Ese gerek yok canım, hafif aneztezi verıcekler bıraz yatar dınlenırsın sonra donersın evıne.kızlar yardımcı olurmusunuz pazartesi randevum var salı yada çarşamba yumurta toplanacak pazartesi buna karar verecek doktorum tedavi gördüğüm klinik başka şehirde ve o gün eşim işten izin alamadı acaba yanlız gitsem olurmu yumurta toplamadan önceki muayenede eşe gerek duyuyolarmı
pazartesi toplama bile olmayacak zaten salı yada çarşambanı ona karar vericez çok sevindim ya baya sıkıntı oldu gidip gelmekEse gerek yok canım, hafif aneztezi verıcekler bıraz yatar dınlenırsın sonra donersın evıne.
Birkaç saat dınlen hastanede hemen cıkma tek oldugun için iyice dınlen oyle yolacık. Esınden sprem transfer zamanı alıncak o zaman lazım esin.
Bugun besinci gunumdu. Sadece folik asit aliyorum. Bahceci fulyadayim.[/QUOTE
Benim transferde bahçeci fulya da oldu mustafa hoca yapti transferimi senin dr kim?
Yumurta toplama tarihine göre test tarihini belirliyorlar. 14 gün sonrası. Memorialde öyle yapiyorlar.
Yok canım sana ıgne verıcek dozunu soyleyecek o zaman yada dırek transferı konuscak yani eşe gerek yok. Hayırlısı olsunpazartesi toplama bile olmayacak zaten salı yada çarşambanı ona karar vericez çok sevindim ya baya sıkıntı oldu gidip gelmek
Benim eşimin morfolojisi %0 dı sonra 2 ye yükseldi şimdi 3 olmuş ilaçlarla 0 dan 7 yükselenler gördüm forumlarda canımMorfolojı bozuksa duzelme olmuyor ama sorun sayı ıle ılgılıyse amelyat olsun bızım morfolojımzde skntı varsı bosuna oldu kocam
bilmoyorum bilmiyorum canimOyle düsünme canım, zaten bu ıgne dozları bızım hormonlarımızı duzeltmeye yonelık. Doktor da onu yapıyor, yani zaten herseyım duzgun olsa normal yolla olurduo yuzden ters gıtmıyor duz gidiyor aksine, dokotruna guven ona gore ılaclarını yap canım.
Folbiol 5mg tablet verdi. 3-4 lira gibi bişey. Femamed ne kadar? Belki içerik farklıdır.Kızlar folik asit olarak ne kullanıyorsunuz . Dr bana femamed diyo bi hap verdi fiyati da biraz çok geldi yani:))
Ben varım canım ama aralık ayında başlıyoruz inşallah ilaçlarımı aldım bekliyorum sen başladın mı tedaviyeMerhaba arkadaşlar çikolata kisti olupta direk tüp bebek tedavisi yaptıran varsa cvp yazabilir mi
bilmoyorum bilmiyorum canimpzt kan versem adetin 4.gunu oluyo.ee hani 2.gun baslaniyodu.anlamiyorum ben bu nasil etkilicek tedavimi hic bilmiyorum canim kafam allak bullak.buarada benim lh a bakiliyor ama fsh a bakilmadi hic.
Ben 2 aydır folio kullanıyorum ama dr tedavi ilaçlarımın reçetesine folibol yazmış sanırım onu tedaviye başlayınca içmeye başlıcam değiştir demedi henüzKızlar folik asit olarak ne kullanıyorsunuz . Dr bana femamed diyo bi hap verdi fiyati da biraz çok geldi yani:))
Ben varım canım ama aralık ayında başlıyoruz inşallah ilaçlarımı aldım bekliyorum sen başladın mı tedaviye
Göbek, kol veya bacaktan. Tedavi gördüğün merkezde sana söylerler ve yapılışıni gösterirler.Kızlar çatlatma iğnesi kalçadan vuruluyor dmi beni bilgilendirirmisiniz ??
Yumurta toplandığı gün alınmıyor mu sperm örneğiEse gerek yok canım, hafif aneztezi verıcekler bıraz yatar dınlenırsın sonra donersın evıne.
Birkaç saat dınlen hastanede hemen cıkma tek oldugun için iyice dınlen oyle yolacık. Esınden sprem transfer zamanı alıncak o zaman lazım esin.
Yumurta toplandığı gün alınmıyor mu sperm örneği
Gerwk olmuyor. Sadece yumurta toplamada onlar da sperm veriyorlarkızlar yardımcı olurmusunuz pazartesi randevum var salı yada çarşamba yumurta toplanacak pazartesi buna karar verecek doktorum tedavi gördüğüm klinik başka şehirde ve o gün eşim işten izin alamadı acaba yanlız gitsem olurmu yumurta toplamadan önceki muayenede eşe gerek duyuyolarmı
Kızlar size bırsey sorucam, tüp bebek tedavisi sırasında iğneye basladıktan sonra hiç fsh lh falan için kan testine bakıldı mı tedavi süresince ?
Yok ben de başlamadım pazartesi gidicem doktora bide senin kistin kac cm kapalı ameliyat öneren oldumu sana kafam karıştı benm cnm kararsizimBen varım canım ama aralık ayında başlıyoruz inşallah ilaçlarımı aldım bekliyorum sen başladın mı tedaviye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?