• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

bugün 10. günümdü, 5. gün embiryosu idi ve testim negatif, 0.64. merkezi aradım 12. gün tekrar yaptır dediler yaptırmayı düşünmüyorum. bıktım ilaçlardan ilaçlarıda bırakacağım. benden bu kadar arkadaşlar.
lütfen tekrarla testini. ne olur olmaz. ilaçlarını bırakma. kendini bırakma. Rabbim inşallah pozitifle sonuçlandırır.

Amanın adrenalin salgiliyorum bol bol. İşte bu sürecin en zor aşaması bu allahım ne olur sağlıkla sıhhatli hayırla sen nasip et Rabbim. Oy oy. Saatli bomba gibiyim. Çok korkuyorum.yardım edin banaaaaaa:KK17::KK17:
Biz bile adına bukadar heyecan yaptiysak seni düşünemiyorum :) inşallahhhh pozitiftir canım benim sonucun tabi sağlıklı bir şekilde

ağrım var ya.. korkuyorum.. sanki adet olacakmışım gibi.. :KK43:
bende öyle. garip olan transferden önce benim çok kötü bacak ve kasıklarım ağrıyordu. her an adet olacakmışım gibi. hala devam ediyor. sanki ilaç almasam adet olucam. 5. günüm benim de. normal bu belirtiler. sabret biraz daha.

Kızlar merhaba size bişey sormak istiyorum. Transferin 10. Günü test sonucum 60.5 di. Bugün 12. Gün ve sonuç 60.4 çıktı hafta sonu olduğu için hastaneyi de arayamıyorum bilgisi olan var mı?
canım benim kimyasal gebelik olma ihtimali var ama yine de beklemek lazım. belli olmuyor. Rabbim inşallah değerlerini kat kat arttırsın ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Kızlar test yaptırdım ve hamileyimmmmm sonuç. 242.27
Allahım sana şükürler olsun.kızlar inşallah enkisa zamanda sizde hayırlı haberler alırsınız. Dualarım sizinle
tebrik ediyorum canım. keseyi görmeyi ve o en güzel ses olan kalp atışlarını duymayı da nasip etsin Rabbim inşallah

Amanın adrenalin salgiliyorum bol bol. İşte bu sürecin en zor aşaması bu allahım ne olur sağlıkla sıhhatli hayırla sen nasip et Rabbim. Oy oy. Saatli bomba gibiyim. Çok korkuyorum.yardım edin banaaaaaa:KK17::KK17:
canım benim ya.... inşallah pozitiffffffff olacak Allah ın izniyle....

Merhaba
Herkes de bi heyecan bi panik bi stres var arkadaşlar sakin olun bakallııım diyeceğim de ben de heyecanlı bekleyişteyim
Şimdi tecribeli arkadaşlarım benim test tarihim ayın 30 u acaba ben 28.inde yani 10. Şu eczane tahlillerinden yapsam mı yani beklemek çok zor sanırım sabredemeyeceğim :KK54:

bende öyle. garip olan transferden önce benim çok kötü bacak ve kasıklarım ağrıyordu. her an adet olacakmışım gibi. hala devam ediyor. sanki ilaç almasam adet olucam. 5. günüm benim de. normal bu belirtiler. sabret biraz daha.

Benimde bu günler adet olma vaktim. Ve çok kötü kasıklarım sanki heran olacakmışım gibi. Buda insanı strese sokuyor. Aman oldummu yoksa diyorsun. Ayakları da buz gibi hiç ısınmıyor... inşallah rabbim bebeklerimizi bize bağışlasun ve bizele kalmalarına izin versin inş.

Canim hayırlı olsun. Sağlıkla hayırla güzellikle inşallah kucağına alırsın yavrunu. Dikkat et. Benim de 18de transfer oldu. Ama hic dikkat edemedim. Esim de yardimci olmadigi icin. Şimdi burda kizlari okudukça iyjce stres oldum. Neden dikkat etmedim diye ama yapacak bisey yok. Sen 3 gün kendini koru. Banyonu bir kac gün beklet. Ilık suyla banyonu yap. Crinone jel veirlerse jelden hemen sonra 15 dakika evde yavas yürüyüş yap .
Stres olma rahatla.ne yaparsak yapalım geleceği varsa gelir.sürekli yatmak zaten iyi birşey değil.dr. Normal hayatına dön diyor.

arkadaşlar kafam allak bullak yarın kontrolum var yumurtalar büyümüyo doktor peşini bırakmıcaz dedi uğraşacaz dedi ama nereye kadar çok korkuyorum iptal olmasından adetimin bugün 13. günü hala aşama atlayamadık doktorum famera verdı sabah akşam kullan dıye ve gonal f 300 her akşam uc gun kullan gel dedı işte üç günde buyur mu ki

Merhaba
Herkes de bi heyecan bi panik bi stres var arkadaşlar sakin olun bakallııım diyeceğim de ben de heyecanlı bekleyişteyim
Şimdi tecribeli arkadaşlarım benim test tarihim ayın 30 u acaba ben 28.inde yani 10. Şu eczane tahlillerinden yapsam mı yani beklemek çok zor sanırım sabredemeyeceğim :KK54:
Benimde 30 u. O günü beklicem.öncesi yanıltabilir.hoş hiç bir belirti yok.ne ağrı ne kasılma.evde oturup yemek yemekten kilo aldım.

arkadaşlar kafam allak bullak yarın kontrolum var yumurtalar büyümüyo doktor peşini bırakmıcaz dedi uğraşacaz dedi ama nereye kadar çok korkuyorum iptal olmasından adetimin bugün 13. günü hala aşama atlayamadık doktorum famera verdı sabah akşam kullan dıye ve gonal f 300 her akşam uc gun kullan gel dedı işte üç günde buyur mu ki
Merhaba
dr na güven canım umutsuzluğa kapılma. İnşallh büyür yumuşlar ve sağlıklı bir transfer gerçekleşir

Hemen incir kürü başla.yumurta gelişimini acaip artırıyor.

Benimde 30 u. O günü beklicem.öncesi yanıltabilir.hoş hiç bir belirti yok.ne ağrı ne kasılma.evde oturup yemek yemekten kilo aldım.
Ben de çok yiyorum iştahım çok açık benm ağrılarım var adet olmak üzere iken yaşan ağrılardan . Çok sabırsız hissediyorum kendimi. Aslında ben de kesin beklerim diyordum da günler geçtkçe 10. Hün yapsammı falan demeye başladım. Güzel haberlerimizi paylaşırız inşallah

Seni cok iyi anliyorum canim, ayni seyleri yasiyoruz. Ben de evde iyi gibiydim cok uzuldum ama yine de biraz bastiriyordum duygularimi, dun gece yataga girdim uyku tutmadi 2 saat agladim nerdeyse o kadar dolmusum ki bir suru sey geldi aklima agla agla bir hal oldum. Simdi isteyim biri nasilsin dese aglamakli oluyorum psikolojim dayanmiyor. Belirsizlik cok canimi sikiyor. Mesela bana deseler 3. De tutacak yaparim 3 tane. Desinler 5. De tutacak yaparim. Ama kacincida tutacak bilmemek ? Acaba hoc mi tutmayacak ? Hoc cocugum olmayacak mi ? Hep yapip bir umut yine husran olmak cok kotu. Benim dondurulmusum yok malesef :KK43: sadece 1 adet dollenmisti zaten :KK43: galiba dondurumlu 1 ay sonra falan konuyor ama doktorunla konus canim en iyi olur bilir. Hayirlisi olsun hakkimizda.

Canım benim zaman zaman hepimiz senin bu düşündüklerini düşünüp aynı şeyleri hissediyoruz.insanız etten ve kemikteniz nihayetinde elbette düşünürüz. Akıttığımız gözyaşlarımızı Allah'tan başka gören olmaz. Demem o ki, Dua edip Allah'a teslim olmaktan başka çaremiz yok. Hz. Zekeriya'nın evlat hikayesini Google a yaz ve oku.Bunlar bizlere örnek olmak için olan şeyler aslında. Kendini dinlemek yerine dua et arkadaşım.Enbiya 89. ayet, Ali imran 38. Ayet, Saffat 38. Ayet..Oku teslim ol.Ben inanıyorum ki inşallah olacak.Ama teslimiyetin hakkını ver, zorla kendini.. İnşallah olacak

Back