2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Amin canım , :)

Şimdi aklıma takılan bir şey oldu. Bana 4 günlük iğne verdi dr. Hani 15 falan olmuyomuydu iğneler? Bilen var mı? Dr u arasam mı acaba?
tedavin hayırlı olsun canm 4 günlük iğne kullanıp kontrele gidinci devam etmeni söyleyecek za
merhaba beni eklermisin
sebebsiz infertili
13 kasım tedavi başlangıcım
gaziantep novafertil
yaş 25

Bnde dün başladım bugunde öbür kalçama vurdurdum şimdi iki tarafta gitti gittiii gittiii .

Kızzz biri diyo sıcak iyi gelmez biri diyo soğuk iyi gelmez ikisini de denedim ise yaramioo malesef çekiom agriyi ne olcak bu halimiz ahh ahh:)) ama zeytin yağını hiç denemedim ise yario mu acaba

Çok tesekkur ederim canım ınsallah

Kızlar saçları dökülen varmı ..benim tedaviden beri avuc avuc gidiyor. Kafamda sac kalmadı? Nasıl durdurabilirim dökülmesini

Kızlar saçları dökülen varmı ..benim tedaviden beri avuc avuc gidiyor. Kafamda sac kalmadı? Nasıl durdurabilirim dökülmesini
canim mevsimselde olabiliyo malum mevsim gecislerinde cok dokulur saclar.zeytinyagini hafif ilitip sac derine surebilirsin.iyi gelir.

ben de yeniyim bir oğlum var 9 yaşında 2.bebekte geç kaldık kpss vs sebeplerden.Şimdi yaşım 40 eşimde varikosel çıktı ileri harekwtli sperm %1 Antepte Eurofertil Ruşen Atmaca yı önerdi burda Antakyada dr.um.Burda da Mozaik has.de yapılıyor birkaç yıldır hamile kalan da var ama yeni diye tecrübesizmi olur acaba diyorum.Adanada Turan Çetin ve Acıbademde Volkan Noyan prof.larını duydum insan burda kendi şehrimde mi gitsem yoksa Adana anteptemi gitsem diyorum Adanadakiler de iyimiş kararsız kaldım yaaBurda doğumda hemşire arekadaşım burdaki Mozaikte Koray beyden hamile gelenler de var hatta bizim drumuz bile ona hamile kaldı dedi.

Benm cok dokuluyo artk tedavidenmi su evlat hasretindenmi blmiyorum ama dokulen sacimin tembel bebekle alakali oldgnu bliorm :/ zor imtihan

Bir de rahim filmi kaçıncı gün yapılıyor tam adetin 4.günündeyim bitince gel dedi ama anestezili yaptırmayı istiyorum korkarım ben bazı acımıyor diyor ama?

Bir de rahim filmi kaçıncı gün yapılıyor tam adetin 4.günündeyim bitince gel dedi ama anestezili yaptırmayı istiyorum korkarım ben bazı acımıyor diyor ama?
Kesinlikle anestezili cektir cnm, benim acı esigim yüksektir kolay kolay canım yandı demem ama rahim filmi mahfetti beni, bu arada adetim bittikten sonra çekildi benimki, adetliyken olmaz demişti doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…