Verilen Progestan fitil zaten adet olmanı engelliyo eğer hcg de hamile çıkmadığınızda ilaçlar kesiliyo ve bir kaç gün içinde adet olunuyo benim belirtilerime gelince oğlumda kasıklarımda bi kıpırdama oluyodu böyle gerilme gibi Yada oyulma gibi tabiki arada bi öyle oluyodu Göğüslerim hepsindede şişti çünkü verilen hormonlara ilk göğüsler tepki gösteriyo belirti herkeste farklı oluyo ben oğlumda ilk 3 gün kivi yiyodum çok aşırı olmamak kaydıyla kabak çekirdeği yiyodum ve Ananas birer dilim hergün yedim ama inanınki bunlar sadece bi teselli idi benim için ama gerçeği şuki vakti zamanı dolunca engel olan hiçbirşey kalmıyo bu arada ben Almanya'da tedavi oluyorum doktorum oğlumda hamile kalmama yardımcı 3 tane iğne verdi hcg iğnesi çok yardımcı oluyo vücuda hamilelik hormonu verdi ve diyodu bu iğne bebeğin sana tutunmasına yardım edecek gerçektende öyle oldu diğer 7 tedavimde kullanmamıştım o iğneyi bu defada vereceğini söyledi yerleştirdikten sonra 3 tane birer gün aralıklarla vuracam bakalım bu defa tutunacaklarmı Rabbim kimsenin emeğini Boşa çıkarmasınArkadaşım merhaba, ben tecrübelerine dayanarak sana birşey sormak istiyorum, tutmayan denemelerinde bir belirti varmıydı? İlaçları kesince mi reglin başladı? Süreç nasıl işledi?
Allah bagislasin. Onun disinda herhangi bir belirti hissetmedin mi canim?Verilen Progestan fitil zaten adet olmanı engelliyo eğer hcg de hamile çıkmadığınızda ilaçlar kesiliyo ve bir kaç gün içinde adet olunuyo benim belirtilerime gelince oğlumda kasıklarımda bi kıpırdama oluyodu böyle gerilme gibi Yada oyulma gibi tabiki arada bi öyle oluyodu Göğüslerim hepsindede şişti çünkü verilen hormonlara ilk göğüsler tepki gösteriyo belirti herkeste farklı oluyo ben oğlumda ilk 3 gün kivi yiyodum çok aşırı olmamak kaydıyla kabak çekirdeği yiyodum ve Ananas birer dilim hergün yedim ama inanınki bunlar sadece bi teselli idi benim için ama gerçeği şuki vakti zamanı dolunca engel olan hiçbirşey kalmıyo bu arada ben Almanya'da tedavi oluyorum doktorum oğlumda hamile kalmama yardımcı 3 tane iğne verdi hcg iğnesi çok yardımcı oluyo vücuda hamilelik hormonu verdi ve diyodu bu iğne bebeğin sana tutunmasına yardım edecek gerçektende öyle oldu diğer 7 tedavimde kullanmamıştım o iğneyi bu defada vereceğini söyledi yerleştirdikten sonra 3 tane birer gün aralıklarla vuracam bakalım bu defa tutunacaklarmı Rabbim kimsenin emeğini Boşa çıkarmasın
Hadi bakalım gūzel haberlerini alırız umarımGünaydın, yarın test günüm, çok heyecanlıyım, Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın...
Çıkmaz canım canını sikmaARKADAŞLAR ÇİFT EMBİRİYO OLDUĞUNDAN DOLAYI VE BLAST OLDUĞUNDAN DOLAYI OLMUŞ İSE ÇIKAR ÜMİDİYLE BUGÜN YANİ 7. GÜNÜMDE İDRAR TESTİ YAPTIM NEGATİF ÇIKTI.
Ismi ne o igneninVerilen Progestan fitil zaten adet olmanı engelliyo eğer hcg de hamile çıkmadığınızda ilaçlar kesiliyo ve bir kaç gün içinde adet olunuyo benim belirtilerime gelince oğlumda kasıklarımda bi kıpırdama oluyodu böyle gerilme gibi Yada oyulma gibi tabiki arada bi öyle oluyodu Göğüslerim hepsindede şişti çünkü verilen hormonlara ilk göğüsler tepki gösteriyo belirti herkeste farklı oluyo ben oğlumda ilk 3 gün kivi yiyodum çok aşırı olmamak kaydıyla kabak çekirdeği yiyodum ve Ananas birer dilim hergün yedim ama inanınki bunlar sadece bi teselli idi benim için ama gerçeği şuki vakti zamanı dolunca engel olan hiçbirşey kalmıyo bu arada ben Almanya'da tedavi oluyorum doktorum oğlumda hamile kalmama yardımcı 3 tane iğne verdi hcg iğnesi çok yardımcı oluyo vücuda hamilelik hormonu verdi ve diyodu bu iğne bebeğin sana tutunmasına yardım edecek gerçektende öyle oldu diğer 7 tedavimde kullanmamıştım o iğneyi bu defada vereceğini söyledi yerleştirdikten sonra 3 tane birer gün aralıklarla vuracam bakalım bu defa tutunacaklarmı Rabbim kimsenin emeğini Boşa çıkarmasın
Bende bugūn işe 10 dk yürüdūm.öğlene kadar çalıştım kuaföre gittim kendimi iyice salmıştım evde 20 dskikada eve gelene kadar yürü dd üm 11 gündür ilk defa hastaneye iğne vurdurmaya gidip gelm er k harıcinde ilk defa insan içene çiktım şuan uzanıyorum. Dolaşmak iyi geldiSağol Can'ım valla iyi oldu söylediğin yok yatmıyorum hatta bira abartıyorum sanırım şuan işe gidiyorum tabi yavaş yavaş yürüyerek
Allah bagislasin. Onun disinda herhangi bir belirti hissetmedin mi canim?
Ben de karinda biraz sislik ve gogus hassasiyeti disinda bisey yok ta
Yani kasiklarimda olan seylerde her adet oncesi yasanan seyler onlari cok kaale almiyorum ince batmalar fln
Ismi ne o igneninVerilen Progestan fitil zaten adet olmanı engelliyo eğer hcg de hamile çıkmadığınızda ilaçlar kesiliyo ve bir kaç gün içinde adet olunuyo benim belirtilerime gelince oğlumda kasıklarımda bi kıpırdama oluyodu böyle gerilme gibi Yada oyulma gibi tabiki arada bi öyle oluyodu Göğüslerim hepsindede şişti çünkü verilen hormonlara ilk göğüsler tepki gösteriyo belirti herkeste farklı oluyo ben oğlumda ilk 3 gün kivi yiyodum çok aşırı olmamak kaydıyla kabak çekirdeği yiyodum ve Ananas birer dilim hergün yedim ama inanınki bunlar sadece bi teselli idi benim için ama gerçeği şuki vakti zamanı dolunca engel olan hiçbirşey kalmıyo bu arada ben Almanya'da tedavi oluyorum doktorum oğlumda hamile kalmama yardımcı 3 tane iğne verdi hcg iğnesi çok yardımcı oluyo vücuda hamilelik hormonu verdi ve diyodu bu iğne bebeğin sana tutunmasına yardım edecek gerçektende öyle oldu diğer 7 tedavimde kullanmamıştım o iğneyi bu defada vereceğini söyledi yerleştirdikten sonra 3 tane birer gün aralıklarla vuracam bakalım bu defa tutunacaklarmı Rabbim kimsenin emeğini Boşa çıkarmasın
Malatya eğitim Araştırma hastHangi araştırma
Canım zaten hamilelik belirtileri adet olma belirtisine çok benziyo Göğüs hassasiyeti kasıklarda ince ince batmalar benim aynı senin anlattığın gibiydi oğlumda ben bile diyodum diğerlerine benziyo Buda tutmadı kesin sadece kan vermeye gitmeden Birgün önce göğslerime dışardan baktığımda sanki damarları çok az belirginleşmişti hatta kendi kendime bunu psikolojiye bağladım Yani banada öyle gelmiş olabilir bu arada kasıklarda arada batma iyi birşey doktorum bebeğin kendine yer arıyo ondandır derdiAllah bagislasin. Onun disinda herhangi bir belirti hissetmedin mi canim?
Ben de karinda biraz sislik ve gogus hassasiyeti disinda bisey yok ta
Yani kasiklarimda olan seylerde her adet oncesi yasanan seyler onlari cok kaale almiyorum ince batmalar fln
Canım çok srvindim çok iyi yūkselmiş maşallah bundan sonraki süreç için doktorun ne dediGünaydın kızlar şükürler olsun 11.gun degerim iz 253 çıktı bi daha bakılmaycak Rabbim hepinize nasip etsin canlar
Canım benim hcg 1500 dü benim adı aklıma gelmiyo bidahaki haftaya doktorum yine yazacam dedi ben 2012 de oğlumda kullandım adı aklıma gelmiyo sadece hcg 1500 ama adı ne inanınki bilmiyorum doktorunuza sorun bu iğneyi kesin biliyorlardır hangi iğneden bahsettiğimi bu arada Almanya'da emriyo yerleştirdikten sonra sadece Progestan fitilden başka birşey vermiyorlar iğne yokyani bide bu hcg iğnesi oda 3 defa karından yaniIsmi ne o ignenin
Zaten idrarda çıkmio canım üzme boşa kendini. Bnm ki de ilk hamileliğimde de 10.gün zarzor görünüyordu idrar testinde hayalet ti yani sabret naptin sen 7.gün :)))ARKADAŞLAR ÇİFT EMBİRİYO OLDUĞUNDAN DOLAYI VE BLAST OLDUĞUNDAN DOLAYI OLMUŞ İSE ÇIKAR ÜMİDİYLE BUGÜN YANİ 7. GÜNÜMDE İDRAR TESTİ YAPTIM NEGATİF ÇIKTI.
Canım ben bir denememde test yaptım negatif çıkınca ilaçları dr bıraktırdi ve adet oldum. Birinde de once adet oldum dr ilaçları bıraktırdi.Kızlar ya sürekli lasıklarımda bir yoğunluk var. Sanki heran adet olacakmışım gibi. Pazartesi transferim oldu. Sizdedemi aynı oluyor yoksa benimmi böyle.
Birde adet oluyormuyuz olmayınca yoksa ilaçları kesincemi adet olunuyor.?.
Çıkmaz canım canını sikma
İnsan her nekadar bunları bilsede kendine söz geçiremiyor arkadaşım, ama sizin söylemleriniz iyi geliyor. Yarın 3 saat uzaklıktaki bil ile gidip biraz gezip kardeşimi yiğenlerimi alıp geleceğiz dönüşte 3 saat tabiki. yarın transferin 8. günü oluyor bi sıkıntı çıkarmı, gitmekte istiyorum sizler ne diyorsunuz?Zaten idrarda çıkmio canım üzme boşa kendini. Bnm ki de ilk hamileliğimde de 10.gün zarzor görünüyordu idrar testinde hayalet ti yani sabret naptin sen 7.gün :)))
hakkına hayırlısı olsun canım çok üzüldümKizlarsa ah test yaptim demin geldi sonuc, malesef 0,76 yani tutmamis. Guzel haber veremedigim icin cok uzgunum
Zaten kasiklarda ara ara batmalarda adet oncesi belirti :)Canım zaten hamilelik belirtileri adet olma belirtisine çok benziyo Göğüs hassasiyeti kasıklarda ince ince batmalar benim aynı senin anlattığın gibiydi oğlumda ben bile diyodum diğerlerine benziyo Buda tutmadı kesin sadece kan vermeye gitmeden Birgün önce göğslerime dışardan baktığımda sanki damarları çok az belirginleşmişti hatta kendi kendime bunu psikolojiye bağladım Yani banada öyle gelmiş olabilir bu arada kasıklarda arada batma iyi birşey doktorum bebeğin kendine yer arıyo ondandır derdi
Canım ben bir denememde test yaptım negatif çıkınca ilaçları dr bıraktırdi ve adet oldum. Birinde de once adet oldum dr ilaçları bıraktırdi.
Canım inan çok ūzūldüm. Allahın takdiri inşallah bidahaki sefere iyi sonuçlanır.güçlü olmaya ç a lış. A llah yardımcın olsunKizlarsa ah test yaptim demin geldi sonuc, malesef 0,76 yani tutmamis. Guzel haber veremedigim icin cok uzgunum
Canım olumsuz düşünme iyi dūşünelim iyi olsunbenim test günüm yarın.doktorum kesinlikle bir gün önce bile yaptırma dedi. o nedenle bekliyorum. ilk günler daha heyecanlıydım sanki.bugün yerini tamamen negatifliğe bıraktı. hep yarın olumsuz sonuç alıcakmışım geliyor. Hayırlısı hepimiz için inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?