2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Canim segirme degilde benim sol belimde bi nokta agriyordu..bacagimdan sogru damar cekiyor gibi..masallah 9. Gun gelmis bile..kacinci gun embriyosuydu..ne zaman test tarihin..

Ayy hayırlısı olsun canım.. Benimde 5. gün embriyosu. benimde iyi kalite demişti..
benimki bence cok iyi değil. Onceki transferlerde daha iyiydi. Sanki kalite düşüyor gibi. Hayırlısı olsun inşallah.

Bende bazen negatif bazan pozitif düşünüyordum ama sonucu biliyosun iyi düşün iyi olsun
ben ilk zamanlar daha pozitiftim sanki. Simdi sanki hic tedavi olmamış gibiyim. Pozitife dair zerre miktar bir duygu yok içimde. Değişik bir kaygı var. Rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin. Yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin

Canim segirme degilde benim sol belimde bi nokta agriyordu..bacagimdan sogru damar cekiyor gibi..masallah 9. Gun gelmis bile..kacinci gun embriyosuydu..ne zaman test tarihin..
5.gun embriyosu. Cuma gunu test yapicam 12. gun oluyo. Yani ilk defa oldu ama hic umutlanmak ta istemiyorum bu ilaclarin ne yapacagi belli degil

Haklısın cnm. Biliyorum ama yapamıyorum .... Dua ed bize nolur... Hepimiz sağlıklı sıhatlı bebişlerimizi alalım kucağımıza... iyki sizler varsınız. Yoksa nasıl geçerdi bu zaman ..

benimki bence cok iyi değil. Onceki transferlerde daha iyiydi. Sanki kalite düşüyor gibi. Hayırlısı olsun inşallah.

Yok canım hiç öyle düşünme.. Benim arkdaşımın orta kalite transferleri oldu ikiz tuttu maaşallah.. Doğumuş bile olabilir şu aralar :))

Kizlar kararimi verdim netlesti son karar hatta.dun bahceci fulyayi aradim mikrochip yontemi var mi dedim suan kullanmiyoruz deneme asamasindayiz dedi.bence acibadem maslagi aradm neslihan hnmla knstum bana mikrochip yontemni kullanmanz lzm esimn morfolojisi yuzde 1 oldgu icin cok tatli bi hnm.once on grsmeye gel aklina yatarsa bizimle tdvi olursun dedi.kararm maslak kizlar.insallah dogru bi terch yapmsimdir

Benim de 0,7 cikti cnm, 14. Gun yap dediler bana da , 14. Gunde ztn adet oldum. Yine de kan testi de yaptim asil gunun de olsun diye 0.1 cikti.
3-4 gundur bende terliyorum, sabah esime sordum sana da sicak basiyo mu diye hayir dedi. O zaman anladim ki bir terslik var ilaclardan sanirim. Insallah senin agri olmaz cnm, benim cok oldu. Dun gece de uyuyamadim sabaha karsi gecti biraz uyudum. Bugun isteyim neyseki iyiyim. Dun iki buklum yurudum cok agri vardi. Hakkimizdan hayirlisi

İćini ferah tut canım allahïn izniyle değerlerin kat kat yüksrlecek canım duarim tüm beleyrn arkadaşlara

Canİm evde yapıl an test için çok erken sakın mor a lini bozma biraz sabret iyi haber alacağınï düşün

Canim çok güzel inşallah hayırlisïyla kucağïna allırsïn canïm

Evet en zor kısmı şimdi 12 gün beklemek :))) donmus kuzularin aldım bnde simdi çok mutluyummmmm

Bende hep pozitif olmaya çalışıyorum hatta kizlarim diye karnimi sevdim birden sanki tattuysa ikiz kizlarim olacakmış gibi bir his var içimde rabbim hayallerimizi bosa cikarmasin insallah
Kocaman bir AMİNNNN inşallah canim. Rabbim pozitif sonucu versin sana inşallah ve ikiz olsunlar ki başını kasiyacak zamanin olmasın

Arkadaşlar doktor dan çıktım şimdi yumurtaların çok direçliymiş dirençli overclock dedi doktor yine üç gün sonra kontrole çağırdı bıktım ya ama doktor demekki umut görüyo ki çağrıyı galiba böyle olup ta emriiyosu tutan varmı ki

Kizlar merhaba
Dun aksam kasiklarimda belimde agri vardi bugun ise hic birsey yok bugun transferin 5. Gunu boyle olunca insan demoralize oluyormus. 5. Gun olup belirtisi olanlar varmi. Ben kalktim bugun biraz is yaptim sonada yapmasaydim diye pisman oldum. Allah hepimize yardim etsin en zoru bu bekleyis.

Canim muhakkak umutlu olmazsa yapar mı hiç? Merak etme dogru tedaviyle olacak inşallah. Pozitif ol sen

Can'ım benim böbreğime doğru ağrı olmuştu inşalllaaahhh hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…