- 4 Şubat 2013
- 1.561
- 1.102
- 133
Canim bu sabah idrar testi yaptım. Negatif tabiki. Elimde 3 tane test vardi onceden kalma. Kullanayim dedim:)))))Canım sennle aynı duyguları paylaşıyorumm inan.. Bende dün işe başladım ağrım vardı adet olacakmışım gibi sonra geçti. Bir öksürme krizi yaşıyorum iki gündür boğazım klimalardan etkilendiği için sanırın öksürünce de boş bulunursam sancı giriyor kasıklarıma. Bende de başka hiç bişi yok dediğin gibi.. Tıkk yok.. Olsun inşallah hakkımızda neyse hayırlısı o olsun..
Az sabret bak cok bisey kalmadiKızlar dayanamadım evde gebelik testi yaptım. Bugün 8. Gün ama tık yook. Hiçbirşey çıkmadı.... negatif... çok azda olsa çıkardı dşye ümit ettimm ama yooookkk.. 4. Gün embriyosu.... hayırlısı bskalım... yoksa eğer bu kadar emeğime üzülğrüm. Popolarıma oturamıyorum bilee...
Amin canim Rabbim inşallah sağlıcakla kucagina almayi nasip etsin. Emeklerimizi boşa cikarmasin inşallahKızlar transfer için gidiyorum embriyolarim i çözdürüp transfer olcak öğle gibi ne olur duanızı eksik etmeyin duaya ihtiyacım var . Verecek olan rabbim yüzümüzü güldürür ins
Canım idrar testine bakma ben pazar gunu kan yaptırdım 242 çıktı amaKızlar dayanamadım evde gebelik testi yaptım. Bugün 8. Gün ama tık yook. Hiçbirşey çıkmadı.... negatif... çok azda olsa çıkardı dşye ümit ettimm ama yooookkk.. 4. Gün embriyosu.... hayırlısı bskalım... yoksa eğer bu kadar emeğime üzülğrüm. Popolarıma oturamıyorum bilee...
Canim ya neden kestin ilaclarini. Yine de devam etmeliydin. Yine de testi tekrarla. Umit vermek de istemiyorum ama tam tersi de olmamali. Hayat bu mucizelerle dolu. Bilmiyoruz ki. Evet belki bu olmadi. Belki kendiliginden hamile kalacaksin. Onemli olan sonuna kadar gitmek. Testi yapmalisin. Ne olur olmaz. Doktorlar arkadaşıma tüp bebekle bile hamile kalamazsin dediler. Tek yumurta oldu. Tutmadi. 2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldi. Tekrar tedaviye baslayacakti. Kızı 2.5 yasinda. Yine hamile kaldo cok şükür. İnşallah sende de öyle olur. Hic ummadigin anda hayirla sağlıkla bebeğin gelsin sanaBende dün 10. gün negatifi almıştım şu günler adet zamanlarım ne zaman olurum bilmiyorum, hiç adet ağrısıda yok. 4-5 gündür geceleri terleyip üstümü değiştiriyorum sanırım aldığımız hormonlardan. normalde adetlerim ağrılıda olmaz bakalım bu nasıl olacak, en kötüsüde ne biliyormusun negatifi alsanda hala içinde belki olur diye ümit beklenti olması, çünkü bana 12. günde yaptır demişlerdi, 0,6 çıkmasaydı belki tekrarlardım, ilaçlarımı kestim bakalım, Tevekkeltü Allah.
Canim bu sabah idrar testi yaptım. Negatif tabiki. Elimde 3 tane test vardi onceden kalma. Kullanayim dedim:)))))
olacağı varsa ilaçlarını kessende olur, sanki problemi olupta normal yolla hamile kalanlar ilaçmı kullanıyorlar? Rabbim sizin sonucunuzu hayırlı etsin, idrar testi falanda yapmayın hem çıkmama ihtimali yüksek, hemde çıkmaz ,ise o üzüntü vücuda iyi gelmeyebilir(hamilelik varsa). o yüzden 12. güne kadar bekleyin derim.Canim ya neden kestin ilaclarini. Yine de devam etmeliydin. Yine de testi tekrarla. Umit vermek de istemiyorum ama tam tersi de olmamali. Hayat bu mucizelerle dolu. Bilmiyoruz ki. Evet belki bu olmadi. Belki kendiliginden hamile kalacaksin. Onemli olan sonuna kadar gitmek. Testi yapmalisin. Ne olur olmaz. Doktorlar arkadaşıma tüp bebekle bile hamile kalamazsin dediler. Tek yumurta oldu. Tutmadi. 2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldi. Tekrar tedaviye baslayacakti. Kızı 2.5 yasinda. Yine hamile kaldo cok şükür. İnşallah sende de öyle olur. Hic ummadigin anda hayirla sağlıkla bebeğin gelsin sana
bebek_dostuu canım iyiki burada yaziyormusum. Gercekten ayni dertten muzdarip kisilerle ayni aciyi mutlulugu paylasmak ayri bir anlamli. rahatım da korkuluyum. Rabbimin dediği olur ondandır hersey. İns bizim yüzümüzü güldürecek hayırlı bir kader vardır önümüzde.[/QUOTE Aminnnnnnnnnn inşallah.
Kesinlikle hamiş diye ekle canımcanım senin test sonucun tamam mı tabloya hamiş yazmak istiyorum :)
canim cok erken. İdrar test pozitif olsa yaniltmiyor kolay kolay. Ancak negatif sonuclari guvenilir degil. Kanda 200un uzerinde bile idrarda gorunmeyebiliyor. Değişken birsey. Sakin negatif düşünme. Kanda baktiracagiz biz. İnşallah pozitif sonuclarimizi buradan vermek nasip olur bizlere Allahin izniyle inşallahKızlar dayanamadım evde gebelik testi yaptım. Bugün 8. Gün ama tık yook. Hiçbirşey çıkmadı.... negatif... çok azda olsa çıkardı dşye ümit ettimm ama yooookkk.. 4. Gün embriyosu.... hayırlısı bskalım... yoksa eğer bu kadar emeğime üzülğrüm. Popolarıma oturamıyorum bilee...
Zaten yapmış olmak için yaptim. Testleri tüketeyim de bir daha ihtiyaç kalmasin:))) eşim de yapma dedi ama boşver yapayim dedim. Sonucu onemsemedim.Kuzum daha çok erken.. Çıkmaz zaten korkma.. Kaçıncı gün bugün :) Ben geçen seferden hatırlıyorum.. Değerim 100 ü n üstündeyken hayalet bir çizgi vardı testte.. Yani yok denecek gibiydi neredeyse.. Çıkmaz daha..
4.gun tatlim
:) çok tatlısın ii etmişsin.. Kaçıncı günün kuzum bugün senin. Benim 7. günüm :)Zaten yapmış olmak için yaptim. Testleri tüketeyim de bir daha ihtiyaç kalmasin:))) eşim de yapma dedi ama boşver yapayim dedim. Sonucu onemsemedim.
Canim benim 6.gün. 4.gün embriyosu. 10 üzerinden7 puanlik embriyolar dedi embriyolog.:) çok tatlısın ii etmişsin.. Kaçıncı günün kuzum bugün senin. Benim 7. günüm :)
Canim benim 6.gün. 4.gün embriyosu. 10 üzerinden7 puanlik embriyolar dedi embriyolog.
Az sabret bak cok bisey kalmadi
Bende bazen negatif bazan pozitif düşünüyordum ama sonucu biliyosun iyi düşün iyi olsunCanim benim 6.gün. 4.gün embriyosu. 10 üzerinden7 puanlik embriyolar dedi embriyolog.
Bugun 9. gunum ben de acaip sabirsizlaniyorum. Ama test yapip kafami da karisturmak istemiyorum.Evet cnm çook az kaldı ama stress bastı beni iyicee... olumsuz olmasından korkuyorum..
Aminnn insallahhh arkadasimmm...cok tesekkur ederimm...Canım senın adına cok sevındım , kucagınada almayı nasıp etsin Rabbim
Coook sagol arkadasim..rabbim senin guzel haberlerinide duyursun insallah..en kisa zamanda hemde...Canım gozun aydın çok sevindim
Canim benide 15 gūn sonra çağırdı doktorum bu bekleyişin üstüne inşallah sağlıklı bir şekilde keseyi ve kalp atışïnı duyarız. Bugünleri geçirmek çok heyecanlı
Amiinnn ...insallah arkadasim...rabbim nasibini yakin etsinn..sende insallah en kisa zamanda verirsin guzel haberini...Canımmmm öyle sevindim ki anlatamamm.. Bende sennle benzer şeyler yaşamışım.. İnşallah bende yüzü gülenlerden olurum. Rabbim yavrunu yada yavrularını kuağına versin inşallahh..
Aminn...insallah arkadasimm...Tebriklerrr. Allah kucağına almayı nasip etsin.
Inasan inanamiyor dimii..bende inanamiyorumm..sadece dua ediyorum jayirlisiyla devam eder insallah diyee..senin degerinde kat kat artmisdir insallah bekliyorum 4 gozle..Canım çok sevındım .değerin kat kat artarak devam etsin.bende yarın 2.testi yaptırcam. 8.yıl sonra bende ilkdefa pozitifi gördüm hala inanamiyorum
Allah razi olsun sevincime ortal oldunuz...insallah bende sizlerinkine ortak olurumm..insallah sizlerde burada guzel haberler verirsiniz..rabbim tamamina erdirir insallah..Canim benim ya tadını çıkar. Rabbim sağlıcakla kucagina almayi nasip etsin. Inan sırf senin sonucunu ogrenmek icin bakayim dedim. Cok mutlu oldum. Herkes mutlu oluyor. Umut oluyorsunuz bize
Ay süper bir haber
Insallah arkadasimm..insallah sende guzel haberler verirsin..Ay inşallah benim transferimde tutar
Aminnn insallah...dualarim sizlerle kizlarr...hepinizin teker teker guzel haberlerini alalim insallah...listemiz hamilelerle dolsun yeni topik acalim anneler olarak insallahh..WAW canim harika bi haber simdi okudum.allahim kucagina almayi nasip etsin darisi bizlere olsun insallah canim benim:)
Anlattigina benzer agri taa 12. Gun yani dun oldu...ama herkezin yapisi farkli bebegin tutundugu nokta farkli..olabilir yani..hayirlara ciksin insallah bu belirtiler..Peki hic alt tarafinda Sizlama batma gibi seyler yasadinmi benim tranferin ilk ggününden itibaren altimda cekilme batma hissi var
Aminn insallah...rabbim tamamina erdirir insallah..Çokk çokkk teşekkür ederiz. Rabbim size bağışlasın. Maaşallah
Aminnn insallahh arkadasimm..cok tesekkur ederimm..Hayırlı olsun cnm, Allah'im sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah..
Aminn...nasiplerini hayirli sekilde yakin etsin rabbimm..ne zaman olacagini bilmeden beklemek cook zor..yillardir kurek cekiyorumm..sayisi yokdur sonsuz negatif aldim..nasip bu guneymis..bilmiyoruz isde biz nasibimize kosuyoruz..Canım benim senin adına çok çok sevindim Rabbim Devamını getirsin Allah'ın izniyle kucağınaalacağın Günü'de görecen bugün topiğimiz yine canlandı inşallah negatif sonuç alan arkadaşlarda çok yakın zamanda pozitifleri görürler Rabbim bu Mutluluğu tüm isteyenlere nasip etsin
Dualarimm hep sizinle...rabbim uzaklarimizi yakin etsin..ama hayirlisiyla..hayirsiz birseyi nasip etmesin...sizinde guzel haberlerinizi alirim insallah sevincim tamamlanir..Canım gözünüz aydın olsun..Çok sevindim, darısı bizlere inşallah..Dualarını esirgeme..
Kızlar transfer için gidiyorum embriyolarim i çözdürüp transfer olcak öğle gibi ne olur duanızı eksik etmeyin duaya ihtiyacım var . Verecek olan rabbim yüzümüzü güldürür ins
Canimm o testlerle sakin morelini bozma...ben hic almadim onlardan..ama simdi pozitifi aldim..sirf bunca senenin sayisiz negatif testine inat..esime al bi tane dedim..inat ettim o 2 ciGiyi gorucemmm...insallah vakti geldiginde kanda ver..guzel haberlerini bekliyoruz..Kızlar dayanamadım evde gebelik testi yaptım. Bugün 8. Gün ama tık yook. Hiçbirşey çıkmadı.... negatif... çok azda olsa çıkardı dşye ümit ettimm ama yooookkk.. 4. Gün embriyosu.... hayırlısı bskalım... yoksa eğer bu kadar emeğime üzülğrüm. Popolarıma oturamıyorum bilee...
Canim bildigimiz medine hurmasimi bende arastirdim...??bende hurma cikarmisdim yiyim diye sanki faydali diye duymusdum..sonra pkudumki son vakitlerde iyiymis dogumu cok kolaylasdiriyormuss...sonra geri kaldirdim ilk aylarda yemiyim dedim..Kizlar ne yiyeyim ne faydalıdır diye araştır araştırà hurma nin mucizelerine ulastim. Netten araştırın mucizevi bitki hurma diye okuyun. Çok çok faydalı bir okuyun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?