size.
Sonuç 78 çıktı kızlar. İnanılır gibi değil. Ama cumartesi önemli ...
Canim Mrk ediyorum seni sonuç ciktimi
Ay çok sevindim inşallah artarak devam eder.bu ara hep güzel haberler aldık. Olumsuz olan arkadaşlarda inanıyorum en kisa zamanda onlarda pozitifi goruceklwr. Bizler dua edeceğiz sizlereKızlar deli oldum sonucu alıncaya kadar. Aksilik şarzım bitti . Daha şimdi girdim eve ve hemen yazıyorum size.
canim cok sevindim yaKızlar deli oldum sonucu alıncaya kadar. Aksilik şarzım bitti . Daha şimdi girdim eve ve hemen yazıyorum size.
Canımmmmmmmmm gözün aydınnnnnnnnnnnn tebrik ederimmmmmmmmmmmmmmmmm
canim cok sevindim ya
Darisi basima
Yarin da ben yapican biliyosun dua etblutfen.
Sen de benim gibi umitsizdin umarim ben de pozitif sonuc alirim
5. Gunumdeyim Benimki dondurulmus blast catlatmada olmadim o yuzden biraz aceleci davrandim galiba yarin sabah yine yapicam yine azda olsa cizgi görürsem heveslenebilirim diye düşünüyorumCanım kaçıncı günündü birde test bekledikten sonra güvenli deyil.Ben 13.günde yapmıştım 1 dakikalık test alıp yaptım hemen çıktı yarın sabah ilk idrarını kullan ve önemli olan testin üzerindeki dakikası hadi bakalım Allah kolaylık versin
Ayy Bugün ne bereketli bir gün çok sevindim cnmKızlar deli oldum sonucu alıncaya kadar. Aksilik şarzım bitti . Daha şimdi girdim eve ve hemen yazıyorum size.