- 22 Nisan 2008
- 2.076
- 2.171
- 333
üzülme canım zaten sana lazım olan birtane rabbim nasip etsin inş.Kızlar sizin kaç yumurta döllendi ?benim çoğu boş çıktı çok üzüldüm. Tek hakkim var onu da tek seferde koyacakmis doktor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üzülme canım zaten sana lazım olan birtane rabbim nasip etsin inş.Kızlar sizin kaç yumurta döllendi ?benim çoğu boş çıktı çok üzüldüm. Tek hakkim var onu da tek seferde koyacakmis doktor.
benim daha transferim olmdı ama listeye eklenıyomuyumekledim canım
Hangi hastane@Defne Bade benimde 4400 işlem parası, 2500 tl de ilaçlarım tuttu, ama git gel vs. Derken 8000 falan bulduğunu düşünüyorum.
Ikiz miGünaydın kızlar şükürler olsun 11.gun degerim iz 253 çıktı bi daha bakılmaycak Rabbim hepinize nasip etsin canlar
Antalya IVF Tüp Bebek MerkeziHangi hastane
7 tane toplandı, 2 tanesi döllendi canımKızlar sizin kaç yumurta döllendi ?benim çoğu boş çıktı çok üzüldüm. Tek hakkim var onu da tek seferde koyacakmis doktor.
ARKADAŞLAR ÇİFT EMBİRİYO OLDUĞUNDAN DOLAYI VE BLAST OLDUĞUNDAN DOLAYI OLMUŞ İSE ÇIKAR ÜMİDİYLE BUGÜN YANİ 7. GÜNÜMDE İDRAR TESTİ YAPTIM NEGATİF ÇIKTI.
Hangi hastane
Amin inşallah güzel haberlerinizi alırız canım süreç nasıl geçti ve fiyat nekadar tuttu benim için herseyden önemli olan şey Dr mun ilgisi olur 7/24 ulasblcem her soruma cvb vercek beni anlayblck bi Dr istyrm
Tsk ederm canım çok sagolAcıbadem şuan fiyat 4750 tl. Tahliller bu fiyarta dahil. Eşinin sperogramıda içinde.. ilaçlar kişiye göre değişiyor sanıyorum. Benimki 700 civarında tuttu.. Volkan bey profesör ilgili birisi ama doktor konusuda kişiye göre değişiyor. Benim çok beğendiğim kişi başkası için iyi olmayabilir. Ama görüşme ücretsiz. Bence gidip bir fikir alabilşirsin.
Ben tartiya cikmaya korkuyorum :). Almadim caniiim olur mu oyle sey
Günaydın, yarın test günüm, çok heyecanlıyım, Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın...
Aynen.ben de cok şiştimSanırım ben 2 yada 3 kilo aldım. Zaten göbeğim ve gögüslerim ininılmaz şişti. Kendime bakmak istemşyorum. Korkumdanda tartıya çıkmıyorum valla.
Kızlar hepinize tek tek tesekkur ederim, iyiki varsınız sagolun. Benım bu negatif sonucumu okyanlar da sakın negatif dusunmesin kendi için. İnsallah herkes cok güzel sonuclar alır. Ben biraz kendımı toparlayım dönücem aranıza tekrar. Öpüyorum sizi
Ikiz mi
Benim ilk tüp bebek tedavisine başlarken yaşım 23 tü ve iki yumurtam tek olgunlaştı afedersiniz ama salak doktorum yüzünden yok yaşın küçük fazla ilaç vermeyelim falan derken iki yumurta olgunlaştı ve tabiki sonu hüsranla bitti daha sonra Allah şimdiki doktorumu karşıma çıkardı ve çok güzel bi tedavi uyguladı 13 tane yumurtam olgunlaştı yani anlayacağın doktordan doktorada fark ediyo ve benim şuan 3 yumurtam dondurulmuş transfer Gününü bekliyo tabiki Allah izin ederse 30 Kasım gibi iki tane yerleştirecez sende lütfen bu defa neden bi yumurta olgunlaştı diye bi araştır daha sonra güvendiğin doktorunla tedaviye başla Allah'ın izniyle sende 2016 annelerinin arasına girersin hiç üzülmeCanım benim sadece 1 yumurtam olgunlaştı malesef, ne donmuş var ne bişey
Bu site oldukça güzel. Pe çok sorunun yanıtını gayet net, bazı videolar dahi var. Kaç embriyo koyulurun da yanıtı burada var. http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-kac-embriyo-transfer-edilir.htmlhayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerini alırız yaşın kaçtı benım 31 yasım banada ıkı emrıyo koyarlarmı acaba
Ïnşallah iyi s onuçlar alırsın canımMerhaba arkadaşlar! Ben de Kasım ayinda tedaviye başladım. 4 kasimda basladim. Dün 2 tane embriyo transferi yapildi. Gün sayıyorum artık. 28 kasim test tarihim. Rabbim isteyen dileyen herkese ve bana da hayırlı ve sağlıklı şekilde nasip etsin inşallah
Bugun besinci gunum karin kisminda hafif siskinlik disinda en ufak bir belirtim yok. Dua ediyorum Allahim cok bekletme diye. Ama insanlarda belirti okuyunca neden bende yok diye de dusunmuyor degilimKızlar ya sürekli lasıklarımda bir yoğunluk var. Sanki heran adet olacakmışım gibi. Pazartesi transferim oldu. Sizdedemi aynı oluyor yoksa benimmi böyle.
Birde adet oluyormuyuz olmayınca yoksa ilaçları kesincemi adet olunuyor.?.
hakkında hayırlısı olsun inş. bidahakine rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş dua et bırakma kendiniKızlar hepinize tek tek tesekkur ederim, iyiki varsınız sagolun. Benım bu negatif sonucumu okyanlar da sakın negatif dusunmesin kendi için. İnsallah herkes cok güzel sonuclar alır. Ben biraz kendımı toparlayım dönücem aranıza tekrar. Öpüyorum sizi