• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Kizlar amin ins devamı gelir. Dr aradı tebrik ederim dedi. Bu iyi bir başlangıç dedi ama çarşamba günü aynı saatte yine gelin jan verin önemli olan katlarak artması dedi. İns artar.....Dua dua
Haydi hayırlısı, bir bir geliyor güzel haberler :)

Seni cok iyi anliyorum canim, ayni seyleri yasiyoruz. Ben de evde iyi gibiydim cok uzuldum ama yine de biraz bastiriyordum duygularimi, dun gece yataga girdim uyku tutmadi 2 saat agladim nerdeyse o kadar dolmusum ki bir suru sey geldi aklima agla agla bir hal oldum. Simdi isteyim biri nasilsin dese aglamakli oluyorum psikolojim dayanmiyor. Belirsizlik cok canimi sikiyor. Mesela bana deseler 3. De tutacak yaparim 3 tane. Desinler 5. De tutacak yaparim. Ama kacincida tutacak bilmemek ? Acaba hoc mi tutmayacak ? Hoc cocugum olmayacak mi ? Hep yapip bir umut yine husran olmak cok kotu. Benim dondurulmusum yok malesef :KK43: sadece 1 adet dollenmisti zaten :KK43: galiba dondurumlu 1 ay sonra falan konuyor ama doktorunla konus canim en iyi olur bilir. Hayirlisi olsun hakkimizda.
BUGUN İŞYERINDE İNSANLAR SORDU BENDE HİÇÇ ANLAMAMIŞ GİBİ KİST AMELİYATI OLDUM SİZ NEYDEN BAHSEDIYOSUNUZ DEDİM EN AZINDAN BURDAKILERI SUSTURDUM. AYNEN BANA ŞİMDİ İKİNCİ TUTACAK DİYOLAR AMA BENİM ONDANDA ÜMİDİM YOK . BELKİDE HİÇ BEBEĞİMİZ OLMAYACAK BELKI BİZİM KADERİMİZDE YOKTUR BİLEMİYORUZKİ

Canim oyke kolay bi hayak kirikligi degil ki salterler atar tabi. Allah sabir versin. Insallah bi daha ki sefere dondurulmuslarinla hamile kalacaksin canim
inşallah canım isteyen herkes kalır ama nezaman olacak o belirsizlik ve ümitsizlik insanı daada yoruyor. bu arada geçen ay erkek kardeşim evlendi eşi hamileymiş şimdi ki kardeşim nerdeyse çocuğum yaşında sevınıyorum ama hep bir tafımda çok kırık

Bende bugün son kez bir test daha yapıcam, estrofemi bugün de aldım, jeli bıraktım, mantar gibi birşey oldu dün akşam, kullanmadım, hiç umudum yok, içim bomboş hissediyorum
bendede mantar oldu galıba çok fazla kaşınıyor. allah yardımcımız olsun canım ne diyebılırızkı başka

canim cevabin icin cok teskkur ederim.evet uzun protokol benimde.lh hormonu 5.42 cikti fakat dr biraz yuksek dedi.lucrini fazlalastirdi.yarin kan vericem tekrar.bakalim bi sikinti olmazsa yarin baslaticak heralde ama dusmezse ne olucak bilmiyorum canim.hayirlisi tabiki ama en bastan boyle olunca cok umutsuzluga kapildim. insallah sonu iyi olur
hiç umutsuzluğa kapılma cnm allah yardımcın olsun, ben henüz adet olmadm hala lucrin kullanıyorum, hayırlısı hakkımızda

Herkese Merhaba,

Bu formu okuyarak geçirdim son dört ayımı ve transfer sonrası (14.11.2015) tek ümidim bu konu oldu her güzel haberle sevindim her kötü haberle üzüldüm ve sonucum iyi çıkarsa bende yazacağım belki bir kişiye bile umut diye... bişey merak ederse fikir olur diye...
1. İlk oğlum doğal yolla oldu ve şuan 7 yaşında. 8 ay bekledikten sonra gelmişti ve korkmaya başlamıştık sorun mu var diye.
2. Sonra hemen hemen hiç korunmadık olursa olsun kardeş önemliydi bizim için. Maalesef olmadı yıllar geçince yaş da 36 olunca doktorların sorun yok ama yaş geçiyor tüp bebek demesinden sonra bir cesaret Ağustos ayında tüp bebek için doktora gittiğimizde doktorumuzun ilk tavsiyesi aşılama oldu, denedik ve negatifti.
3.En son 25 Ekim günü gittiğimde FSH 16 idi AMH 0,5 yani tüp bebek bile imkansızdı belki bir yumurta gelişir dedi doktorum. Deneyelim dedim nasıl olsa aylık değişen değerler değildi.
4. Lucrin Gonal F maceramız başladı bir yumurta ile başladık moralim bozuldu olmayacak dedim 2 yumurta 4 yumurta ve en son OPU da 6 yumurta çıktı. Aklımda kalan ise doktorumun FSH 16 iken büyük başarı cümlesiydi.
5. 4 tanesi döllendi ve 5. güne kadar yaşadı. Son gün kaliteli 2 tanesi kalmıştı ve 2 tanesi de transfer oldu.
6. 8. günü sabah dayanamayıp idrarda çok ama çok silik görünce kanda baktırdım 51,88 çıktı. Bugün 10. günüm beta HCG değerim 113 çıktı. Şimdi sabırla yükselmesi ve sağlıkla tutunması için 12. günü bekliyorum.
7. Gelelim en önemli konuya belirtiler bu formu didik didik ettiğim konu:) ilk 2 gün uzun oturur evde dinlendim zaten haftasonuydu. 3. gün işe başladım ama öğleye doğru şiddetli bel ağrısı olunca korktum eve geldim. dinlendim. Sonra da ben sadece bel ağrısı hissettim bol bol. Günlük rutine döndüm ama uzun uzun dinlenerek...

Yani, Allahım kimsenin kucağını boş bırakma isteyen herekese nasip et, ben bile anneyken bu kadar zorlandım. Ama en önemlisi pozitif olmak ilk günden bebişlerimle konuşmaya başladım ben hala her gün her sabah akşam hissettiğimde konuşuyorum. Aslında en güzel yanı tüp bebeğin embriyoların transferinden sonra hissettiğiniz bence. Çünkü kesin olan iki canlı hücre içimde ve büyüyor sonuç ne olur bilemem ama konuşurken bile teke düşüremiyorum onları...

BUGUN İŞYERINDE İNSANLAR SORDU BENDE HİÇÇ ANLAMAMIŞ GİBİ KİST AMELİYATI OLDUM SİZ NEYDEN BAHSEDIYOSUNUZ DEDİM EN AZINDAN BURDAKILERI SUSTURDUM. AYNEN BANA ŞİMDİ İKİNCİ TUTACAK DİYOLAR AMA BENİM ONDANDA ÜMİDİM YOK . BELKİDE HİÇ BEBEĞİMİZ OLMAYACAK BELKI BİZİM KADERİMİZDE YOKTUR BİLEMİYORUZKİ
Yapma boyle canim karamsar bakma. Daha cok yeni normal boyle dusunmen. Hepimiz icin boyle benim hala test yapmadigim icin biraz umudum var ama bekirsiz tutacak mi bunda olmasa ikinci de tutacak mi, hamile kalsak acaba kucagimiza alabilecek miyiz vs... ben inaniyorum hepimiz yavrularimiza kavusacagiz. En guzelini yapmissin herkesin agzini kapat teker teker. Kendini topladigin zamanda basla tekrar. Baslamadan once bazi seyler onemli bence: Eger konulan embriyolar 1. kaliteyse neden tutmadigina dair arastirma yapilmasi lazim. Simdi normal boyle dusunmen

inşallah canım isteyen herkes kalır ama nezaman olacak o belirsizlik ve ümitsizlik insanı daada yoruyor. bu arada geçen ay erkek kardeşim evlendi eşi hamileymiş şimdi ki kardeşim nerdeyse çocuğum yaşında sevınıyorum ama hep bir tafımda çok kırık
Bende de oyle tatlim valla benden sonra tum evlenenler simdi kucaklarinda bebekleriyle. Kiskanclik degil kesinlikle ama Allahim bana da ver diyorum. Normal yolla hemen hamile kalanlara cok ozeniyorum. Bu isin icine girilmedikce kesinlikle anlasilabilen bir olay degilmis

Herkese Merhaba,

Bu formu okuyarak geçirdim son dört ayımı ve transfer sonrası (14.11.2015) tek ümidim bu konu oldu her güzel haberle sevindim her kötü haberle üzüldüm ve sonucum iyi çıkarsa bende yazacağım belki bir kişiye bile umut diye... bişey merak ederse fikir olur diye...
1. İlk oğlum doğal yolla oldu ve şuan 7 yaşında. 8 ay bekledikten sonra gelmişti ve korkmaya başlamıştık sorun mu var diye.
2. Sonra hemen hemen hiç korunmadık olursa olsun kardeş önemliydi bizim için. Maalesef olmadı yıllar geçince yaş da 36 olunca doktorların sorun yok ama yaş geçiyor tüp bebek demesinden sonra bir cesaret Ağustos ayında tüp bebek için doktora gittiğimizde doktorumuzun ilk tavsiyesi aşılama oldu, denedik ve negatifti.
3.En son 25 Ekim günü gittiğimde FSH 16 idi AMH 0,5 yani tüp bebek bile imkansızdı belki bir yumurta gelişir dedi doktorum. Deneyelim dedim nasıl olsa aylık değişen değerler değildi.
4. Lucrin Gonal F maceramız başladı bir yumurta ile başladık moralim bozuldu olmayacak dedim 2 yumurta 4 yumurta ve en son OPU da 6 yumurta çıktı. Aklımda kalan ise doktorumun FSH 16 iken büyük başarı cümlesiydi.
5. 4 tanesi döllendi ve 5. güne kadar yaşadı. Son gün kaliteli 2 tanesi kalmıştı ve 2 tanesi de transfer oldu.
6. 8. günü sabah dayanamayıp idrarda çok ama çok silik görünce kanda baktırdım 51,88 çıktı. Bugün 10. günüm beta HCG değerim 113 çıktı. Şimdi sabırla yükselmesi ve sağlıkla tutunması için 12. günü bekliyorum.
7. Gelelim en önemli konuya belirtiler bu formu didik didik ettiğim konu:) ilk 2 gün uzun oturur evde dinlendim zaten haftasonuydu. 3. gün işe başladım ama öğleye doğru şiddetli bel ağrısı olunca korktum eve geldim. dinlendim. Sonra da ben sadece bel ağrısı hissettim bol bol. Günlük rutine döndüm ama uzun uzun dinlenerek...

Yani, Allahım kimsenin kucağını boş bırakma isteyen herekese nasip et, ben bile anneyken bu kadar zorlandım. Ama en önemlisi pozitif olmak ilk günden bebişlerimle konuşmaya başladım ben hala her gün her sabah akşam hissettiğimde konuşuyorum. Aslında en güzel yanı tüp bebeğin embriyoların transferinden sonra hissettiğiniz bence. Çünkü kesin olan iki canlı hücre içimde ve büyüyor sonuç ne olur bilemem ama konuşurken bile teke düşüremiyorum onları...
Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin canim. Cok sevindim. Ve bize de burda aktarip umutbasiladigin icin cok ama cok sagol

bugün 10. günümdü, 5. gün embiryosu idi ve testim negatif, 0.64. merkezi aradım 12. gün tekrar yaptır dediler yaptırmayı düşünmüyorum. bıktım ilaçlardan ilaçlarıda bırakacağım. benden bu kadar arkadaşlar.
Geçmiş olsun güzelim, bugün ağla sızla ama yarın dimdik ol... Vardır bunda da bir hayır, bende öyke oldum, ne yapalım kısmet...

Back