- 18 Kasım 2015
- 537
- 747
- 33
- 40
Verilen Progestan fitil zaten adet olmanı engelliyo eğer hcg de hamile çıkmadığınızda ilaçlar kesiliyo ve bir kaç gün içinde adet olunuyo benim belirtilerime gelince oğlumda kasıklarımda bi kıpırdama oluyodu böyle gerilme gibi Yada oyulma gibi tabiki arada bi öyle oluyodu Göğüslerim hepsindede şişti çünkü verilen hormonlara ilk göğüsler tepki gösteriyo belirti herkeste farklı oluyo ben oğlumda ilk 3 gün kivi yiyodum çok aşırı olmamak kaydıyla kabak çekirdeği yiyodum ve Ananas birer dilim hergün yedim ama inanınki bunlar sadece bi teselli idi benim için ama gerçeği şuki vakti zamanı dolunca engel olan hiçbirşey kalmıyo bu arada ben Almanya'da tedavi oluyorum doktorum oğlumda hamile kalmama yardımcı 3 tane iğne verdi hcg iğnesi çok yardımcı oluyo vücuda hamilelik hormonu verdi ve diyodu bu iğne bebeğin sana tutunmasına yardım edecek gerçektende öyle oldu diğer 7 tedavimde kullanmamıştım o iğneyi bu defada vereceğini söyledi yerleştirdikten sonra 3 tane birer gün aralıklarla vuracam bakalım bu defa tutunacaklarmı Rabbim kimsenin emeğini Boşa çıkarmasınArkadaşım merhaba, ben tecrübelerine dayanarak sana birşey sormak istiyorum, tutmayan denemelerinde bir belirti varmıydı? İlaçları kesince mi reglin başladı? Süreç nasıl işledi?