• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

kızlar yardımcı olurmusunuz pazartesi randevum var salı yada çarşamba yumurta toplanacak pazartesi buna karar verecek doktorum tedavi gördüğüm klinik başka şehirde ve o gün eşim işten izin alamadı acaba yanlız gitsem olurmu yumurta toplamadan önceki muayenede eşe gerek duyuyolarmı

Kızlar size bırsey sorucam, tüp bebek tedavisi sırasında iğneye basladıktan sonra hiç fsh lh falan için kan testine bakıldı mı tedavi süresince ?

kızlar yardımcı olurmusunuz pazartesi randevum var salı yada çarşamba yumurta toplanacak pazartesi buna karar verecek doktorum tedavi gördüğüm klinik başka şehirde ve o gün eşim işten izin alamadı acaba yanlız gitsem olurmu yumurta toplamadan önceki muayenede eşe gerek duyuyolarmı
Ese gerek yok canım, hafif aneztezi verıcekler bıraz yatar dınlenırsın sonra donersın evıne.
Birkaç saat dınlen hastanede hemen cıkma tek oldugun için iyice dınlen oyle yolacık. Esınden sprem transfer zamanı alıncak o zaman lazım esin.

Ese gerek yok canım, hafif aneztezi verıcekler bıraz yatar dınlenırsın sonra donersın evıne.
Birkaç saat dınlen hastanede hemen cıkma tek oldugun için iyice dınlen oyle yolacık. Esınden sprem transfer zamanı alıncak o zaman lazım esin.
pazartesi toplama bile olmayacak zaten salı yada çarşambanı ona karar vericez çok sevindim ya baya sıkıntı oldu gidip gelmek

Yumurta toplama tarihine göre test tarihini belirliyorlar. 14 gün sonrası. Memorialde öyle yapiyorlar.

Canım ben dondurulmuş embriyo transferi olduğum için transfer gününü sıfırıncı gün kabul edip 9 gün sayıp test yaptırıyoruz. Bende memorialde tedavi görüyorum ;)

Oyle düsünme canım, zaten bu ıgne dozları bızım hormonlarımızı duzeltmeye yonelık. Doktor da onu yapıyor, yani zaten herseyım duzgun olsa normal yolla olurdu :KK43: o yuzden ters gıtmıyor duz gidiyor aksine, dokotruna guven ona gore ılaclarını yap canım.
bilmoyorum bilmiyorum canim:( pzt kan versem adetin 4.gunu oluyo.ee hani 2.gun baslaniyodu.anlamiyorum ben bu nasil etkilicek tedavimi hic bilmiyorum canim:( kafam allak bullak.buarada benim lh a bakiliyor ama fsh a bakilmadi hic.

bilmoyorum bilmiyorum canim:KK43: pzt kan versem adetin 4.gunu oluyo.ee hani 2.gun baslaniyodu.anlamiyorum ben bu nasil etkilicek tedavimi hic bilmiyorum canim:KK43: kafam allak bullak.buarada benim lh a bakiliyor ama fsh a bakilmadi hic.

Herkeste farklı canım benım fsh ve amh problemlı, doktordan onu iste bakmışken ona da bakılsın . Bu arada normalde adetin 3. Günü baslanıyor yani 2-5 gün arası cok fark yok sanırım yani pzt günü de baslansa olabılır sanırım o yuzden canını sıkma, doktorlar bılıyordur, o ıgneler buyutmeye yonelık 1-2 gun gec baslansa da sorun olmaz, zaten ıgneler gerekenden daha da buyutuyor hatta, transferden once de kesiyorsun ıgneyı o yuzden arada kalan zamanda zaten rahat buyur doktorun ona guvenıyordur 1-2 gun gec baslamak cok bır degısme yaratmıyor içini ferah tut. Artık bizde okuya okuya yapa yapa doktor gibi oldu ehehe :)))

Ben varım canım ama aralık ayında başlıyoruz inşallah ilaçlarımı aldım bekliyorum sen başladın mı tedaviye

Benım de 1 cm den ufak çikolata kistim vardı tesaviye basladık. Cıkolata kıstı soldaydı ama o taraftaki hiçbir yumurtam ılaclara cevap vermedi buyumedi, sagda 3 yumurtam buyudu, doktor cıkolata kıstıne bagladı ondan buyumemıs, ılk denemem tutmadı. Ama bu cıkolata kıstınden mi bilmiyorum. Pzt asıl test gunumdu tekrar yapıp doktorla gorusmeye gıdıcem bakalım ne dıyecek. O kist nasıl yok ediliyor onu da bilmiyorum :(

Yumurta toplandığı gün alınmıyor mu sperm örneği

Yumurta toplandığı gün alınmıyor mu sperm örneği

Evet canım ben demın yanlıs yazdım. Toplandıgı gün esın sprem vercek hemen alıp döllicekler. Transferde verılmıyor ben ters yazdım sanırım. Yani toplandıgı gun esın yanında olsun orda doktor hemsırede soyler sana

Gerwk olmuyor. Sadece yumurta toplamada onlar da sperm veriyorlar

Ben varım canım ama aralık ayında başlıyoruz inşallah ilaçlarımı aldım bekliyorum sen başladın mı tedaviye
Yok ben de başlamadım pazartesi gidicem doktora bide senin kistin kac cm kapalı ameliyat öneren oldumu sana kafam karıştı benm cnm kararsizim

Back