Sabir cekicen ozaman yapcek bisi yok..allah sabir versinnn..insallah pozitif sonuc alirsinn hepsini bi cirpida unutursunn...Valla canım kimse bana bişey sormuyor ki. Zaten en can sıkıcı tarafı o. 5 gün oldu transfer olalı. Kayanam daha 10 gün burdayım diyor.. Annem de aralarda gelip gidiyor. Eşim daha tüp bebek için görüşmeye gittiğimizde annesine açmış söylemiş. Söyleme desem çok bozulurdu annemdenmi saklayacaz derdi... dert valla yaa.. Boğdular beni..
Amin canım inşallah. Ya benim transfer hazırlığım izmirde kaan bozkurt yaptı prednol hamile olduğum halde 10.haftaya kadar devam diyor kafam karıştı benden başka kullanan yok sanırım
Kızlar folik asit olarak ne kullanıyorsunuz . Dr bana femamed diyo bi hap verdi fiyati da biraz çok geldi yani:))
Benimki gobekdendiii....kullanim seklini oku arkadasim ona gore yap..Kızlar çatlatma iğnesi kalçadan vuruluyor dmi beni bilgilendirirmisiniz ??
Kızlar size bırsey sorucam, tüp bebek tedavisi sırasında iğneye basladıktan sonra hiç fsh lh falan için kan testine bakıldı mı tedavi süresince ?
pazartesi toplama bile olmayacak zaten salı yada çarşambanı ona karar vericez çok sevindim ya baya sıkıntı oldu gidip gelmek
Canım ben 2010 senesinde açık ameliyat oldum 2 yumurtalıktanda alındı kistlerimşimdi sol yumurtalıkta var 4 tane en büyüğü 3,5*4 cm dr sol yumurtalıktan hiçbirşey alamayız sadece sağdan alıcaz dedi normalde çikolata kistinin sıvısı rahime akıyor ve bebeğin tutunmasına engel oluyor ama benim avantajım tüpler kapalı olduğu için akacak yer yok o açıdan şanslıyım ama 1 cmlik kist içinde aynı sıvı akışı olur mu bilmiyorum.Senin kistin küçük soğan kürü uygulasan belkide yok olur tamamenBenım de 1 cm den ufak çikolata kistim vardı tesaviye basladık. Cıkolata kıstı soldaydı ama o taraftaki hiçbir yumurtam ılaclara cevap vermedi buyumedi, sagda 3 yumurtam buyudu, doktor cıkolata kıstıne bagladı ondan buyumemıs, ılk denemem tutmadı. Ama bu cıkolata kıstınden mi bilmiyorum. Pzt asıl test gunumdu tekrar yapıp doktorla gorusmeye gıdıcem bakalım ne dıyecek. O kist nasıl yok ediliyor onu da bilmiyorum
Yumurta catlatma ignesine karar verme asamasinda 2-3 kez lh bakildi. Her kontrolde e2 bakildiKızlar size bırsey sorucam, tüp bebek tedavisi sırasında iğneye basladıktan sonra hiç fsh lh falan için kan testine bakıldı mı tedavi süresince ?
Ben daha önce açık ameliyat aldum o zaman sağ yumurtalıkta 9*7 cm sol yumurtalıkta 9,5*5 cm di kistler ama ameliyattan dolayı yumurtalık rezervim düştü tabii şimdi tüplerim kapatıldığı için bana kistin tek zararı sol yumurtalıktan hiç yumurta toplanamayacak olması çünkü üstü tamamen kaplanmış durumdaYok ben de başlamadım pazartesi gidicem doktora bide senin kistin kac cm kapalı ameliyat öneren oldumu sana kafam karıştı benm cnm kararsizim
benim amh a hic bakilmamisti.bi soyliyim bakalim. dr um cok aciklayici olmadigi icin yeminle soru sormaya aramaya falan cekiniyorum. pzt gidelim bakalim ne olacak.tesekkur ederim cevabin icin canimHerkeste farklı canım benım fsh ve amh problemlı, doktordan onu iste bakmışken ona da bakılsın . Bu arada normalde adetin 3. Günü baslanıyor yani 2-5 gün arası cok fark yok sanırım yani pzt günü de baslansa olabılır sanırım o yuzden canını sıkma, doktorlar bılıyordur, o ıgneler buyutmeye yonelık 1-2 gun gec baslansa da sorun olmaz, zaten ıgneler gerekenden daha da buyutuyor hatta, transferden once de kesiyorsun ıgneyı o yuzden arada kalan zamanda zaten rahat buyur doktorun ona guvenıyordur 1-2 gun gec baslamak cok bır degısme yaratmıyor içini ferah tut. Artık bizde okuya okuya yapa yapa doktor gibi oldu ehehe :)))
Senin kist kaç cm canımYok ben de başlamadım pazartesi gidicem doktora bide senin kistin kac cm kapalı ameliyat öneren oldumu sana kafam karıştı benm cnm kararsizim
teşekkür ederimYok canım sana ıgne verıcek dozunu soyleyecek o zaman yada dırek transferı konuscak yani eşe gerek yok. Hayırlısı olsun
Sagol canım hiç bilmiyordum boyle akıntı falan yaptıgınıCanım ben 2010 senesinde açık ameliyat oldum 2 yumurtalıktanda alındı kistlerimşimdi sol yumurtalıkta var 4 tane en büyüğü 3,5*4 cm dr sol yumurtalıktan hiçbirşey alamayız sadece sağdan alıcaz dedi normalde çikolata kistinin sıvısı rahime akıyor ve bebeğin tutunmasına engel oluyor ama benim avantajım tüpler kapalı olduğu için akacak yer yok o açıdan şanslıyım ama 1 cmlik kist içinde aynı sıvı akışı olur mu bilmiyorum.Senin kistin küçük soğan kürü uygulasan belkide yok olur tamamen
Canım ben folbiol kullanıyorum. Benim genetik olarak folik asit eksikliği var. İçerisinde etken maddesi en yüksek folbiol olduğundan onu verdi. Ama tabi ben onu vitaminler birlikte kullanıyorum. Böyle kullanınca folik asit eksikliği dengeleniyormus. Dr dediğine göre tabi söylüyorum. . Folbiol dan sonra elevit diğerlerinde ki etken madde bunlara göre az. Ama benim gibi genetik olarak rahatsizlasmis özellikle bunları veriyorlar. Normal ek takviye olsun diyette diğerlerini veriyorlar folidose ve inofolik gibiKızlar folik asit olarak ne kullanıyorsunuz . Dr bana femamed diyo bi hap verdi fiyati da biraz çok geldi yani:))
N nur0146 Canım benim bilip ve ayrıca kullandığım. 2 çatlama ignesi var. Biri ovitrella gobekten diğeri pregly kalçadan. Ama en etkili ve en kaliteli emin olun pregly. İkisini de kullanmış biri olarak. Tabi doktordan doktora hangisini vereceği değişiyor. Pregly ı türkiye de biraz zor bulunan bir ilaç. Türkiye ye girişi az olan ve ezca depolarında kolay bulunamayan bir ignesi. Kendisi. Bilgi kaynağı sağlam ( eczacilik kısmındaki bilgi) ve ayrıca pregly 10 tl civarı kutusu. Ovitrella 100. 150 tl arası. Eczane eczane ovitrella fiyatı azıcık degisiyorBenim olivetrili gibi bişeydi adı. Göbekten yaptım. Acı yok zaten..
Canım acıbadem maslakta tüp bebek ücreti ve ilaclar ne kadar tuttu acaba ? Belki merkez değişebilirim diger denememde merak ettim fiyatını. TesekkurlerBana acıbademde yanlışım yoksa 4 defa tedavi sürecinde hormonlarıma bakıldı.
Canım bence ön görüşmeye git birinin beğendiği dr sen beğenmezsin birinin beğenmediğini sen beğenirsin bence birazda dr dan nasıl bir elektrik aldığında önemli sonuçta tedavi sürecinde kendini ona emanet ediyorsun
Ay canim beni nasil mutlu ettin ya insallah olur ablanda peki problem neydi benim esimin sperm sayisi azMerhaba , benım ablamında ılk tüp denemesı basarısız olmustu sonra mıyomunu aldırdı ikinci tüpe hazırlanırken o ay kendılıgınden hamıle kaldı . Sana da nasıp olsun canım
Canım yumurta toplandığı gün eşinden sperm örneği alacaklar tabiki onunda gelmesinlazimdi. Ama yumurta toplamadan önceki randevuda gerek olmuyor genellillekızlar yardımcı olurmusunuz pazartesi randevum var salı yada çarşamba yumurta toplanacak pazartesi buna karar verecek doktorum tedavi gördüğüm klinik başka şehirde ve o gün eşim işten izin alamadı acaba yanlız gitsem olurmu yumurta toplamadan önceki muayenede eşe gerek duyuyolarmı
Ben folic asit combi kullaniyorum 32, 5 tl canimKızlar folik asit olarak ne kullanıyorsunuz . Dr bana femamed diyo bi hap verdi fiyati da biraz çok geldi yani:))
Aynen canım o gün alınıyor eşe gerek yok nasılYumurta toplandığı gün alınmıyor mu sperm örneği
Bana acıbademde yanlışım yoksa 4 defa tedavi sürecinde hormonlarıma bakıldı.
Rabbim isreyen herkese verir ins içinde de bize.Kızlar bugun bir akrabamızın kızının. 1. Yas dogum gunune gıttık, ortamda yaklasık 3 hamile karnı burnunda kız vardı. Benden cok sonra evlenenler. Ve yeni dogum yapanlar vardı. Esimin tarafından akrabalardı, kaynanam yengeler teyzeler beni sıkıştırdı sıra sende sen nıye yapmıyorsun neyi bekliyorsunuz bız de bebek sevıcez falan gibi laflara girdiler az daha aglayacaktım zor tuttum. Zaten dün negatif sonucu öğrenmişim,bugun bunlar oldu. Tabi hiç biri bilmiyor tüp bebek meselesini. Ben de dayanamadım allah verirse olur yapacak bısey yok dedim. Ama cok kötü oldum. Ben zaten kımseye demem boyle seyler ama bu tüp bebek meselesinden sonra en ufak aklıma gelen birseyde bile çocuk meselesinde yorum yapmam artık. Evlenenlere hele birkaç yıllıksa niye cocuk yok yada cocuk ne zaman falan demek ne kadar yanlış ne kadar acımasızca aslında. İşin iç yüzünü bilmeden
BaYok ben de başlamadım pazartesi gidicem doktora bide senin kistin kac cm kapalı ameliyat öneren oldumu sana kafam karıştı benm cnm kararsizim
Ben daha önce
Hadi ya olsun Tek yumrtalklada tutan cok varmış sen dua et yeter benm de 6 ve 7 cm kister ama kapalı ameliyat mi yoksa direk tüp bebek mi yapcagma karar veremedimBen daha önce açık ameliyat aldum o zaman sağ yumurtalıkta 9*7 cm sol yumurtalıkta 9,5*5 cm di kistler ama ameliyattan dolayı yumurtalık rezervim düştü tabii şimdi tüplerim kapatıldığı için bana kistin tek zararı sol yumurtalıktan hiç yumurta toplanamayacak olması çünkü üstü tamamen kaplanmış durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?