2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Canım bence ön görüşmeye git birinin beğendiği dr sen beğenmezsin birinin beğenmediğini sen beğenirsin bence birazda dr dan nasıl bir elektrik aldığında önemli sonuçta tedavi sürecinde kendini ona emanet ediyorsun

Kızlar merhaba, 7,65 çıktı sonucum, doktorumun aramasını bekliyorum, benden bu kadar ne diyelim kısmet değilmiş, hepinize bol şansdiliyırım.
E dur bakalim canim ya dr un donsun bi. Tam gunun de mi yaptin
9.gün bugün, zannetmiyorum yükseleceğini
9.gün bugün, zannetmiyorum yükseleceğini
Canim 5. Gun embriyosu muydu?
Bi dur lutfen benimki de iyle ben 12. Gun yapacagim testimi. Ilaclarina devam et ve 12. gun tekrar yap lutfen.
Ya kizlar niye boyle ters dondu isler.
Ben bundan sonra yazmayabilirim. Olumsuz sonuc alanlara elim gidip teselli cumlesi bile kuramadim.
Umarim negatifi alanlar icinde ikinciye hersey guzel olacak lutfen morallerini yuksek tutsunlar. Bisey demek te sacma bu satirlari yazarken benim hala umudum oldugu icin kendimi mahcup hissediyorum. Garip bir ruh hali anladiniz mi? Insallah hepimiz icin hayirlisi olur.
Bugune kadar basim sikistiginda ve soru sordugumda cevaplayanlar icimi rahatlatanlar hepinize tesekkur ederim beni buna deger gordugunuz icin. Karmasik yazdim galiba ama uzgunum gercekten. Hepinizi cok seviyorum

Benimde ilk denememde 8 cikmisti malesef sonra dustu ama belli olmaz cunku tekrar 2 gun sonra tahlil istemisti doktorum malesef 1.26ya dusunce gebelik yok dedi bekle canim i

ns yukselir

Benimde bugün test günümdü sonuç negatif kızlar. Rabbim süreci bekleyen tüm kardeşlerimize yardım etsin hayırlısı sonuçlar almanızı nasip etsin inş.

Ahh arkadaşım keşke böyle olmasaydı. Valla çok üzülüyırum böyle olunca. Vardır Rabbimin bir bildiği. herşeyin hayırlısı olsun. İnşallah en yakın zamanda bebeğin sana süpriz yapsın arkadaşım

Kızlar valla çatladım. Burda içimi dökmek için yaxıyorum kusura bakmayın lütfen. Sanki benim derdim bana yetmiyor gibi birde annem ve kayınvalidemi öekiyoru valla ya.. Kayınvalidem transferden beri 7/24 başımda.. Annemde bişeyler yapmak istiyor hatta beni kendi evine alacaktı ben dinleneyim diye ama kayınvalidem gelice yapamadı. Şimdi ikisi birbirine laf vurup duruyor. Yarışıyorlar... Bende sinir oluyorum... bebişim bir gelsede hayırlısıyla kendi başıma kalabilsem yaaaa.... offfffff....

Ahhh be kuzumm sen niye soyledin onlaraa...dahada stres olacaksinn...ben ne oncekileri nede bunu demedim...

Transfer oncesi evimi temizlesim..zeytin yagli bikac cesit yaptim..hersey hazir gittim..2..3 gun yetti bana..sessiz sakin yattim..

Sirf bu ani yasamamak icinn..allah yardimcin olsunn...suan ikiside evdemii...kac gun gecti transferden iyiyim desen gitseler ikiside...

Canım sana allah kolaylik versin. Hepsi bir ilde aynı yerde olsa bir dert uzak olsalar ayrı bir dert ama sen onları hiç takma sen bebeğine konsantre ol... taktiği de bu olsun.

Valla canım kimse bana bişey sormuyor ki. Zaten en can sıkıcı tarafı o. 5 gün oldu transfer olalı. Kayanam daha 10 gün burdayım diyor.. Annem de aralarda gelip gidiyor. Eşim daha tüp bebek için görüşmeye gittiğimizde annesine açmış söylemiş. Söyleme desem çok bozulurdu annemdenmi saklayacaz derdi... dert valla yaa.. Boğdular beni..

Amin canım inşallah. Ya benim transfer hazırlığım izmirde kaan bozkurt yaptı prednol hamile olduğum halde 10.haftaya kadar devam diyor kafam karıştı benden başka kullanan yok sanırım

Kızlar merhaba, 7,65 çıktı sonucum, doktorumun aramasını bekliyorum, benden bu kadar ne diyelim kısmet değilmiş, hepinize bol şansdiliyırım.
Canım insallah değerin yükselir sende boşuna uzuldugunle kalırsın. Herşeyin hayırlısı tatlım. İnsan bu kadar zahmetten sonra tabiki üzülüyor ama önemli olan kendimizi bırakmadan yola devam.ben 1.negatiftede gerçekten çok güçlüyüm hemen kendimi topladım eşimi bile ben teselli ettim.şimdi 2
.ciyi yaptık 23 kasim test tarihim.çok az kaldı. Ne hissedecegimi bile bilmiyorum. Hakkımızda hayırlısını versin Allahim

Hayırlı olsun canim kaçıncı gün oldu?elevit b vitamini alıyormusun? Merkezin neresi canım?

Benimde bugün test günümdü sonuç negatif kızlar. Rabbim süreci bekleyen tüm kardeşlerimize yardım etsin hayırlısı sonuçlar almanızı nasip etsin inş.
Canım üzüntünu kısa bir sekilde yaşayıp hemen toplâ ve yola devam et.üzülşek sonucu degistiremiyecegimize göre kendimizi yipratmanin bir anlamı yok.herseyin hayırlısı canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…