2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Sabir cekicen ozaman yapcek bisi yok..allah sabir versinnn..insallah pozitif sonuc alirsinn hepsini bi cirpida unutursunn...
Amin canım inşallah. Ya benim transfer hazırlığım izmirde kaan bozkurt yaptı prednol hamile olduğum halde 10.haftaya kadar devam diyor kafam karıştı benden başka kullanan yok sanırım

Canim bende prednolu 5 gun kullandimm..transferden sonrada deltakotril diye bi bagisiklik sistemibaskilayici ilac verdi...onu iciyorum suan prednol turevi sanirim..ama kullananlari biliyorum hatta serumunu...bazi bunyeler embriyoyu yabanci madde diye reddediyor..bu olmasin diye bi onlem ..dr un ic dediyse ic..

Kızlar folik asit olarak ne kullanıyorsunuz . Dr bana femamed diyo bi hap verdi fiyati da biraz çok geldi yani:))

Ben folbiol kullaniyorumm..

Kızlar çatlatma iğnesi kalçadan vuruluyor dmi beni bilgilendirirmisiniz ??
Benimki gobekdendiii....kullanim seklini oku arkadasim ona gore yap..
Kızlar size bırsey sorucam, tüp bebek tedavisi sırasında iğneye basladıktan sonra hiç fsh lh falan için kan testine bakıldı mı tedavi süresince ?

Bana sadece adetin 2. Gunu bakildi..sonrasinda transfere kadar e2 ve progastan hormonuna bakildi...

pazartesi toplama bile olmayacak zaten salı yada çarşambanı ona karar vericez çok sevindim ya baya sıkıntı oldu gidip gelmek

Toplama olmayacaksa sorun degill gidebilirsin...ama toplama gunu yanliz gitmee..hem anestezi alican ..hemde ogun esindende alacaklar..toplanan gun olacak islemm...

Canım ben 2010 senesinde açık ameliyat oldum 2 yumurtalıktanda alındı kistlerimşimdi sol yumurtalıkta var 4 tane en büyüğü 3,5*4 cm dr sol yumurtalıktan hiçbirşey alamayız sadece sağdan alıcaz dedi normalde çikolata kistinin sıvısı rahime akıyor ve bebeğin tutunmasına engel oluyor ama benim avantajım tüpler kapalı olduğu için akacak yer yok o açıdan şanslıyım ama 1 cmlik kist içinde aynı sıvı akışı olur mu bilmiyorum.Senin kistin küçük soğan kürü uygulasan belkide yok olur tamamen

Yok ben de başlamadım pazartesi gidicem doktora bide senin kistin kac cm kapalı ameliyat öneren oldumu sana kafam karıştı benm cnm kararsizim
Ben daha önce açık ameliyat aldum o zaman sağ yumurtalıkta 9*7 cm sol yumurtalıkta 9,5*5 cm di kistler ama ameliyattan dolayı yumurtalık rezervim düştü tabii şimdi tüplerim kapatıldığı için bana kistin tek zararı sol yumurtalıktan hiç yumurta toplanamayacak olması çünkü üstü tamamen kaplanmış durumda

benim amh a hic bakilmamisti.bi soyliyim bakalim. dr um cok aciklayici olmadigi icin yeminle soru sormaya aramaya falan cekiniyorum. pzt gidelim bakalim ne olacak.tesekkur ederim cevabin icin canim

Sagol canım hiç bilmiyordum boyle akıntı falan yaptıgını sogan kürünü arastırayım. Tesekkurler

Kızlar folik asit olarak ne kullanıyorsunuz . Dr bana femamed diyo bi hap verdi fiyati da biraz çok geldi yani:))
Canım ben folbiol kullanıyorum. Benim genetik olarak folik asit eksikliği var. İçerisinde etken maddesi en yüksek folbiol olduğundan onu verdi. Ama tabi ben onu vitaminler birlikte kullanıyorum. Böyle kullanınca folik asit eksikliği dengeleniyormus. Dr dediğine göre tabi söylüyorum. . Folbiol dan sonra elevit diğerlerinde ki etken madde bunlara göre az. Ama benim gibi genetik olarak rahatsizlasmis özellikle bunları veriyorlar. Normal ek takviye olsun diyette diğerlerini veriyorlar folidose ve inofolik gibi

Benim olivetrili gibi bişeydi adı. Göbekten yaptım. Acı yok zaten..
N nur0146 Canım benim bilip ve ayrıca kullandığım. 2 çatlama ignesi var. Biri ovitrella gobekten diğeri pregly kalçadan. Ama en etkili ve en kaliteli emin olun pregly. İkisini de kullanmış biri olarak. Tabi doktordan doktora hangisini vereceği değişiyor. Pregly ı türkiye de biraz zor bulunan bir ilaç. Türkiye ye girişi az olan ve ezca depolarında kolay bulunamayan bir ignesi. Kendisi. Bilgi kaynağı sağlam ( eczacilik kısmındaki bilgi) ve ayrıca pregly 10 tl civarı kutusu. Ovitrella 100. 150 tl arası. Eczane eczane ovitrella fiyatı azıcık degisiyor

Bana acıbademde yanlışım yoksa 4 defa tedavi sürecinde hormonlarıma bakıldı.
Canım acıbadem maslakta tüp bebek ücreti ve ilaclar ne kadar tuttu acaba ? Belki merkez değişebilirim diger denememde merak ettim fiyatını. Tesekkurler

Merhaba , benım ablamında ılk tüp denemesı basarısız olmustu sonra mıyomunu aldırdı ikinci tüpe hazırlanırken o ay kendılıgınden hamıle kaldı . Sana da nasıp olsun canım
Ay canim beni nasil mutlu ettin ya insallah olur ablanda peki problem neydi benim esimin sperm sayisi az

Canım yumurta toplandığı gün eşinden sperm örneği alacaklar tabiki onunda gelmesinlazimdi. Ama yumurta toplamadan önceki randevuda gerek olmuyor genellille

Yumurta toplandığı gün alınmıyor mu sperm örneği
Aynen canım o gün alınıyor eşe gerek yok nasıl
Bana acıbademde yanlışım yoksa 4 defa tedavi sürecinde hormonlarıma bakıldı.
Artemis88 canım benim 4. Denemem ve bu donuncusunda ki diğerlerinden farklı merkezde yapılıyor ilk başta kan verdım. Ve yumurta toplanacagindan önceki hafta 5 gün boyunca e2 ve progestan a her gün bakildi ama fsh vs tedaviye başlarken adetin 2. Gunu baktı sadece

Son düzenleme:
Kızlar bugun bir akrabamızın kızının. 1. Yas dogum gunune gıttık, ortamda yaklasık 3 hamile karnı burnunda kız vardı. Benden cok sonra evlenenler. Ve yeni dogum yapanlar vardı. Esimin tarafından akrabalardı, kaynanam yengeler teyzeler beni sıkıştırdı sıra sende sen nıye yapmıyorsun neyi bekliyorsunuz bız de bebek sevıcez falan gibi laflara girdiler az daha aglayacaktım zor tuttum. Zaten dün negatif sonucu öğrenmişim,bugun bunlar oldu. Tabi hiç biri bilmiyor tüp bebek meselesini. Ben de dayanamadım allah verirse olur yapacak bısey yok dedim. Ama cok kötü oldum. Ben zaten kımseye demem boyle seyler ama bu tüp bebek meselesinden sonra en ufak aklıma gelen birseyde bile çocuk meselesinde yorum yapmam artık. Evlenenlere hele birkaç yıllıksa niye cocuk yok yada cocuk ne zaman falan demek ne kadar yanlış ne kadar acımasızca aslında. İşin iç yüzünü bilmeden

Rabbim isreyen herkese verir ins içinde de bize.

Yok ben de başlamadım pazartesi gidicem doktora bide senin kistin kac cm kapalı ameliyat öneren oldumu sana kafam karıştı benm cnm kararsizim
Ba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…