• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

@Violet_79 doktorum öbur ay baslayabılırsın dedi ama ben de 2-3 ay sonra istiyprum. O da cok bekleme degerler cabuk degişiyor azalıyor dedi ama gücüm yok. Bunları yazarekn utanıyorum aramızda 3 kere 5 kere deneyenler var. Belki kızıyorlar 1 kere denemiş boyle dıyor diye ama inanın elimde degil. Durumum da kritik biraz belki aranızda en düşük ihtimalli olanlardan biriyim ondan bu karamsarlıgım. 2-3 once deneyecek gücüm yok kısacası. Biraz kendimi toparlayıp kendimi hazır hissedince baslıcam. Suan saglıklı olsam bu psikolojiyle yine hamile kalamam bırakın tüp bebeği. Bu arada bal tarcın çörek otu karısımı deneyecegim, incir kürünü de yapacagım. Ben de bunların bir zararının oldugunu düşünmüyorum biraz okudum da yapacagım. İncir ve bal sonucta ne bilim. Umıtsuzluk insana herseyi yaptırıyor. Alternatif tıpı hiç tasvip etmezdim basa gelince insan herseyi yapıyor işte. Kimseyi hiçbir şeyi kınamamak büyük konusmamak lazım.
Sen de psikolojini rahat tut, kusura bakma senı de uzuyorum boyle, yarın insallah senden güzel haberler bekliyorum. Dualarım seninle. Hersey umarım cok güzel olur hepimiz için.
Canım kafana takma falan gibi süslü sözler söylemek istemiyorum çünkü bu durumda psikolojimiz gereği her şeyi kafamıza taktığımız bir gerçek bence eğer maddi durumun el veriyorsa drunu dinle hemen tekrar yap amh menepoz belirteci ve asla tekrar yükselme gibi bir ihtimal yok canım benim geçen sene şubat ayında 1,57 çıkmıştı amh ve 6 ay sonra 0,92 ye düşmüştü benimde menepozum çok yakın Allah yardımcımız olsun hepimizin

Arkadaşlar bu gün 7. günümdeyim. Yumurtalarım 2. Günde 8 hücre olmuştu. 3. Gününde transferimi oldum. Sizleri gördükçe heyecanlandım test yapmayı istiyorum. Sonuç alabilir miyim sizce?
Canım sen bılırsın ama 3. Gün embriypsu en erken 10. Yada 11. Gün sonucu veriyorm
Canım kafana takma falan gibi süslü sözler söylemek istemiyorum çünkü bu durumda psikolojimiz gereği her şeyi kafamıza taktığımız bir gerçek bence eğer maddi durumun el veriyorsa drunu dinle hemen tekrar yap amh menepoz belirteci ve asla tekrar yükselme gibi bir ihtimal yok canım benim geçen sene şubat ayında 1,57 çıkmıştı amh ve 6 ay sonra 0,92 ye düşmüştü benimde menepozum çok yakın Allah yardımcımız olsun hepimizin

Evet canım malesef bazı gercekler acı oluyor. En azından 2 ay bekleyecegım biraz kendimi hazırlayıp baslayacagım. Biraz rahim de kendine gelir belki. Cok agrılı bır adet gecırdım sankı içimde fırtına koptu, zaman acımasızca etki ediyor malesef. Benim amh 0,22 düşün nerdeyse bitmiş zaten. Hakkımızdan hayırlısı ne diyim :(

Canım sen bılırsın ama 3. Gün embriypsu en erken 10. Yada 11. Gün sonucu veriyorm

Evet canım malesef bazı gercekler acı oluyor. En azından 2 ay bekleyecegım biraz kendimi hazırlayıp baslayacagım. Biraz rahim de kendine gelir belki. Cok agrılı bır adet gecırdım sankı içimde fırtına koptu, zaman acımasızca etki ediyor malesef. Benim amh 0,22 düşün nerdeyse bitmiş zaten. Hakkımızdan hayırlısı ne diyim :KK43:
Birazcık olsada mı yükselmez o_O:KK1:

Vallahi iğnelerden bn çok kötüyüm canım ya özellikle progestan bni mahvetti. Onun dışında bir iki kere kasık batması oldu sende de oldu mu

Ben progestani igne olarak sadece transfer sonrasinda vuruldum, daha sonra progestanin hapini kullanmaya devam ettim. Bende ilk gun batma oldu hatta mudahaleden sonra eve geldigimde 2 damla hafif bi kanamada olmustu artik implantasyondan mi yoksa mudahaleden dolayi mi oldu bilmiyorum. Ama şuan batma vs yok. Brnim 5. Gun emriyosuydu senin kaçtı? Ve testi ne zaman yapmayi dusunuyorsun?

Ben progestani igne olarak sadece transfer sonrasinda vuruldum, daha sonra progestanin hapini kullanmaya devam ettim. Bende ilk gun batma oldu hatta mudahaleden sonra eve geldigimde 2 damla hafif bi kanamada olmustu artik implantasyondan mi yoksa mudahaleden dolayi mi oldu bilmiyorum. Ama şuan batma vs yok. Brnim 5. Gun emriyosuydu senin kaçtı? Ve testi ne zaman yapmayi dusunuyorsun?
Bnm de 5.gün 2 tane verdiler tatlım . 6 aralık dediler ama pazar a denk gelio bn 5 aralık yaparım yada cuma günü dayanamayabilirm:)) senin ki tek mi çift embriyo mu.

Artemisler karıştı :) ben 88. Artemisim:p . Sagol canım. Cok dogru soyluyorsun. Kader kısmet. Her soyledıgıne katılıyorum. Benım gibi olanların basarı elde ettiği yerleri arastırmaya baslayacagım. Yer olarak degilde hastalık bazlı arastırma yapmak dogru oyle dusunmemiştim. Sonucta herkesın derdi farklı. Birine iyi gelen bana gelmeyebılır, benım gibi olanların konusunda uzman bulmak lazım. Cok sagolasın tekrar yazdıkların için. Sımdı bal ve corek otu tarcın karısımını yapıyorum :) herkese tesekkurler. Opuyorum seni.
vallahi benim adetimin 7.gunu ama bende bugun basliycam su bal tarcin corekotuna belki biraz da olsa fayda eder:) buarada ne demek tabiki yazacagim hatta yazdiklarini gorunce kizdim bile sana. umutsuz dusunme sakin. inan herseyin bi vakti var bu hayatta.vakti gelmeden maalesef hicbir sey olmuyor. ve tek basina bu yuku tasimaya calisma sakin. esinle paylas.kotu de olsan iyi de olsan esinle paylas.sonucta bu ceremeyi cekiyosan ikinizin meyvesi olsun diye cekiyosun :) ve opuyorum bende;)

Canım sen çok tatlısın yaa. .. 78 çıktı sonucumm...
Canim ya defalarca girdim. Sırf görebilmek için sonucunu. Ama biliyordum pozitifi gorecegimizi. Yemin ediyorum cok mutlu oldum. 2.degeri takma. Rabbim hayirla saglikla kucagina almayi nasip etsin. Artik stres yok. Tadini cikar. Hemen tabloya ekleyelim:))))

Back