- 12 Ekim 2010
- 3.956
- 590
- 173
Sabir cekicen ozaman yapcek bisi yok..allah sabir versinnn..insallah pozitif sonuc alirsinn hepsini bi cirpida unutursunn...Valla canım kimse bana bişey sormuyor ki. Zaten en can sıkıcı tarafı o. 5 gün oldu transfer olalı. Kayanam daha 10 gün burdayım diyor.. Annem de aralarda gelip gidiyor. Eşim daha tüp bebek için görüşmeye gittiğimizde annesine açmış söylemiş. Söyleme desem çok bozulurdu annemdenmi saklayacaz derdi... dert valla yaa.. Boğdular beni..
Amin canım inşallah. Ya benim transfer hazırlığım izmirde kaan bozkurt yaptı prednol hamile olduğum halde 10.haftaya kadar devam diyor kafam karıştı benden başka kullanan yok sanırım
Canim bende prednolu 5 gun kullandimm..transferden sonrada deltakotril diye bi bagisiklik sistemibaskilayici ilac verdi...onu iciyorum suan prednol turevi sanirim..ama kullananlari biliyorum hatta serumunu...bazi bunyeler embriyoyu yabanci madde diye reddediyor..bu olmasin diye bi onlem ..dr un ic dediyse ic..
Kızlar folik asit olarak ne kullanıyorsunuz . Dr bana femamed diyo bi hap verdi fiyati da biraz çok geldi yani:))
Ben folbiol kullaniyorumm..
Benimki gobekdendiii....kullanim seklini oku arkadasim ona gore yap..Kızlar çatlatma iğnesi kalçadan vuruluyor dmi beni bilgilendirirmisiniz ??
Kızlar size bırsey sorucam, tüp bebek tedavisi sırasında iğneye basladıktan sonra hiç fsh lh falan için kan testine bakıldı mı tedavi süresince ?
Bana sadece adetin 2. Gunu bakildi..sonrasinda transfere kadar e2 ve progastan hormonuna bakildi...
pazartesi toplama bile olmayacak zaten salı yada çarşambanı ona karar vericez çok sevindim ya baya sıkıntı oldu gidip gelmek
Toplama olmayacaksa sorun degill gidebilirsin...ama toplama gunu yanliz gitmee..hem anestezi alican ..hemde ogun esindende alacaklar..toplanan gun olacak islemm...