• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Bende de oyle tatlim valla benden sonra tum evlenenler simdi kucaklarinda bebekleriyle. Kiskanclik degil kesinlikle ama Allahim bana da ver diyorum. Normal yolla hemen hamile kalanlara cok ozeniyorum. Bu isin icine girilmedikce kesinlikle anlasilabilen bir olay degilmis
aynen canım cidden zor bır durum sen şimdiden karamsarlığa düşme canım inş pozitif haberini alırız senden yumurtama gelince çok ii demişti doktor ama kısmet işte hayırlısı olsun inş

BUGUN İŞYERINDE İNSANLAR SORDU BENDE HİÇÇ ANLAMAMIŞ GİBİ KİST AMELİYATI OLDUM SİZ NEYDEN BAHSEDIYOSUNUZ DEDİM EN AZINDAN BURDAKILERI SUSTURDUM. AYNEN BANA ŞİMDİ İKİNCİ TUTACAK DİYOLAR AMA BENİM ONDANDA ÜMİDİM YOK . BELKİDE HİÇ BEBEĞİMİZ OLMAYACAK BELKI BİZİM KADERİMİZDE YOKTUR BİLEMİYORUZKİ

Canım duygularımız bir, ne diyim sana bilmiyorum kelin ilacı olsa başına sürer. Bu gunlerde gececek insallah. Bizim de yüzümüz gülecek. Daha yeniyiz şok etkisi gibi oldu insallah en kısa zamanda tutar bebegimiz. Allahtan umut kesilmiyor.

Canım benim zaman zaman hepimiz senin bu düşündüklerini düşünüp aynı şeyleri hissediyoruz.insanız etten ve kemikteniz nihayetinde elbette düşünürüz. Akıttığımız gözyaşlarımızı Allah'tan başka gören olmaz. Demem o ki, Dua edip Allah'a teslim olmaktan başka çaremiz yok. Hz. Zekeriya'nın evlat hikayesini Google a yaz ve oku.Bunlar bizlere örnek olmak için olan şeyler aslında. Kendini dinlemek yerine dua et arkadaşım.Enbiya 89. ayet, Ali imran 38. Ayet, Saffat 38. Ayet..Oku teslim ol.Ben inanıyorum ki inşallah olacak.Ama teslimiyetin hakkını ver, zorla kendini.. İnşallah olacak
Insallah canım cok tesekkur ediyorum. Soyledıgın ayetleri okuyacagım. Insallah olacak bir gün

Vee ben geldim kizlar...sonuc geldi sonundaa...6. Gun embriyosu..2 tane transfer edilmisdi... 11. Kasimda..

Bugun 12. Gunum...deger ..501 cikmiss :KK200::KK200:

Inanamiyorum hala dahaa..bunca yil sonra...ben artik umudumu kesmisdimm..insallah devami gelir..insallah rabbim kucagima almayida nasip eder..

Negatif olanlar..nolur kotu dusunmeyin..benim yasadiklarimi biz yazsamm..roman olur..2009 yilindan beri bu topiklerdeyim....ve suan 2015 in son aylari ben hamile oldugumu yaziyorum..rabbime sukurler olsun insallah devami gelir..ve insallah sizlerinde guzel ha erlerini aliriz..

Almanya'nın neresinde yaptırdın bende Almanya'da oturuyorum şuan dondurulmuşlarım var onu bu Ay'ın sonunda yerleştirecez benim 8.deneme sonucu bi oğlum var şimdi 27 aylık bu ayda bakalım kardeşi olacakmı Rabb'ime kalmış artık
İyi akşamlar,maaşallah saglıklı büyüsün kardeşte geçikmeden gelir inşaallah.Bielefeld Dr Volz 2.ci denemem.sen nerdesin?

Vee ben geldim kizlar...sonuc geldi sonundaa...6. Gun embriyosu..2 tane transfer edilmisdi... 11. Kasimda..

Inanamiyorum hala dahaa..bunca yil sonra...ben artik umudumu kesmisdimm..insallah devami gelir..insallah rabbim kucagima almayida nasip eder..

Negatif olanlar..nolur kotu dusunmeyin..benim yasadiklarimi biz yazsamm..roman olur..2009 yilindan beri bu topiklerdeyim....ve suan 2015 in son aylari ben hamile oldugumu yaziyorum..rabbime sukurler olsun insallah devami gelir..ve insallah sizlerinde guzel ha erlerini aliriz..
Canim benim nasil sevindim anlatamam. Allah gonlune gore verir insallah belki ikizdir. Kucagina saglikli bi sekilde almak ta nasip olsun insallah. Ne kadar sevinihorum anlatamam guzel haberlerinizi alinca. Insallah darisi basimiza tez vakitte. Senden bisey istiycez simdi :)
Yaz bakalim belirtilerini ;)

C

Canim benim Rabbim sağlicaklada kucagina almayi nasib etsin insaAllah.

Arkadaslar aranizda trasfer olup bekleyen varmi benim gibi

Canim hosgeldinn...burda bekleyen cokk..ah nasil gecer gunler diyen benim bugun test gunumdu..simdi baska bekleyislere gectikk..

Canim benim nasil sevindim anlatamam. Allah gonlune gore verir insallah belki ikizdir. Kucagina saglikli bi sekilde almak ta nasip olsun insallah. Ne kadar sevinihorum anlatamam guzel haberlerinizi alinca. Insallah darisi basimiza tez vakitte. Senden bisey istiycez simdi :)
Yaz bakalim belirtilerini :KK66:

Bilmemmii...inanirimm...hemen yaziyorummm..basimla beraber ben milyonlarca sayfa okudum bi belirti bulayim diyee...

Sukurler olsun canım, inan çok sevindim. Allah kucagına almayı nasip etsin. Ve ben dogum yaptım kızlar yazdıgını da görecegiz insallah. Sen yinefe hemen soyleme etrafa nazar degmesin. Tekrar tebrik ederim ☺️

Kızlar bu arada bir sorum var daha önce negatif yasamışlara.
Bu sabah adet oldum :( nasıl bir agrı anlatamam,bir ara wc ye gittim nasıl kan akmış yok boyle bırsey, musluktan akar gibi. 2 agrı kesici içtim çok çok az etki etti.
Normalde adetı ın ilk gunu agrım olurdu ama boyle bır agrıyı ılk kez yasadım. İşe gitmiştim bugun metorbusle gidiyorum, alt geçit üst geçit derken eve nasıl girdim bilmiyorum agrıdan zor yurudum.
Doktoru aradım normal dedi, ilaçlar yalancı gebelik yapıyor ondan dedi. Sıze sormak istedim sizinde boyle agrılı ve daha kanlı mı olmuştu ? Tesekkurler

Arkadaskar...ben burda cok kisiyle agladim cok kisiyle sevindimm..rabbim hepinize pozitif haber vermeyi nasip etsinn..gonulden duam bu...cok aratmasin...eger nasibe daha varsaa o vakte kadar sabir versin..serinlik versinn...

Benim bu 4. Transferimdi oncesindede hem asilama hem dogal gebelik icin cook ugrasdik..6.5 yillik evliyim..

Ilk 3 gun hic bisi hissetmedimm...ama hic...evdeydim yattim dinlendim..hep kendimi dinledimm..hatta 3 sabahda uyaninca agladimm...hicmi bi sizi olmaz rahim cekilde asagi dogru bi sizi olur en azindan diye...

Goguslerim oncesindede hassasdi kullandigim ilaclardann...

4. Gunu aksama dogru adet sancim basladi...

5. Gun dahada cogaldi ..1...2 kere bicak batan gibi sancim oldu..hatta bi islaklik akintim oldu adet oldum diye wc gittim..ama yok..

6. Gun durgundu ortalik...hafifden adet sancisi geldi gitti...

7. Gunde ayni...

8..9 daha sakindi..evde sakin gecirdim zaten bi basima..

Ayaga kalkip bisilerle ugrasinca hafif sancim oluyordu...

10..11 de ayni..bugun 12. Gun bugunde baya sanci var..

Asla lekelenme felan olmadi..ne cok kafaya takardim oncekilerdede...oyle bas donmesi..nide bulantisi felan hic bisi yok...

Rabbim insallah devaminida nasip ederr...

Muhakkak merkezinizi arasdirin labaratuarin cok onemi var..tekrar negatiflerden dolayi ek ilac ve tedavilerim oldu bu sonuncuda onunda etkisi olabilir..nasip simdiymis hepsi bahane..

Onlar nelerdii...

Transfer oncesi e2..degerimin 200 un ustu olmasi gerekiyormus estrofem bana etki etmiyormus ilk tedavim iptal oldu yukselmedi diye..oysaki rahim gayet iyiydi..ama drum yapmadi e2 dusuk beslenemez dedi...sonra bantlarla denedik oldu sukur...

Embriyolarimda cgh den dolayi tiraslama yapilip dis kabuguna delik acilmisdi..bazen embriyolar dis kabugu catlaniyormus...

Transfer oncesi prednoll..monodok..kullanildi..

Sonrasinda sizlerden farkki olarak deltacortril adinda bagisiklik sistemi baskilayici bi ilac kullandumm..bebegi yabanci madde gorup atmasin diye..

Ayriyeten kullandigim ilaclar..estrofem gunde 2...previt vitamin...folbiol folikasit...corasprin...crinone jel...progestan igne...ve can sulandirici igne..

Aklima gelen bunlar..baska bisi varsa soru cvplarim..seve seve..

Mutluluğun daim olsun arkadaşım... Allah kucağuna almayı nasip etsin inşallah.. Çok sevindim çookk.... MAŞALLAH :nazar::anneadayı::KK46:

:nazar:C

K sevindim canim Rabbim katlı katlı artışlar nasip etsin. Sağlıkla kucağına koysun ınsss:nazar::nazar::nazar:

Back