Tatlım çok sevindim.inşallah ta artarak devam edicek.benim 4.gün embriyosu ve tek embriyo değil o yüzden yüksek çıkmış olabilir.birde transfer günü sayilmiyor biliyorsun değilmi. .Canım 3. Gun embriyosu. Ben çok korkuyorum dr henüz aramadim ben netten bakıp öğrendim. Üzülüyorum. Düşük diye. Ne olur dua edin.
Yok canım önemli olan katlanarak artmasıymış 2 gün sonra tekrar yaptınca inşallah yükselir .senin adına çok sevindimKizlar sonucum çıktı. 68.51 bugün 13. Gun. Düşük dimi degerim.
Bu bekleyişin sonu gūzel olur inşallah iyi haberlerini bekliyorum canïmYaaa benimki gecikecekmis birazz...dua edinn nolurr...ne tirnak kaldi nede dudakda ett...insallah guzel haberler veririm size...
tabi canim biliyorum. 10 kasım transfer günüm. Ayrıca benimde 2 embriyo transfer edildi. Korkuyorum şimdide artacakmi diye allahım hepimizin yardımcısı olsun.Tatlım çok sevindim.inşallah ta artarak devam edicek.benim 4.gün embriyosu ve tek embriyo değil o yüzden yüksek çıkmış olabilir.birde transfer günü sayilmiyor biliyorsun değilmi. .
tabi canim biliyorum. 10 kasım transfer günüm. Ayrıca benimde 2 embriyo transfer edildi. Korkuyorum şimdide artacakmi diye allahım hepimizin yardımcısı olsun.
Amin canım bende salı testi tekrar edicem.inşallah artarak devam edertabi canim biliyorum. 10 kasım transfer günüm. Ayrıca benimde 2 embriyo transfer edildi. Korkuyorum şimdide artacakmi diye allahım hepimizin yardımcısı olsun.
Kaçıncı gün embriyosuydu canım. Daha önce yazmış olabilirsin göremedim. Hayırlı olsun bu arada :) kat ve kat artar inşallah canımtabi canim biliyorum. 10 kasım transfer günüm. Ayrıca benimde 2 embriyo transfer edildi. Korkuyorum şimdide artacakmi diye allahım hepimizin yardımcısı olsun.
Canim düşük değil. Daha doğrusu iyi degerde. Önemli olan degerini 2 ye katlamasi. Benim kizimda 45 ile basladik. Devam etti öyleKizlar sonucum çıktı. 68.51 bugün 13. Gun. Düşük dimi degerim.
CANIM kesinlikle üzülme. Tadını çıkarmaya bak. Kuzun seninle şu an! 12 değerle ikiz doğuran biliyorum. Lütfen yüzün gülsün. Çünkü sen de hamilesin artıkCanım 3. Gun embriyosu. Ben çok korkuyorum dr henüz aramadim ben netten bakıp öğrendim. Üzülüyorum. Düşük diye. Ne olur dua edin.
Kaçıncı gün değeri 12 idi?CANIM kesinlikle üzülme. Tadını çıkarmaya bak. Kuzun seninle şu an! 12 değerle ikiz doğuran biliyorum. Lütfen yüzün gülsün. Çünkü sen de hamilesin artık
Evettt cok guzel Yuce Rabbim bebeklerine tutunma gucu versin guzum darisida bizlere olsun masallah tebareke Allah hakim olan Rabbim senin sinavini gecirir insallah ruh versin yavrularina aminCANIM kesinlikle üzülme. Tadını çıkarmaya bak. Kuzun seninle şu an! 12 değerle ikiz doğuran biliyorum. Lütfen yüzün gülsün. Çünkü sen de hamilesin artık
Böyle güzel haberler aldıkça daha bi umutlanıyorum. İnşallah katlanarak artarKizlar sonucum çıktı. 68.51 bugün 13. Gun. Düşük dimi degerim.
Almanya'nın neresinde yaptırdın bende Almanya'da oturuyorum şuan dondurulmuşlarım var onu bu Ay'ın sonunda yerleştirecez benim 8.deneme sonucu bi oğlum var şimdi 27 aylık bu ayda bakalım kardeşi olacakmı Rabb'ime kalmış artıkCanım Almanya,da yaptıramıyorsun Türkiye gibi saglık ocagı yok malesef cumayı bekleyecegim 15 gün oluyor ozaman.Sagol canım
Hiçbir belirti aramayın gerçekten, benimde son zamanlarda su gibi akıntım vardı o çok umutlandırmıştı beni, kasık batmalarım vardı, birsürü umutlanacağım belirtim vardı ama olmadı. Gerçektende hiçbir belirti aramamak lazım, ilaçlardan kaynaklanabiliyor çoğu, ama işte hep bir umut arıyoruz...Kızlar merhaba. Sizlerle nir şey paylaşmak istedim. Bu gün transferimin 4. Günü ve 3. Gün embriyosu transfer edildi 2 tane. Bu gün aslında unutmuştum kendimi başka şeylere vermiştim. Bi anda sanki içimde kelebekler uçuşuyomuş gibi oldu ve uykudan uyandım. Bu arada batmalarım, bel ağrılarım ve feci şekilde göğüs acılarım var. İlk denemem olduğu için anlamlandıramadım. Bu durumu yaşayan oldu mu aranızda?
Olurmu canım çok güzel bence değerin fazla olması önemli değil iki gün sonra iki katı artıyorsa tamamdır tadını çıkar HAMILESIN çok şükür çok çok gözlerin aydınKizlar sonucum çıktı. 68.51 bugün 13. Gun. Düşük dimi degerim.
Bol bol havuc ye. D vitamini ve demir hapi ic..muz ye. .bunlar çok faydalı.belki degerin artmasına yardimci olur. (.limondan ,sirke,turşu, maydanoz,baharat,sarımsak, kahve,cay bunlardan uzak dur ..düsüge neden oluyor)Canım 3. Gun embriyosu. Ben çok korkuyorum dr henüz aramadim ben netten bakıp öğrendim. Üzülüyorum. Düşük diye. Ne olur dua edin.
aslında umut aramıyorum aksine umudumu kaybetmiştim ve tamamen unutmuştum. hayırlısı artık ne diyeyim :)Hiçbir belirti aramayın gerçekten, benimde son zamanlarda su gibi akıntım vardı o çok umutlandırmıştı beni, kasık batmalarım vardı, birsürü umutlanacağım belirtim vardı ama olmadı. Gerçektende hiçbir belirti aramamak lazım, ilaçlardan kaynaklanabiliyor çoğu, ama işte hep bir umut arıyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?