• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

bugün 10. günümdü, 5. gün embiryosu idi ve testim negatif, 0.64. merkezi aradım 12. gün tekrar yaptır dediler yaptırmayı düşünmüyorum. bıktım ilaçlardan ilaçlarıda bırakacağım. benden bu kadar arkadaşlar.
bencede 12. Gün tekrar yaptır.sıkma canını

Canım Almanya,da yaptıramıyorsun Türkiye gibi saglık ocagı yok malesef cumayı bekleyecegim 15 gün oluyor ozaman.Sagol canım
Silik olarak gören arkadaşların kan değerleri yüksek çıkmıştı inşallah srninde yüksek çık a r içini ferah tut canım
Canım Almanya,da yaptıramıyorsun Türkiye gibi saglık ocagı yok malesef cumayı bekleyecegim 15 gün oluyor ozaman.Sagol canım

kızlar bugün öğleden sonra transferim olacak çok heyecanlıyım.dualarınızı esirgemeyin lütfen. benim 3. olacak korku heyecan bir arada :KK66: umarım bebişlerim bana tutunur :)
Canim hayırlı olsun. Sağlıkla hayırla güzellikle inşallah kucağına alırsın yavrunu. Dikkat et. Benim de 18de transfer oldu. Ama hic dikkat edemedim. Esim de yardimci olmadigi icin. Şimdi burda kizlari okudukça iyjce stres oldum. Neden dikkat etmedim diye ama yapacak bisey yok. Sen 3 gün kendini koru. Banyonu bir kac gün beklet. Ilık suyla banyonu yap. Crinone jel veirlerse jelden hemen sonra 15 dakika evde yavas yürüyüş yap .

bugün 10. günümdü, 5. gün embiryosu idi ve testim negatif, 0.64. merkezi aradım 12. gün tekrar yaptır dediler yaptırmayı düşünmüyorum. bıktım ilaçlardan ilaçlarıda bırakacağım. benden bu kadar arkadaşlar.
Merkes kullan diyorsa vardir bir bildikleri. Az daha sabret hemen birakma kendini

Canim hayırlı olsun. Sağlıkla hayırla güzellikle inşallah kucağına alırsın yavrunu. Dikkat et. Benim de 18de transfer oldu. Ama hic dikkat edemedim. Esim de yardimci olmadigi icin. Şimdi burda kizlari okudukça iyjce stres oldum. Neden dikkat etmedim diye ama yapacak bisey yok. Sen 3 gün kendini koru. Banyonu bir kac gün beklet. Ilık suyla banyonu yap. Crinone jel veirlerse jelden hemen sonra 15 dakika evde yavas yürüyüş yap .
Bence hic stres olma. Yani dr lar hep kendini yormadan normal hayatina geri don diyor. Tutacagi varsa oyle de tutuyor boyle de tutuyor bence

Amin canım benimde korkum zaten fazla ilac kullanılması hamilelikte sonra önemli olan progestan diye düşünüyorum. Sen suan ne asamadasin canım?

Canım bu benim ikinci denemem. Bugün transferden sonraki altıncı günüm. 26 sında test yaptıracağım.. Ama biraz ikinci günde pembemsi bir akıntı oldu ve ilk iki gün adet olacakmışım gibi ağrım vardı.. bugünde biraz var.. Çok fazla belirti yok.. sen de oldu mu??

Bencede en önemlisi progestan çünkü kasılmayı engelleyip yavaşlatıo ve bebeğin endometriuma tutunmasını kolaylaştırıo.. Sen de prednolü bir daha danış canım..

kızlar kaçıncı günde idrar tahlilinde belli olur acaba?? Ben bayağı strese girdim gün yaklaştıkça.. :KK22:

Kizzlarr..bugun benimde test gunum...12. Gun geldi cattii..kendim yakin hastanede vericem 1 gibi vericem 2..3 gibi cikarr..

Sonra merkeze habr vericem..simdiden yuregim yerinden cikacak..
[/QUOTE

Ayyy kız sabah sabah gidip verseydin keşke.... Hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerini bekliyoruzzz....

Kizzlarr..bugun benimde test gunum...12. Gun geldi cattii..kendim yakin hastanede vericem 1 gibi vericem 2..3 gibi cikarr..

Sonra merkeze habr vericem..simdiden yuregim yerinden cikacak..
ben de oturduğum yerden heyecanlandım iyice. Allahım yardımcın olsun. hayırla inşallah pozitif haberini bize müjdelersin.

Eki Görüntüle 1697644 günaydın herkese hayırlı günler olsun.Bugün 11.gün test yaptım silik çıktı sizce nasıl?dr evde yapma pozitif çıksa bile ilaçlardandır dedi sizce böyle olabilirmi sevinemiyorumda.
gözün aydın canım. idrar testi yanıltmaz. azıcık silik çıksa bile pozitiftir. 11. gün. yanılma payı yok bence. Allah sağlıkla hayırla kucağına almayı da nasip etsin. tadını çıkar

Back