@Violet_79 doktorum öbur ay baslayabılırsın dedi ama ben de 2-3 ay sonra istiyprum. O da cok bekleme degerler cabuk degişiyor azalıyor dedi ama gücüm yok. Bunları yazarekn utanıyorum aramızda 3 kere 5 kere deneyenler var. Belki kızıyorlar 1 kere denemiş boyle dıyor diye ama inanın elimde degil. Durumum da kritik biraz belki aranızda en düşük ihtimalli olanlardan biriyim ondan bu karamsarlıgım. 2-3 once deneyecek gücüm yok kısacası. Biraz kendimi toparlayıp kendimi hazır hissedince baslıcam. Suan saglıklı olsam bu psikolojiyle yine hamile kalamam bırakın tüp bebeği. Bu arada bal tarcın çörek otu karısımı deneyecegim, incir kürünü de yapacagım. Ben de bunların bir zararının oldugunu düşünmüyorum biraz okudum da yapacagım. İncir ve bal sonucta ne bilim. Umıtsuzluk insana herseyi yaptırıyor. Alternatif tıpı hiç tasvip etmezdim basa gelince insan herseyi yapıyor işte. Kimseyi hiçbir şeyi kınamamak büyük konusmamak lazım.
Sen de psikolojini rahat tut, kusura bakma senı de uzuyorum boyle, yarın insallah senden güzel haberler bekliyorum. Dualarım seninle. Hersey umarım cok güzel olur hepimiz için.