2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Hayir yapma akil karisikligindan baska bisey olmuyo bence

Benimde son günler öyle olmuştu bende korkmustum ama pozitifi gördüm. Hayırlısı canim

Kızlar hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım.. Rabbim yardımzımız olsun.. Benimde 6. günüm bu sefer sabredemiyorum.. Alıp test yapsam şimdi kesin çıkmaz daha çok erken.. Moralim bozulur boşu boşuna.. Bence biraz daha sabredelim.. Sizde de göğüs hassasiyeti var mı?? ama bunlar ilaçların yan etkileri de olabilir tabi..

Gogus hassasiyeti ilaclari kullanmaya basladigim andan beri var tatlim

Kizlar sonucum çıktı. 68.51 bugün 13. Gun. Düşük dimi degerim.

tebrik ederim canımm..Bence çok da düşük değil.. Takip edilmeli biraz sadece.. Katlaya katlaya yükselir inşallah..
Ama bizimle belirtilerin nelerdi paylaş olur mu??

Kizlar yumurtalarim toplandi.suan yatakta istirahatteyim.dua edin.

Hadi gozun aydin canimm..cok gecmis olsun...

ben de oturduğum yerden heyecanlandım iyice. Allahım yardımcın olsun. hayırla inşallah pozitif haberini bize müjdelersin.

Amanın adrenalin salgiliyorum bol bol. İşte bu sürecin en zor aşaması bu allahım ne olur sağlıkla sıhhatli hayırla sen nasip et Rabbim. Oy oy. Saatli bomba gibiyim. Çok korkuyorum.yardım edin banaaaaaa

Aynenn suan ben o moddayimm...

Kizlar saglikocagina gitmedim gec verir doye ozele gidip verdimde...makinalarda bi ariza varmis..3..4 engec 6 gibi dedi...cildiriyorumm..ben sabredemedikce sinaniyorum..ben anca o vakit haber verebilicem size..

Idrarda yapma canim cikmiyorr...5. Gun embriyosuysa 10. Gun kanda baktirabilirsim ama idrarla hic morel bozmaa..

Kizlar sonucum çıktı. 68.51 bugün 13. Gun. Düşük dimi degerim.

Aaaaaa superr superr superrr...50 nin uzeri pozitif..seninle bebeginn...kacinci gun embriyosuyduu...?? Deger dusuk degil muhim olan artmasi...carsamba ayni saatlerde ayni yerde bi daha ver..ikiye katlamasi onemli..

Canım 3. Gun embriyosu. Ben çok korkuyorum dr henüz aramadim ben netten bakıp öğrendim. Üzülüyorum. Düşük diye. Ne olur dua edin.

Canım 3. Gun embriyosu. Ben çok korkuyorum dr henüz aramadim ben netten bakıp öğrendim. Üzülüyorum. Düşük diye. Ne olur dua edin.
Hicc uzulmee...heleki 3. Gun embriyosuysaa hic hic uzulmee..simdi gun asiri katlicak o..insallahhh...sen ara dr unu...ilaclarinida devam et...hadi bakalim hayirlisi dua edelim artsin..yine bekleyis heycan bitmiyorr...simdide allahim artacakmi diye heycan yapacaksinn dua edeceksinn...ben oyleyimm..insallah benimkide artmisdirda paylasirim sizinlee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…