• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Canım 3. Gun embriyosu. Ben çok korkuyorum dr henüz aramadim ben netten bakıp öğrendim. Üzülüyorum. Düşük diye. Ne olur dua edin.
Tatlım çok sevindim.inşallah ta artarak devam edicek.benim 4.gün embriyosu ve tek embriyo değil o yüzden yüksek çıkmış olabilir.birde transfer günü sayilmiyor biliyorsun değilmi. .

Tatlım çok sevindim.inşallah ta artarak devam edicek.benim 4.gün embriyosu ve tek embriyo değil o yüzden yüksek çıkmış olabilir.birde transfer günü sayilmiyor biliyorsun değilmi. .
tabi canim biliyorum. 10 kasım transfer günüm. Ayrıca benimde 2 embriyo transfer edildi. Korkuyorum şimdide artacakmi diye allahım hepimizin yardımcısı olsun.

tabi canim biliyorum. 10 kasım transfer günüm. Ayrıca benimde 2 embriyo transfer edildi. Korkuyorum şimdide artacakmi diye allahım hepimizin yardımcısı olsun.
Kaçıncı gün embriyosuydu canım. Daha önce yazmış olabilirsin göremedim. Hayırlı olsun bu arada :) kat ve kat artar inşallah canım

Canım 3. Gun embriyosu. Ben çok korkuyorum dr henüz aramadim ben netten bakıp öğrendim. Üzülüyorum. Düşük diye. Ne olur dua edin.
CANIM kesinlikle üzülme. Tadını çıkarmaya bak. Kuzun seninle şu an! 12 değerle ikiz doğuran biliyorum. Lütfen yüzün gülsün. Çünkü sen de hamilesin artık

CANIM kesinlikle üzülme. Tadını çıkarmaya bak. Kuzun seninle şu an! 12 değerle ikiz doğuran biliyorum. Lütfen yüzün gülsün. Çünkü sen de hamilesin artık
Kaçıncı gün değeri 12 idi?
ben 10. gün yani bugün 0.64 aldım fakat 12. gün yaptır diyorlar bilmiyorum.
Negatifliğe alıştım galiba.

Evettt cok guzel Yuce Rabbim bebeklerine tutunma gucu versin guzum darisida bizlere olsun masallah tebareke Allah hakim olan Rabbim senin sinavini gecirir insallah ruh versin yavrularina amin

Canım Almanya,da yaptıramıyorsun Türkiye gibi saglık ocagı yok malesef cumayı bekleyecegim 15 gün oluyor ozaman.Sagol canım
Almanya'nın neresinde yaptırdın bende Almanya'da oturuyorum şuan dondurulmuşlarım var onu bu Ay'ın sonunda yerleştirecez benim 8.deneme sonucu bi oğlum var şimdi 27 aylık bu ayda bakalım kardeşi olacakmı Rabb'ime kalmış artık

Kızlar merhaba. Sizlerle nir şey paylaşmak istedim. Bu gün transferimin 4. Günü ve 3. Gün embriyosu transfer edildi 2 tane. Bu gün aslında unutmuştum kendimi başka şeylere vermiştim. Bi anda sanki içimde kelebekler uçuşuyomuş gibi oldu ve uykudan uyandım. Bu arada batmalarım, bel ağrılarım ve feci şekilde göğüs acılarım var. İlk denemem olduğu için anlamlandıramadım. Bu durumu yaşayan oldu mu aranızda?

Kızlar merhaba. Sizlerle nir şey paylaşmak istedim. Bu gün transferimin 4. Günü ve 3. Gün embriyosu transfer edildi 2 tane. Bu gün aslında unutmuştum kendimi başka şeylere vermiştim. Bi anda sanki içimde kelebekler uçuşuyomuş gibi oldu ve uykudan uyandım. Bu arada batmalarım, bel ağrılarım ve feci şekilde göğüs acılarım var. İlk denemem olduğu için anlamlandıramadım. Bu durumu yaşayan oldu mu aranızda?
Hiçbir belirti aramayın gerçekten, benimde son zamanlarda su gibi akıntım vardı o çok umutlandırmıştı beni, kasık batmalarım vardı, birsürü umutlanacağım belirtim vardı ama olmadı. Gerçektende hiçbir belirti aramamak lazım, ilaçlardan kaynaklanabiliyor çoğu, ama işte hep bir umut arıyoruz...

Kizlar sonucum çıktı. 68.51 bugün 13. Gun. Düşük dimi degerim.
Olurmu canım çok güzel bence değerin fazla olması önemli değil iki gün sonra iki katı artıyorsa tamamdır tadını çıkar HAMILESIN çok şükür çok çok gözlerin aydın :anneadayı::anneadayı::KK73:

Bol bol havuc ye. D vitamini ve demir hapi ic..muz ye. .bunlar çok faydalı.belki degerin artmasına yardimci olur. (.limondan ,sirke,turşu, maydanoz,baharat,sarımsak, kahve,cay bunlardan uzak dur ..düsüge neden oluyor)

Hiçbir belirti aramayın gerçekten, benimde son zamanlarda su gibi akıntım vardı o çok umutlandırmıştı beni, kasık batmalarım vardı, birsürü umutlanacağım belirtim vardı ama olmadı. Gerçektende hiçbir belirti aramamak lazım, ilaçlardan kaynaklanabiliyor çoğu, ama işte hep bir umut arıyoruz...
aslında umut aramıyorum aksine umudumu kaybetmiştim ve tamamen unutmuştum. hayırlısı artık ne diyeyim :)

Back