• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Benim ilk tüp bebek tedavisine başlarken yaşım 23 tü ve iki yumurtam tek olgunlaştı afedersiniz ama salak doktorum yüzünden yok yaşın küçük fazla ilaç vermeyelim falan derken iki yumurta olgunlaştı ve tabiki sonu hüsranla bitti daha sonra Allah şimdiki doktorumu karşıma çıkardı ve çok güzel bi tedavi uyguladı 13 tane yumurtam olgunlaştı yani anlayacağın doktordan doktorada fark ediyo ve benim şuan 3 yumurtam dondurulmuş transfer Gününü bekliyo tabiki Allah izin ederse 30 Kasım gibi iki tane yerleştirecez sende lütfen bu defa neden bi yumurta olgunlaştı diye bi araştır daha sonra güvendiğin doktorunla tedaviye başla Allah'ın izniyle sende 2016 annelerinin arasına girersin hiç üzülme
Canım benım toplam 7 yumurtam vardı, bir tarafta ufak çikolata kistim vardı o nedenle o taraftaki 4 yumurtam hiç buyumedı. Dıger taraftaki 3 tane buyudu, ama 3 tanenın de 2 tanesının durumu kötü dediler, toplandıgı gün dedi doktor. Yani 1 tane var dedi o da neyseki döllendi ve transfer oldu, artık ne bilim diger denememde merkez degilirim zaten, aynı yere hep gitmem

Ben Kadikoy sifaya gidiyorum. Tup bebek paket ucreti sabit 6000 tl.
Ilaclarim 2.300 tl gibi bisey tuttu.
Sprem testi yaptik 150 tl.
Baska birsey vermedik, toplam yuvarlarsak 8.500 tl diyebiliriz.

Ben de ilk denemem oldugundan merkez gerek gormedi rahim testine, eger tutmazsa rahim arastirmasi yapariz o zaman cekersin dedi . Onun ucreti de sanirim 400 tl gibi bisey. Yani kisacasi bu ise baslamak 8000 tl den basliyor. Insan basa gelmeyince bilmiyor ne ozel saglik sigortasi ne devlet karsiliyor ve birsuru insan var , parasi olan var olmayan var, herkes ne zorluklarla oduyor.devletin karsilamamasi buyuk bir ayip. Insallah herkesin emekleri bosa cikmaz hemen tutar.
Canım devlet karşılıyor aslında ama bazı şartları var kırk dereden su getiriyorlar resmen ben şuan rapor ile özelde yaptırıcam Allah kimsenin emeğini boşa çıkartmasın bizimkileride inşallah

Her negatif sonuçta yıkılıyodum artık bebeğim olmaz hatta eşimden ayrılmayı o sene düşündüm Çünkü bendeydi sorun tüplerim tıkalıydı hiç bir zaman tedavisiz hamile kalamayacağımı söyledi hatta bi doktor sizin hiç bir zaman Çocuğunuz olmayacak ve Ogün dünya Başıma yıkıldı daha doktor muane ederken gözyaşlarım Nasılda dökülüyodu hemşire bile ağlıyodu arkamda daha sonra şimdiki doktorum Alman kendisi Allah hidayet. Versin siz Birgün bu hastaneden anne olarak çıkacaksınız dedi ve şimdi oğlum 27 aylık Allah'ım sana şükürler olsun ve Rabbim sizlerede nasip etsin ve oğluma kardeşte nasip etsin inşallah
ne kadar zor bir surecten gecmissiniz ve ne kadar gucluymussunuz.inanin masallah diyorum ama cok sukur ki mukafatinizi almissiniz. allahim sizleri biribirinizden ayirmasin. ben ilk defa bugun tedavimi birakmayi dusundum ama yapamadim.herseyi geride birakip esimde dahil kacip gitmek istedim ama onuda yapamadim.neyse umuyorumki allahim isteyen herkese versin.sizinde bu sefer bebisiniz hic bekletmeden kucaginiza gelsin.

Arkadaşlar progestan iğneyi kalçadan vurunan varmı dün transfer oldm iğnede dün başladı ama iğne yeri çok acıyor o tarafa yatamadım bşrazdan gidip öbür tarafa da bugünkini vurdurcam nasıl yatcam ben:KK49::KK48:
valla yapcak hicbisi yok arkadasim..ben bugun 10. Ignemi vuruldum ayni durumdayimm..benim hemsirem dediki aksam kolanyayla masaj yap ilac yayilsin yagli bi ilac orda toplanirsa agri yapar dedi...4..5 gun cok aciyorr..sonra biraz daha alisiyorsunn..

Kizlarsa ah test yaptim demin geldi sonuc, malesef 0,76 yani tutmamis. Guzel haber veremedigim icin cok uzgunum :KK43:
burda her hamilelik haberine kendim gibi sevindim.simdi ise agliyorum. mutlaka vardir bir hayir ama insan uzuluyor.demekki vakti degilmis be canim.teselli etmeyi hic sevmedim su hayatta.cani yanan sensin cunku.insallah rabbim ikinci denemende iki tane verirde bu negatifliginde acisi cikar:)

Arkadaşlar progestan iğneyi kalçadan vurunan varmı dün transfer oldm iğnede dün başladı ama iğne yeri çok acıyor o tarafa yatamadım bşrazdan gidip öbür tarafa da bugünkini vurdurcam nasıl yatcam ben:KK49::KK48:

Cnm benim doktorum transfrden önce başladı iğnelere bugün 9.yu vurdurdum. İnan morarmaya başladı popom. Sıcak su torbası koyup zeytin yapı ile ovuyorum geceleri biraz iyi geliyor sende dene. Benim de daha 7 günüm daha var nasıl geçecwk bilmiyorum..

Bende bugūn işe 10 dk yürüdūm.öğlene kadar çalıştım kuaföre gittim kendimi iyice salmıştım evde 20 dskikada eve gelene kadar yürü dd üm 11 gündür ilk defa hastaneye iğne vurdurmaya gidip gelm er k harıcinde ilk defa insan içene çiktım şuan uzanıyorum. Dolaşmak iyi geldi
Evet kesinlikle yürümek iyi geliyor en azında daha az düşünüyorsun psikoloji çok önemli Hakkı'mızda hayırlısı inşallah

Cnm benim doktorum transfrden önce başladı iğnelere bugün 9.yu vurdurdum. İnan morarmaya başladı popom. Sıcak su torbası koyup zeytin yapı ile ovuyorum geceleri biraz iyi geliyor sende dene. Benim de daha 7 günüm daha var nasıl geçecwk bilmiyorum..
Doktorum progesteron için jel verdi sabah akşam kullanıyorum

Yaaa ne yapalım artık sonu güldürsün de unuturuz bu zorlukları heralde :110:
7 gün sonra test mi yaptrcaksın

Momys sanırım 2 gün öncede test yaptırmıştın geriye dönūp baktım ama göz ümden kaçtı herhalde önceki değerin neydi canım bende yarïn tekrar yaptıracağım da ne kadar artarsa tekrar yaptırmamamm gerek onu merak ettim

Bol alkollu pamukla masaj yaptiriyordum ben ama o da bir yere kadar etki ediyo. En son dr uma soyledigimde baska ilaclara gectim canim.

İnsan her nekadar bunları bilsede kendine söz geçiremiyor arkadaşım, ama sizin söylemleriniz iyi geliyor. Yarın 3 saat uzaklıktaki bil ile gidip biraz gezip kardeşimi yiğenlerimi alıp geleceğiz dönüşte 3 saat tabiki. yarın transferin 8. günü oluyor bi sıkıntı çıkarmı, gitmekte istiyorum sizler ne diyorsunuz?
Canim gideceğin yollar düzgün mü sarsar mi bilmiorum yolculuk yapmaktan sakın bnce yapmasan iyi olur ister istemez çok sallanirsin sen bilirsin yine verecek olan allah tabiki ama tedbiri bırakmamak lazim:))

canım ben vuruluyorum 2 gunde 1 dediğin gibi benimde çok acıyor yatamıyrum otarafa yürüyemiyorum bile

Back