2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Kesinlikle anestezili cektir cnm, benim acı esigim yüksektir kolay kolay canım yandı demem ama rahim filmi mahfetti beni, bu arada adetim bittikten sonra çekildi benimki, adetliyken olmaz demişti doktorum
Teşekkürler hamilelik riski olmasın diye adetin hemen bitiminde yapılıyormuş öğrendim evet galiba anestezili yapıcam ben korkağım heyecan erkek dr röntgen teknisyeni utanç gerginlik stres ben görmeyim mümkünse:/

Valla o korkuyla gözü erkek falan gormuyor insanın:) ben rontgen masasından kalkar kalkmaz kusmaya başladım, aynı anda da şiddetli bir karın ağrısı girdi, ustum basım ciplak egildim lavabaya kusmaya, kendime bi geldim içerdeki erkekleri farkettim, yerin dibine geçtim, neremi nasıl kapatacagimi şaşırdım:) bayanların işi zor cnm

ay cnm yaa öyle trajikomik anlatmışsınki güldüm valla kusura bakma:)anesteziyi mi kustun sen?

Bir de rahim filmi kaçıncı gün yapılıyor tam adetin 4.günündeyim bitince gel dedi ama anestezili yaptırmayı istiyorum korkarım ben bazı acımıyor diyor ama?
rahim filmi adetim bittikten sonraki 4.gun cekilmisti benim.anestezi almadim ve oyle cok agri olmadi.adet sancisi gibi bir agri.korkma hic. zaten anlik bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…