Canım 9. gün erken bence henüz ben bir dr yazısını okudum 12. gün 10 ve üzeri olması hamilelik demektir diyor senin daha 3 günün var lütfen kendini koy verme güçlü ol ki bebeğinde annesinden güç alsın9.gün bugün, zannetmiyorum yükseleceğini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım 9. gün erken bence henüz ben bir dr yazısını okudum 12. gün 10 ve üzeri olması hamilelik demektir diyor senin daha 3 günün var lütfen kendini koy verme güçlü ol ki bebeğinde annesinden güç alsın9.gün bugün, zannetmiyorum yükseleceğini
Canım sen zaten bir dahaki regl dönemine kadar dr araştır git ön görüşme yap muayene ol tahliller yapılsın eşine ve sana regl olunca ben tüp bebek yaptırıcam diyip şıp diye seni tedaviye başlatan dr zaten para tuzağıdır buna emin ol.Hormon tahlilinden aids testine kadar bir sürü tahlil isteniyor tedavi öncesiKizlar kararszligim sonucunda tedaviye basliyamadim.adetimi gecti bile.kafayi yicem.ne olur yardimci olunn
İnşallah güzel haberlerini de okuruz burdan canım. Aramıza hoşgeldin. Test günün 28 i mi oluyor
Canım doktorum ile görüştüm, hamilelik var diyemeyiz şu durumda dedi, bazı merkezlerin cihazları yanlış ölçüm yapabiliyor, pztsi tekrarlayalım testi dedi, ilaçları kesme dedi ama ben çok umutsuzum açıkcası, en az bir 50-60 çıkmalıydı diye düşünüyorum, aldığımız hormonlardan bu kadar çıktığını düşünüyorum açıkcası,kısmet değilmiş ne yapalımCanım 9. gün erken bence henüz ben bir dr yazısını okudum 12. gün 10 ve üzeri olması hamilelik demektir diyor senin daha 3 günün var lütfen kendini koy verme güçlü ol ki bebeğinde annesinden güç alsın
Inan bende hicbisi anlamadim salak etti bu doktor beni..soracaklarimi not aldim tek tek sorucam net bi cevap alamazsam degisirtiricem doktorumu.insan icine cikasim kalmadi ve herkez ogrendi dedikoducu insan dolu etraf.allah kismet eder ikinciye debersem kimseye solemeyi dusunmuyorum cunku insanlara aciklama yapmak pskolojimi bozdu acir gibi bakiyorlar
Kizlar kararszligim sonucunda tedaviye basliyamadim.adetimi gecti bile.kafayi yicem.ne olur yardimci olunn
Kızlar 10. Gün bhcg 221 di bugün 12. Gün 481 doktor gayet iyi dedi 2 hafta sonra görüşelim dedi.ilaçlara aynı şekilde devam adeceğim. Allahım herkesin muradını versin.
9.gün bugün, zannetmiyorum yükseleceğini[/QUOTE.
Canım benim seni heyecanlandırmak istemem ama bizim burda 5 ten sonra hamilelik başlıyo ve senin daha 9. Günün yani hamile olabilirsin büyük olasılıkla doktora yinede sor bence iki gün sonra yine yap kan tahliliKızlar merhaba, 7,65 çıktı sonucum, doktorumun aramasını bekliyorum, benden bu kadar ne diyelim kısmet değilmiş, hepinize bol şansdiliyırım.
Bence yükselebilir. Sen tekrarla. Ne olur ne olmaz 11. Tekrar yap. Çünkü erken yapmışsın.9.gün bugün, zannetmiyorum yükseleceğini
Yapacağım canım çok sağolun hepiniz..,Bence yükselebilir. Sen tekrarla. Ne olur ne olmaz 11. Tekrar yap. Çünkü erken yapmışsın.
Aynen canım tutsun hayırlısı ile de nasıl transfer ederlerse etsinler :)Valla başta tek seferde dediler sonra doktorum karar değiştirdi hayırlısı olsun da
ama 7 iyi bi degr bence tekrarla ınsallah yukselır son anda tutunmaya karar vermıs senın bebıs benceKızlar merhaba, 7,65 çıktı sonucum, doktorumun aramasını bekliyorum, benden bu kadar ne diyelim kısmet değilmiş, hepinize bol şansdiliyırım.
Yapacağım canım çok sağolun hepiniz..,
Hadi bakalım benim de 30. Da belli olacak iyi haberlerini bekliyoruz.26 sında belli olacak canm.
Hadi bakalım benim de 30. Da belli olacak iyi haberlerini bekliyoruz.
Sen yinede umudunu kaybetme canım Allah gönlündekini tez zamanda versin inşallah canımCanım doktorum ile görüştüm, hamilelik var diyemeyiz şu durumda dedi, bazı merkezlerin cihazları yanlış ölçüm yapabiliyor, pztsi tekrarlayalım testi dedi, ilaçları kesme dedi ama ben çok umutsuzum açıkcası, en az bir 50-60 çıkmalıydı diye düşünüyorum, aldığımız hormonlardan bu kadar çıktığını düşünüyorum açıkcası,kısmet değilmiş ne yapalım