• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Bugun 9. gunum ben de acaip sabirsizlaniyorum. Ama test yapip kafami da karisturmak istemiyorum.
Sadece bugun degisik bisey var bekimin arkasinda kas segirmesi, kalp agimi gibi bisey. Nette baktim ama hep kasiklarda segirme olur diyolar benim belimin arkasinda. Var mi boyle seyler yasayanlar hamile bayanlar WAW WAW MOMYS MOMYS @nursela09 @birmur @malimali
Canim segirme degilde benim sol belimde bi nokta agriyordu..bacagimdan sogru damar cekiyor gibi..masallah 9. Gun gelmis bile..kacinci gun embriyosuydu..ne zaman test tarihin..

Ayy hayırlısı olsun canım.. Benimde 5. gün embriyosu. benimde iyi kalite demişti..
benimki bence cok iyi değil. Onceki transferlerde daha iyiydi. Sanki kalite düşüyor gibi. Hayırlısı olsun inşallah.

Bende bazen negatif bazan pozitif düşünüyordum ama sonucu biliyosun iyi düşün iyi olsun
ben ilk zamanlar daha pozitiftim sanki. Simdi sanki hic tedavi olmamış gibiyim. Pozitife dair zerre miktar bir duygu yok içimde. Değişik bir kaygı var. Rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin. Yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin

Daha 3.Günüm zaman geçmek bilmiyor kkarnimin altinda hep bir sancı tam adet sancisi da diyemem ama böyle icten içe yaniyor gibi bacaklarim sizliyor kalcalarimin üst kısmında ayni sizi bel agrisi göğüs ağrısı yok çok tırsıyorum

Canim segirme degilde benim sol belimde bi nokta agriyordu..bacagimdan sogru damar cekiyor gibi..masallah 9. Gun gelmis bile..kacinci gun embriyosuydu..ne zaman test tarihin..
5.gun embriyosu. Cuma gunu test yapicam 12. gun oluyo. Yani ilk defa oldu ama hic umutlanmak ta istemiyorum bu ilaclarin ne yapacagi belli degil :(

Canimm o testlerle sakin morelini bozma...ben hic almadim onlardan..ama simdi pozitifi aldim..sirf bunca senenin sayisiz negatif testine inat..esime al bi tane dedim..inat ettim o 2 ciGiyi gorucemmm...insallah vakti geldiginde kanda ver..guzel haberlerini bekliyoruz.

Haklısın cnm. Biliyorum ama yapamıyorum .... Dua ed bize nolur... Hepimiz sağlıklı sıhatlı bebişlerimizi alalım kucağımıza... iyki sizler varsınız. Yoksa nasıl geçerdi bu zaman ..

benimki bence cok iyi değil. Onceki transferlerde daha iyiydi. Sanki kalite düşüyor gibi. Hayırlısı olsun inşallah.

Yok canım hiç öyle düşünme.. Benim arkdaşımın orta kalite transferleri oldu ikiz tuttu maaşallah.. Doğumuş bile olabilir şu aralar :))

Kizlar kararimi verdim netlesti son karar hatta.dun bahceci fulyayi aradim mikrochip yontemi var mi dedim suan kullanmiyoruz deneme asamasindayiz dedi.bence acibadem maslagi aradm neslihan hnmla knstum bana mikrochip yontemni kullanmanz lzm esimn morfolojisi yuzde 1 oldgu icin cok tatli bi hnm.once on grsmeye gel aklina yatarsa bizimle tdvi olursun dedi.kararm maslak kizlar.insallah dogru bi terch yapmsimdir

Bende dün 10. gün negatifi almıştım şu günler adet zamanlarım ne zaman olurum bilmiyorum, hiç adet ağrısıda yok. 4-5 gündür geceleri terleyip üstümü değiştiriyorum sanırım aldığımız hormonlardan. normalde adetlerim ağrılıda olmaz bakalım bu nasıl olacak, en kötüsüde ne biliyormusun negatifi alsanda hala içinde belki olur diye ümit beklenti olması, çünkü bana 12. günde yaptır demişlerdi, 0,6 çıkmasaydı belki tekrarlardım, ilaçlarımı kestim bakalım, Tevekkeltü Allah.
Benim de 0,7 cikti cnm, 14. Gun yap dediler bana da , 14. Gunde ztn adet oldum. Yine de kan testi de yaptim asil gunun de olsun diye 0.1 cikti.
3-4 gundur bende terliyorum, sabah esime sordum sana da sicak basiyo mu diye hayir dedi. O zaman anladim ki bir terslik var ilaclardan sanirim. Insallah senin agri olmaz cnm, benim cok oldu. Dun gece de uyuyamadim sabaha karsi gecti biraz uyudum. Bugun isteyim neyseki iyiyim. Dun iki buklum yurudum cok agri vardi. Hakkimizdan hayirlisi

bebek_dostuu bebek_dostuu canım iyiki burada yaziyormusum. Gercekten ayni dertten muzdarip kisilerle ayni aciyi mutlulugu paylasmak ayri bir anlamli. rahatım da korkuluyum. Rabbimin dediği olur ondandır hersey. İns bizim yüzümüzü güldürecek hayırlı bir kader vardır önümüzde.
İćini ferah tut canım allahïn izniyle değerlerin kat kat yüksrlecek canım duarim tüm beleyrn arkadaşlara

Kızlar dayanamadım evde gebelik testi yaptım. Bugün 8. Gün ama tık yook. Hiçbirşey çıkmadı.... negatif... çok azda olsa çıkardı dşye ümit ettimm ama yooookkk.. 4. Gün embriyosu.... hayırlısı bskalım... yoksa eğer bu kadar emeğime üzülğrüm. Popolarıma oturamıyorum bilee...
Canİm evde yapıl an test için çok erken sakın mor a lini bozma biraz sabret iyi haber alacağınï düşün

Canım idrar testine bakma ben pazar gunu kan yaptırdım 242 çıktı ama
Dün akşam hatıra olsun diye idrar da yaptım silik çıktı yani 12.gün bile silik çıktı. Bugün 13.gün az önce yaptırdım 453 çıktı. Artarak devam ediyor.idrar aldatabiliyor canım
Canim çok güzel inşallah hayırlisïyla kucağïna allırsïn canïm

Aminnn insallahhh arkadasimmm...cok tesekkur ederimm...

Coook sagol arkadasim..rabbim senin guzel haberlerinide duyursun insallah..en kisa zamanda hemde...

Sormaa...aynen be 2..3 gun sonraya cagirir heralde dedim kese gormeye..10 gun sonra deyince sok oldum..insallah gittigimizde kalp atisida duyulurda biraz rahatlamis oluruz...gelismelerden haberdar et benide..

Amiinnn ...insallah arkadasim...rabbim nasibini yakin etsinn..sende insallah en kisa zamanda verirsin guzel haberini...

Aminn...insallah arkadasimm...

Inasan inanamiyor dimii..bende inanamiyorumm..sadece dua ediyorum jayirlisiyla devam eder insallah diyee..senin degerinde kat kat artmisdir insallah bekliyorum 4 gozle..

Allah razi olsun sevincime ortal oldunuz...insallah bende sizlerinkine ortak olurumm..insallah sizlerde burada guzel haberler verirsiniz..rabbim tamamina erdirir insallah..

Insallah arkadasimm..insallah sende guzel haberler verirsin..

Aminnn insallah...dualarim sizlerle kizlarr...hepinizin teker teker guzel haberlerini alalim insallah...listemiz hamilelerle dolsun yeni topik acalim anneler olarak insallahh..

Anlattigina benzer agri taa 12. Gun yani dun oldu...ama herkezin yapisi farkli bebegin tutundugu nokta farkli..olabilir yani..hayirlara ciksin insallah bu belirtiler..

Aminn insallah...rabbim tamamina erdirir insallah..

Aminnn insallahh arkadasimm..cok tesekkur ederimm..

Aminn...nasiplerini hayirli sekilde yakin etsin rabbimm..ne zaman olacagini bilmeden beklemek cook zor..yillardir kurek cekiyorumm..sayisi yokdur sonsuz negatif aldim..nasip bu guneymis..bilmiyoruz isde biz nasibimize kosuyoruz..

Dualarimm hep sizinle...rabbim uzaklarimizi yakin etsin..ama hayirlisiyla..hayirsiz birseyi nasip etmesin...sizinde guzel haberlerinizi alirim insallah sevincim tamamlanir..

Ayyy cok sukurrr...valit geldi catti..bugun kavusuyorsun bebegine..ve yeni heycan yeni bekleyis baslayacak..simdiden sonra sabir diliyorum sana ben zor gecirdim..

Canimm o testlerle sakin morelini bozma...ben hic almadim onlardan..ama simdi pozitifi aldim..sirf bunca senenin sayisiz negatif testine inat..esime al bi tane dedim..inat ettim o 2 ciGiyi gorucemmm...insallah vakti geldiginde kanda ver..guzel haberlerini bekliyoruz..

Canim bildigimiz medine hurmasimi bende arastirdim...??bende hurma cikarmisdim yiyim diye sanki faydali diye duymusdum..sonra pkudumki son vakitlerde iyiymis dogumu cok kolaylasdiriyormuss...sonra geri kaldirdim ilk aylarda yemiyim dedim..

Ama neye dikkat ediyorum diyeyim..2 tane ceviz yiyorum..tahin pekmez yiyorum..1 tane muz yemeye ozen gosteriyorum..bide balik haftada 2 kere..simdilik boyle..
Evet en zor kısmı şimdi 12 gün beklemek :))) donmus kuzularin aldım bnde simdi çok mutluyummmmm

Bende hep pozitif olmaya çalışıyorum hatta kizlarim diye karnimi sevdim birden sanki tattuysa ikiz kizlarim olacakmış gibi bir his var içimde rabbim hayallerimizi bosa cikarmasin insallah
Kocaman bir AMİNNNN inşallah canim. Rabbim pozitif sonucu versin sana inşallah ve ikiz olsunlar ki başını kasiyacak zamanin olmasın

Arkadaşlar doktor dan çıktım şimdi yumurtaların çok direçliymiş dirençli overclock dedi doktor yine üç gün sonra kontrole çağırdı bıktım ya ama doktor demekki umut görüyo ki çağrıyı galiba böyle olup ta emriiyosu tutan varmı ki

Kizlar merhaba
Dun aksam kasiklarimda belimde agri vardi bugun ise hic birsey yok bugun transferin 5. Gunu boyle olunca insan demoralize oluyormus. 5. Gun olup belirtisi olanlar varmi. Ben kalktim bugun biraz is yaptim sonada yapmasaydim diye pisman oldum. Allah hepimize yardim etsin en zoru bu bekleyis.

Arkadaşlar doktor dan çıktım şimdi yumurtaların çok direçliymiş dirençli overclock dedi doktor yine üç gün sonra kontrole çağırdı bıktım ya ama doktor demekki umut görüyo ki çağrıyı galiba böyle olup ta emriiyosu tutan varmı ki
Canim muhakkak umutlu olmazsa yapar mı hiç? Merak etme dogru tedaviyle olacak inşallah. Pozitif ol sen

Bugun 9. gunum ben de acaip sabirsizlaniyorum. Ama test yapip kafami da karisturmak istemiyorum.
Sadece bugun degisik bisey var bekimin arkasinda kas segirmesi, kalp agimi gibi bisey. Nette baktim ama hep kasiklarda segirme olur diyolar benim belimin arkasinda. Var mi boyle seyler yasayanlar hamile bayanlar WAW WAW MOMYS MOMYS @nursela09 @birmur @malimali

Can'ım benim böbreğime doğru ağrı olmuştu inşalllaaahhh hamilesindir

Back