• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Nerede yapsam neden karaesz kaldgmi syluyim.birincisi morfoloji sikintisi var.mikrocip yapmalisin dediler bnm kafamda bahceci fulya vardi.orada mikrocip uygulanmiyormus.acibadem naslakta mikrocip var ama bulent tras hakkinda cok olumsuz yorumlar okuyunca aklim iyice karisti adetim gecti.karasizim bna yrdmci olur msnz
Istenen tetkikler belli. Sen onları adetin 2. Yada 3. Günü baktir. Hsg filmin olsa o da iyi oluyor. Merkezlerle ongorusme yap. Hangisi sana güven veriyorsa onu tercih et. Sonucta ikisi de iyi merkezler. Hangisini seçersen seç kayipta değilsin. Mikrocip özellikle isteniyorsa acibadem maslakta olduguna göre oraya git. Zaman kaybetme. Ve unutma sen elinden geleni yap, gerisi nasip. Hayirlisiyla olur inşallah

Amin canım inşallah. Ya benim transfer hazırlığım izmirde kaan bozkurt yaptı prednol hamile olduğum halde 10.haftaya kadar devam diyor kafam karıştı benden başka kullanan yok sanırım
Canım iyi araştır prednol kortikosteroid. Yani kortiZon. Opudan sonra transfer olacağım gün hariç 3 gün kullandım. Ama transferden sonra kullanilmasi konusunu iyi araştır.

Cnm istanbulda labaratuari en iyi olanlardan birini sececeksinn.git bi on gorusme yap hepsiyle gorusmeye gitmeden karar veremezsin..isinmanda lazimm..

Mikrocip dedigin...IMCI teknigi degilmi..%0 morfolojide bile sprm buluyorlar o bile olmasa tese de..bahcecide yok demissin kim dedi...ben bahceci umutta yaptirdim..ikiside yapiliyor orda..sisli memorialdede var..oraninda labaratuari iyi...

Ayyyy coookk sukurrr...ama 2 hafta sonra cokkk...nasil sabredicenn...heraldehem kese hem kalp atisi icin cagirdi...hangi merkez..memorialde oyle 2 hafta sonra cagiriyor...

Bakalim benim pazartesi 12. Gunum ozamanda kan vericem..ozamana gore bizim dr ne zaman cagiracakk..
Ben konyada tüp bebek merkezine gidiyorum bulunduğum yere 3 saat uzaklıkta belki onun için iki hafta demiştir.sen eğer yaakınsan daha erken çağrılabilirsin canım iyi haberler alman dileğiyle

• Beğen
Reactions: WAW
Valla canım kimse bana bişey sormuyor ki. Zaten en can sıkıcı tarafı o. 5 gün oldu transfer olalı. Kayanam daha 10 gün burdayım diyor.. Annem de aralarda gelip gidiyor. Eşim daha tüp bebek için görüşmeye gittiğimizde annesine açmış söylemiş. Söyleme desem çok bozulurdu annemdenmi saklayacaz derdi... dert valla yaa.. Boğdular beni..
Canim Allah yardımcın olsun. Zor bir durum. Şahsen en güzeli kimseye soylememek. Evde kafani dinlemek.en güzeli. Gerçi iyi taraflari da var ama birsürü hormon aliyoruz. Sinir stres gereğinden fazla ve hassas oluyor insan. Ben 3 denememde de söylemedim. Rahat ettim. Ancak cok dinlenemedim gizlediğim icin. Ama olsun dertsiz basim kaygisiz aşım

Canım iyi araştır prednol kortikosteroid. Yani kortiZon. Opudan sonra transfer olacağım gün hariç 3 gün kullandım. Ama transferden sonra kullanilmasi konusunu iyi araştır.
Kesinlikle prednol o kadar kullanilmamali. Biz de de bağışıklığı baskilamak icin transfer ertesi gününde basladik.4 gün kullandik. Bence cok uzun süreli kullanilmasi sorun yaratabilir.

Merhaba arkadaşlar çikolata kisti olupta direk tüp bebek tedavisi yaptıran varsa cvp yazabilir mi

Valla canım kimse bana bişey sormuyor ki. Zaten en can sıkıcı tarafı o. 5 gün oldu transfer olalı. Kayanam daha 10 gün burdayım diyor.. Annem de aralarda gelip gidiyor. Eşim daha tüp bebek için görüşmeye gittiğimizde annesine açmış söylemiş. Söyleme desem çok bozulurdu annemdenmi saklayacaz derdi... dert valla yaa.. Boğdular beni..

Canım ben de sadece kendi anneme soyledim, kaynana adı üzerinde ne kadar iyi de olsa kendı annen gibi olmuyor, bir de onlara dert anlatamam. Kesinlikle söylenmicek dedim kimse bilmiyor.bir anneö bir teyzem birkaç yakın arkadas o kadar. Erkek anlamaz gerekirse saklıyaaksın annesinden ama artık olan olmuş , tez zamanda tutar da ınsallah evli evine köylü köyüne gider, gerci bebek doğunca aynı senaryo bastan yazılır :) neyse bebek dogsun da bosver hepsi gecer gider. Sen oluruna bırak.

Kızlar folik asit olarak ne kullanıyorsunuz . Dr bana femamed diyo bi hap verdi fiyati da biraz çok geldi yani:))

kızlar hepinize iyi akşamlar. yazdıklarınızı okumadan önce size bir sorum var. LH 5.42 yüksek bir değermi?

kizlar merhaba.bugun adetimin 2.gunuydu.dr gittim kan verdim lh ve e2 istedi.biraz once sonucu zorla alabildim. dr a soyledim lh in biraz yuksek o yuzden pzt ye kadar sadece lucrini kullan dedi dozunu yukseltti.pzt tekrar kan vericekmisim.nasil olacak ne olacak hicbi bilgim yok.simdi ne olacak hic bilmiyorum.baslamadan tedavim olumsuz gitmeye basladi bile:(

Kizlar bende araniza yeni katildim. 4 gun once miyomektomi ile 4, 5 cm miyomum vardi o alindi . Ilk tup bebek denememiz olumsuz oldu. Aslinda sperm azligindan baslamistik .Kizlar benim gibi miyomektomi olupta 2. Tup bebek denemesinde olumlu sonuc elde eden var mi :KK43:
Merhaba , benım ablamında ılk tüp denemesı basarısız olmustu sonra mıyomunu aldırdı ikinci tüpe hazırlanırken o ay kendılıgınden hamıle kaldı . Sana da nasıp olsun canım

kizlar merhaba.bugun adetimin 2.gunuydu.dr gittim kan verdim lh ve e2 istedi.biraz once sonucu zorla alabildim. dr a soyledim lh in biraz yuksek o yuzden pzt ye kadar sadece lucrini kullan dedi dozunu yukseltti.pzt tekrar kan vericekmisim.nasil olacak ne olacak hicbi bilgim yok.simdi ne olacak hic bilmiyorum.baslamadan tedavim olumsuz gitmeye basladi bile:KK43:

Oyle düsünme canım, zaten bu ıgne dozları bızım hormonlarımızı duzeltmeye yonelık. Doktor da onu yapıyor, yani zaten herseyım duzgun olsa normal yolla olurdu :( o yuzden ters gıtmıyor duz gidiyor aksine, dokotruna guven ona gore ılaclarını yap canım.

Back