• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım ayında tüp bebek yaptıracaklar

Hayrli olsn canm kacnci gun embryosuydu nelere dikkat ettin hep yattnmi

Kızlar ınternetım bıttı ; ne var ne yok ıkı gundur cok afdrsnz popom mafoldu bu prgstrn ıgnesınden ; canım ben ılk uc gun hıc kalkmadm tuvalet dısında anans yedım dua ettım rabbı heblı mınessalıhın dıye ; hep rabbıme doktor vesıle yarabbı sen can ver dedim elı ayagı duzgn evlt ver ddm

kızlar dayanamadım bugün test yaptıdım 8. günüm ve sonuç 0.99 yani hamile değilim.
ama eşimi üzmemek için ne ağlayabiliyorum ne hareket edebiliyorum. en ilginç tarafıda hiçbişeyde hissetmiyorum

kızlar dayanamadım bugün test yaptıdım 8. günüm ve sonuç 0.99 yani hamile değilim.
ama eşimi üzmemek için ne ağlayabiliyorum ne hareket edebiliyorum. en ilginç tarafıda hiçbişeyde hissetmiyorum
Ne desek bos. Sen yine de dr unla konusmadan ilaclarini kesme canim. Dondurulmusun var miydi ? Bence icinde tutma paylas esinle o kadar strese girme

cok ama cok uzuldum canim.allahim yardimcin olsun.sen benim umut kaynagimdin :( ama senin 3.gun embriyosu degilmiydi.sanki erken degilmi?

Belki henüz belli olmamıştır cnm, 8. Gün çıkıyor mu kanda, bence hemen bozma moralini

varikoselde ameliyat olup ta mı tüp bebek yapmak lazım eşlerde % 1 ileri hareketli çıktı 1 ay önce 2 antibiyotik bir e vitamini sonuç gene aynı
Hız artirmak için havuç duyu icsin kocan bol bol. Morfoloji icin e vitamini.sperm azligi için keci boynuzu. C vitamini ve cinko da icsin kocan

Hız artirmak için havuç duyu icsin kocan bol bol. Morfoloji icin e vitamini.sperm azligi için keci boynuzu. C vitamini ve cinko da icsin kocan
Canım hacuc suyu hareketi arttırıyor mu gerçekten, esimde de hareket azlığı var, günde ne kadar icilecegini biliyor musun

Back