- 16 Kasım 2015
- 245
- 372
- 33
Hey masallahKızlar degerim 1100 lerden 3400 kere çıkmış:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hey masallahKızlar degerim 1100 lerden 3400 kere çıkmış:)
Canım senin kaçın gün embriyosu ve kaç ginci gün ki sonucundà bu çıktı?Kızlar degerim 1100 lerden 3400 kere çıkmış:)
Teşekkürler hamilelik riski olmasın diye adetin hemen bitiminde yapılıyormuş öğrendim evet galiba anestezili yapıcam ben korkağım heyecan erkek dr röntgen teknisyeni utanç gerginlik stres ben görmeyim mümkünse:/Kesinlikle anestezili cektir cnm, benim acı esigim yüksektir kolay kolay canım yandı demem ama rahim filmi mahfetti beni, bu arada adetim bittikten sonra çekildi benimki, adetliyken olmaz demişti doktorum
Canım buldum senin bilgilerini de. 12. Gun 1107 bugün 15.gün 3400 mu olmuş? Ben doğrumu anladım?Canım senin kaçın gün embriyosu ve kaç ginci gün ki sonucundà bu çıktı?
Belli değilIkiz mi canim tam belli oldu mu
Valla o korkuyla gözü erkek falan gormuyor insanın:) ben rontgen masasından kalkar kalkmaz kusmaya başladım, aynı anda da şiddetli bir karın ağrısı girdi, ustum basım ciplak egildim lavabaya kusmaya, kendime bi geldim içerdeki erkekleri farkettim, yerin dibine geçtim, neremi nasıl kapatacagimi şaşırdım:) bayanların işi zor cnmTeşekkürler hamilelik riski olmasın diye adetin hemen bitiminde yapılıyormuş öğrendim evet galiba anestezili yapıcam ben korkağım heyecan erkek dr röntgen teknisyeni utanç gerginlik stres ben görmeyim mümkünse:/
Bugün değil 14.gün 3400Canım buldum senin bilgilerini de. 12. Gun 1107 bugün 15.gün 3400 mu olmuş? Ben doğrumu anladım?
5.gun embriyosu. 14.gun degerim. Çok mu yüksek .risk mi oluştururCanım senin kaçın gün embriyosu ve kaç ginci gün ki sonucundà bu çıktı?
ay cnm yaa öyle trajikomik anlatmışsınki güldüm valla kusura bakma:)anesteziyi mi kustun sen?Valla o korkuyla gözü erkek falan gormuyor insanın:) ben rontgen masasından kalkar kalkmaz kusmaya başladım, aynı anda da şiddetli bir karın ağrısı girdi, ustum basım ciplak egildim lavabaya kusmaya, kendime bi geldim içerdeki erkekleri farkettim, yerin dibine geçtim, neremi nasıl kapatacagimi şaşırdım:) bayanların işi zor cnm
Yok canim niye RİSK oluştursun. Ama bence İKİz olma olasılığı yüksek gibime geldi5.gun embriyosu. 14.gun degerim. Çok mu yüksek .risk mi oluşturur
Benim kafada sac kalmadı deti gözüküyor artikBenm cok dokuluyo artk tedavidenmi su evlat hasretindenmi blmiyorum ama dokulen sacimin tembel bebekle alakali oldgnu bliorm :/ zor imtihan
Az önce forumda diğer deger paylaşan arkadaslarınkine baktım 12.gun için 45 ,67, 104 ,132 gibi degerler yazmışlarYok canim niye RİSK oluştursun. Ama bence İKİz olma olasılığı yüksek gibime geldi
Teşekkürler. .senin dökülüyormucanim mevsimselde olabiliyo malum mevsim gecislerinde cok dokulur saclar.zeytinyagini hafif ilitip sac derine surebilirsin.iyi gelir.
Ooo süper kacinci günKızlar degerim 1100 lerden 3400 kere çıkmış:)
Benim kafada sac kalmadı deti gözüküyor artik[/QUOTE
dr bi görüşsene belki ilaclarindan birinin yan etkisidir, birde zaten stres saç dökülmesinin sebebidir. Ne zamandan beri stres icindeyiz.
Yatamiycan
Risk degil..ikiz degeri gibi bu canım. .hadi gözün aydın5.gun embriyosu. 14.gun degerim. Çok mu yüksek .risk mi oluşturur
ayy ikiz gibi duruyor bu degerler.masallah diyeyim.hayirli olsun canim:)Kızlar degerim 1100 lerden 3400 kere çıkmış:)
rahim filmi adetim bittikten sonraki 4.gun cekilmisti benim.anestezi almadim ve oyle cok agri olmadi.adet sancisi gibi bir agri.korkma hic. zaten anlik biseyBir de rahim filmi kaçıncı gün yapılıyor tam adetin 4.günündeyim bitince gel dedi ama anestezili yaptırmayı istiyorum korkarım ben bazı acımıyor diyor ama?
Canim benim Allah bagislasin degerin guzel. Doktorunla konusmadin mi zaten? Sukret iste Allaha bak burada tutmadigi icin ya da hic transfere bile giremedigi icin uzulenler de var5.gun embriyosu. 14.gun degerim. Çok mu yüksek .risk mi oluşturur