2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Canım benım toplam 7 yumurtam vardı, bir tarafta ufak çikolata kistim vardı o nedenle o taraftaki 4 yumurtam hiç buyumedı. Dıger taraftaki 3 tane buyudu, ama 3 tanenın de 2 tanesının durumu kötü dediler, toplandıgı gün dedi doktor. Yani 1 tane var dedi o da neyseki döllendi ve transfer oldu, artık ne bilim diger denememde merkez degilirim zaten, aynı yere hep gitmem

Canım devlet karşılıyor aslında ama bazı şartları var kırk dereden su getiriyorlar resmen ben şuan rapor ile özelde yaptırıcam Allah kimsenin emeğini boşa çıkartmasın bizimkileride inşallah

ne kadar zor bir surecten gecmissiniz ve ne kadar gucluymussunuz.inanin masallah diyorum ama cok sukur ki mukafatinizi almissiniz. allahim sizleri biribirinizden ayirmasin. ben ilk defa bugun tedavimi birakmayi dusundum ama yapamadim.herseyi geride birakip esimde dahil kacip gitmek istedim ama onuda yapamadim.neyse umuyorumki allahim isteyen herkese versin.sizinde bu sefer bebisiniz hic bekletmeden kucaginiza gelsin.

valla yapcak hicbisi yok arkadasim..ben bugun 10. Ignemi vuruldum ayni durumdayimm..benim hemsirem dediki aksam kolanyayla masaj yap ilac yayilsin yagli bi ilac orda toplanirsa agri yapar dedi...4..5 gun cok aciyorr..sonra biraz daha alisiyorsunn..

Kizlarsa ah test yaptim demin geldi sonuc, malesef 0,76 yani tutmamis. Guzel haber veremedigim icin cok uzgunum
burda her hamilelik haberine kendim gibi sevindim.simdi ise agliyorum. mutlaka vardir bir hayir ama insan uzuluyor.demekki vakti degilmis be canim.teselli etmeyi hic sevmedim su hayatta.cani yanan sensin cunku.insallah rabbim ikinci denemende iki tane verirde bu negatifliginde acisi cikar:)

Cnm benim doktorum transfrden önce başladı iğnelere bugün 9.yu vurdurdum. İnan morarmaya başladı popom. Sıcak su torbası koyup zeytin yapı ile ovuyorum geceleri biraz iyi geliyor sende dene. Benim de daha 7 günüm daha var nasıl geçecwk bilmiyorum..

Evet kesinlikle yürümek iyi geliyor en azında daha az düşünüyorsun psikoloji çok önemli Hakkı'mızda hayırlısı inşallah

Doktorum progesteron için jel verdi sabah akşam kullanıyorum

Yaaa ne yapalım artık sonu güldürsün de unuturuz bu zorlukları heralde
7 gün sonra test mi yaptrcaksın

Momys sanırım 2 gün öncede test yaptırmıştın geriye dönūp baktım ama göz ümden kaçtı herhalde önceki değerin neydi canım bende yarïn tekrar yaptıracağım da ne kadar artarsa tekrar yaptırmamamm gerek onu merak ettim

Bol alkollu pamukla masaj yaptiriyordum ben ama o da bir yere kadar etki ediyo. En son dr uma soyledigimde baska ilaclara gectim canim.

Canim gideceğin yollar düzgün mü sarsar mi bilmiorum yolculuk yapmaktan sakın bnce yapmasan iyi olur ister istemez çok sallanirsin sen bilirsin yine verecek olan allah tabiki ama tedbiri bırakmamak lazim:))

canım ben vuruluyorum 2 gunde 1 dediğin gibi benimde çok acıyor yatamıyrum otarafa yürüyemiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…