2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Istenen tetkikler belli. Sen onları adetin 2. Yada 3. Günü baktir. Hsg filmin olsa o da iyi oluyor. Merkezlerle ongorusme yap. Hangisi sana güven veriyorsa onu tercih et. Sonucta ikisi de iyi merkezler. Hangisini seçersen seç kayipta değilsin. Mikrocip özellikle isteniyorsa acibadem maslakta olduguna göre oraya git. Zaman kaybetme. Ve unutma sen elinden geleni yap, gerisi nasip. Hayirlisiyla olur inşallah

Amin canım inşallah. Ya benim transfer hazırlığım izmirde kaan bozkurt yaptı prednol hamile olduğum halde 10.haftaya kadar devam diyor kafam karıştı benden başka kullanan yok sanırım
Canım iyi araştır prednol kortikosteroid. Yani kortiZon. Opudan sonra transfer olacağım gün hariç 3 gün kullandım. Ama transferden sonra kullanilmasi konusunu iyi araştır.

Ben konyada tüp bebek merkezine gidiyorum bulunduğum yere 3 saat uzaklıkta belki onun için iki hafta demiştir.sen eğer yaakınsan daha erken çağrılabilirsin canım iyi haberler alman dileğiyle

Reactions: WAW
Canim Allah yardımcın olsun. Zor bir durum. Şahsen en güzeli kimseye soylememek. Evde kafani dinlemek.en güzeli. Gerçi iyi taraflari da var ama birsürü hormon aliyoruz. Sinir stres gereğinden fazla ve hassas oluyor insan. Ben 3 denememde de söylemedim. Rahat ettim. Ancak cok dinlenemedim gizlediğim icin. Ama olsun dertsiz basim kaygisiz aşım

Canım iyi araştır prednol kortikosteroid. Yani kortiZon. Opudan sonra transfer olacağım gün hariç 3 gün kullandım. Ama transferden sonra kullanilmasi konusunu iyi araştır.
Kesinlikle prednol o kadar kullanilmamali. Biz de de bağışıklığı baskilamak icin transfer ertesi gününde basladik.4 gün kullandik. Bence cok uzun süreli kullanilmasi sorun yaratabilir.

Merhaba arkadaşlar çikolata kisti olupta direk tüp bebek tedavisi yaptıran varsa cvp yazabilir mi

Canım ben de sadece kendi anneme soyledim, kaynana adı üzerinde ne kadar iyi de olsa kendı annen gibi olmuyor, bir de onlara dert anlatamam. Kesinlikle söylenmicek dedim kimse bilmiyor.bir anneö bir teyzem birkaç yakın arkadas o kadar. Erkek anlamaz gerekirse saklıyaaksın annesinden ama artık olan olmuş , tez zamanda tutar da ınsallah evli evine köylü köyüne gider, gerci bebek doğunca aynı senaryo bastan yazılır :) neyse bebek dogsun da bosver hepsi gecer gider. Sen oluruna bırak.

Kızlar folik asit olarak ne kullanıyorsunuz . Dr bana femamed diyo bi hap verdi fiyati da biraz çok geldi yani:))

kızlar hepinize iyi akşamlar. yazdıklarınızı okumadan önce size bir sorum var. LH 5.42 yüksek bir değermi?

kizlar merhaba.bugun adetimin 2.gunuydu.dr gittim kan verdim lh ve e2 istedi.biraz once sonucu zorla alabildim. dr a soyledim lh in biraz yuksek o yuzden pzt ye kadar sadece lucrini kullan dedi dozunu yukseltti.pzt tekrar kan vericekmisim.nasil olacak ne olacak hicbi bilgim yok.simdi ne olacak hic bilmiyorum.baslamadan tedavim olumsuz gitmeye basladi bile

Canım içindeki kagıdı oku bence ben ıgnemın adını hatırlamıyorum. Yanlıs bısey olmasın, içinde yazar nereden yapabılcegın N nur0146

Merhaba , benım ablamında ılk tüp denemesı basarısız olmustu sonra mıyomunu aldırdı ikinci tüpe hazırlanırken o ay kendılıgınden hamıle kaldı . Sana da nasıp olsun canım

Oyle düsünme canım, zaten bu ıgne dozları bızım hormonlarımızı duzeltmeye yonelık. Doktor da onu yapıyor, yani zaten herseyım duzgun olsa normal yolla olurdu o yuzden ters gıtmıyor duz gidiyor aksine, dokotruna guven ona gore ılaclarını yap canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…