Rica ederim canım 3 cm den küçük kistleri küçülttüğünü biliyorum inşallah işe yararSagol canım hiç bilmiyordum boyle akıntı falan yaptıgını sogan kürünü arastırayım. Tesekkurler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim canım 3 cm den küçük kistleri küçülttüğünü biliyorum inşallah işe yararSagol canım hiç bilmiyordum boyle akıntı falan yaptıgını sogan kürünü arastırayım. Tesekkurler
:-( bende aynı durumdayım yazdiklarini okuyunca inan ağladım kimse başına gelmeyeni anlamiyo ama dusunmeleri lazim çok cahilce sen sakin kendini küçük düşürme lafini esirgeme bence kendi sağlığımız mutluluguz hic bir seyden önemli değilKızlar bugun bir akrabamızın kızının. 1. Yas dogum gunune gıttık, ortamda yaklasık 3 hamile karnı burnunda kız vardı. Benden cok sonra evlenenler. Ve yeni dogum yapanlar vardı. Esimin tarafından akrabalardı, kaynanam yengeler teyzeler beni sıkıştırdı sıra sende sen nıye yapmıyorsun neyi bekliyorsunuz bız de bebek sevıcez falan gibi laflara girdiler az daha aglayacaktım zor tuttum. Zaten dün negatif sonucu öğrenmişim,bugun bunlar oldu. Tabi hiç biri bilmiyor tüp bebek meselesini. Ben de dayanamadım allah verirse olur yapacak bısey yok dedim. Ama cok kötü oldum. Ben zaten kımseye demem boyle seyler ama bu tüp bebek meselesinden sonra en ufak aklıma gelen birseyde bile çocuk meselesinde yorum yapmam artık. Evlenenlere hele birkaç yıllıksa niye cocuk yok yada cocuk ne zaman falan demek ne kadar yanlış ne kadar acımasızca aslında. İşin iç yüzünü bilmeden
Yinede sende araştır canım ama bence önce ameliyat olmalısın ama drlar daha iyi bilir tabii
Rica ederim canım 3 cm den küçük kistleri küçülttüğünü biliyorum inşallah işe yarar
:-( bende aynı durumdayım yazdiklarini okuyunca inan ağladım kimse başına gelmeyeni anlamiyo ama dusunmeleri lazim çok cahilce sen sakin kendini küçük düşürme lafini esirgeme bence kendi sağlığımız mutluluguz hic bir seyden önemli değil
Canım acıbadem maslakta tüp bebek ücreti ve ilaclar ne kadar tuttu acaba ? Belki merkez değişebilirim diger denememde merak ettim fiyatını. Tesekkurler
Ablamda gorunurde bır sıkıntı yoktu canım sadece miyom vardı rahım agzında . Ama sen zaten bir kere tüp denesın degıl mı ? 1 tane bıle sperm döllense yeter cnm hamıle kalmana . Tüp bebekte sansın yuksek benceAy canim beni nasil mutlu ettin ya insallah olur ablanda peki problem neydi benim esimin sperm sayisi az
Tesekkür ederim canım, ben istanbuldayım, ama bilgi için tesekkür ederim benzerdir zaten.Canım ben Adana Acıbademde tedavi oldum. Paket fiyatı. 4750 tl. + ilaçlar
Merhaba ; 5750 tüp bebek fiyatı yaklasık 2000 e yakında ilac ücreti . Ek bir sey istemezse bu kadar canımCanım acıbadem maslakta tüp bebek ücreti ve ilaclar ne kadar tuttu acaba ? Belki merkez değişebilirim diger denememde merak ettim fiyatını. Tesekkurler
Çok tesekkürler canım, siz memnun kaldınız mı acaba ? 2. Denemede merkez değiştirmeyi düşünüyorum aynı yeri tekrar gorunce kötü olcam gibi geliyor. Tesekkür ederimMerhaba ; 5750 tüp bebek fiyatı yaklasık 2000 e yakında ilac ücreti . Ek bir sey istemezse bu kadar canım
doktorlrda hepsi farklı söylüyor ameliyat diyrnde var tüp bebek diyende bende şaşırdım artik pazartesi günü karar vericem herşey AllahtanYinede sende araştır canım ama bence önce ameliyat olmalısın ama drlar daha iyi bilir tabii
Canım benim beni cok mutlu ettinMerhaba , benım ablamında ılk tüp denemesı basarısız olmustu sonra mıyomunu aldırdı ikinci tüpe hazırlanırken o ay kendılıgınden hamıle kaldı . Sana da nasıp olsun canım
Aynen bendede bir tek miyom vardi bir kere denedik tutmayinca doktorum miyomu aldi esimde sperm azligindan goruyoruz 6 milyon spermi var insallah ikincide tutar. Ben miyom ameliyati olmak zarar verir mi diye korkuyordum sayende rahatladim canimAblamda gorunurde bır sıkıntı yoktu canım sadece miyom vardı rahım agzında . Ama sen zaten bir kere tüp denesın degıl mı ? 1 tane bıle sperm döllense yeter cnm hamıle kalmana . Tüp bebekte sansın yuksek bence
Ben catlatma ıcın ovitrelleyle bırlıkte bu ılacı kullanmıstımChoriomon 5000 adı.bunu kullanan var mı ?
Sen ilk denemeni nerde yapmıştın canımÇok tesekkürler canım, siz memnun kaldınız mı acaba ? 2. Denemede merkez değiştirmeyi düşünüyorum aynı yeri tekrar gorunce kötü olcam gibi geliyor. Tesekkür ederim
Ben varım ! Bır sene bekledıkten sonra tüp yaptırdık tuttu ama bos gebelık cıktı , genetiğinde sıkıntı olabılır dedıler , bu 2. Denemem olacak basladım tedavıye yumurtalarım toplandı .bu sefer dondurulucaklar 3 ay lucrin kullanıcam cıkılata kıstı odaklarını bastırmak ıcın ve histeroskopı olacagım. Embrıyolara da genetık tanı yapılacak . Mart gıbı yukleme olacak nasipseMerhaba arkadaşlar çikolata kisti olupta direk tüp bebek tedavisi yaptıran varsa cvp yazabilir mi
Ben de daha cok yenıyım cnm benım yumurtalarım toplandı su an 8 tane yumosum var oralarda :) ama benım baya uzun işlemler yukleme mart gıbı yapılacak. Ama sımdıye kadar memnun kaldım , Bülent hoca vasıtasıyla hamıle kalan cok kısı duydum tanıdım .o yuzden guvenıyorum kendısıne . Sen istanbuldaysan tavsıye edebılırımÇok tesekkürler canım, siz memnun kaldınız mı acaba ? 2. Denemede merkez değiştirmeyi düşünüyorum aynı yeri tekrar gorunce kötü olcam gibi geliyor. Tesekkür ederim
Tüp te Allah nasıp ederse tabi basarılı olma sansın cok yuksek canım .Allah a sükür 6 000 spermde yeter hamıle kalabılmene :) yolun acık olsun ınsallah kucagına alırsın evlatlarınıCanım benim beni cok mutlu ettin
Aynen bendede bir tek miyom vardi bir kere denedik tutmayinca doktorum miyomu aldi esimde sperm azligindan goruyoruz 6 milyon spermi var insallah ikincide tutar. Ben miyom ameliyati olmak zarar verir mi diye korkuyordum sayende rahatladim canim
Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallahdoktorlrda hepsi farklı söylüyor ameliyat diyrnde var tüp bebek diyende bende şaşırdım artik pazartesi günü karar vericem herşey Allahtan
Tesekkur ederim ınsallah sende guzel sonuclar alırsım canım.Ben de daha cok yenıyım cnm benım yumurtalarım toplandı su an 8 tane yumosum var oralarda :) ama benım baya uzun işlemler yukleme mart gıbı yapılacak. Ama sımdıye kadar memnun kaldım , Bülent hoca vasıtasıyla hamıle kalan cok kısı duydum tanıdım .o yuzden guvenıyorum kendısıne . Sen istanbuldaysan tavsıye edebılırım
Ovitrelle de mi iğne ben 2 doz dedıgım ılactan vurulcm.inşallah guzel sonuç alırmBen catlatma ıcın ovitrelleyle bırlıkte bu ılacı kullanmıstım