Yaş 30 , polikistik over ,21 kasim transfer, novafertil tup bebekcanım yaşın sebebi transfer tarihi merkezi yaz hemen ekleyeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaş 30 , polikistik over ,21 kasim transfer, novafertil tup bebekcanım yaşın sebebi transfer tarihi merkezi yaz hemen ekleyeyim
baronnes ciğimiz, topic in ilk sayfasında bizler için bir liste hazırkadı, bknz 1. Sayfane listesi arkadslar bu
Ben yapmadım, yarın kan vericemTest günü yaklasanlar idrarda bakaniniz varmi
Hayırlısı olsun canim. Hakkimizda hayirli olan budur emin ol. İnşallah en kisa zamanda Rabbim kolaylikla yavrunu kucagina almayi nasip eder.Kizlarsa ah test yaptim demin geldi sonuc, malesef 0,76 yani tutmamis. Guzel haber veremedigim icin cok uzgunum
Canim senin ki tek embriyo muydu dondurulmusmuydu. yaş kaç. bide rahim kalınlığı kaçdi üzülme hakkında hayırlısı buymus rabbim en kisa zaman nasip eder ins zamanı değilmiş ne yapacanKizlarsa ah test yaptim demin geldi sonuc, malesef 0,76 yani tutmamis. Guzel haber veremedigim icin cok uzgunum
Canım benim, kıyamam ya, üzülme desemde üzüleceksin biliyorum, allah yardımcın olsun, inşallah en kısa sürede yavruna kavuşman dileğiyle...Kizlarsa ah test yaptim demin geldi sonuc, malesef 0,76 yani tutmamis. Guzel haber veremedigim icin cok uzgunum
canim uzuldum ya.Kizlarsa ah test yaptim demin geldi sonuc, malesef 0,76 yani tutmamis. Guzel haber veremedigim icin cok uzgunum
Ayyyy cok guzell...onceki kacinci gunde kacdiii???Günaydın kızlar şükürler olsun 11.gun degerim iz 253 çıktı bi daha bakılmaycak Rabbim hepinize nasip etsin canlar
Hiç idrar testi yaptınmı arkadaşım? ben çok merak ediyorum 7-8 veya 9. gün kanda pozitifi görenlerin idrarda görünüp görünmediğini?Ayyyy cok guzell...onceki kacinci gunde kacdiii???
Bugun benim 9. Gun bende verdim kan yine..ama bu sefer saglikocaginda verdim onun cikmasi aksami bulur sonuc...bakalim benimki yukselecekmii..
Ah canım hayırlısı olsun demek ki vakti var daha öyle düşün önce senin sağlığın unutma tamammıKizlarsa ah test yaptim demin geldi sonuc, malesef 0,76 yani tutmamis. Guzel haber veremedigim icin cok uzgunum
Merhaba arkadaşlar. Bu gün transferim yapıldı. 2 embriyo yerleştirdiler. 3. Gün embriyosu 8 hücreye bölünmüş benim minnaklar şimdi işin en zor kısmı beklemek... Neler yapmalıyız önerileriniz var mı? Hayırlı, nurlu cumalar
Ne diyim bilmiyorumm.ama biz hep hayirlisini istedik..hayirli vakit degil belkide..rabbim yuregine serinlik versinn...Kizlarsa ah test yaptim demin geldi sonuc, malesef 0,76 yani tutmamis. Guzel haber veremedigim icin cok uzgunum
Arkadasim ben hic idrar yapmadim..idrarda cikmiyor..kisiden kisiyede degisiyor hemen idrara karismiyormus...ben kanda baktim direk..Hiç idrar testi yaptınmı arkadaşım? ben çok merak ediyorum 7-8 veya 9. gün kanda pozitifi görenlerin idrarda görünüp görünmediğini?
canım kendini çok üzme herseyde bir hayır vardır.bazen tüp bebekten sonra normal hamile kalanlar bile oluyor. belkide sende öyle olacak.Kizlarsa ah test yaptim demin geldi sonuc, malesef 0,76 yani tutmamis. Guzel haber veremedigim icin cok uzgunum
Merhaba canım benim de transferim dün yapıldı ben de beklemedeym. Çok ilaç verdi prgestan iğne kalçadan progestan tablet vajinal alınacak estrofem tablet günde 3 kez clexane iğne göbekten... Allahım çektiklerimizşn ödülünü verir bize inşallah... ben dünden beri yatar pozisyonda dinleniyorum canım işimden rapor aldm. Dr kabız olmamaya çalış dedi olursan mutlaka ara dedi . Başka da bişi yok bildiğim. Dua ediyoruz hep umut dünyasıMerhaba arkadaşlar. Bu gün transferim yapıldı. 2 embriyo yerleştirdiler. 3. Gün embriyosu 8 hücreye bölünmüş benim minnaklar şimdi işin en zor kısmı beklemek... Neler yapmalıyız önerileriniz var mı? Hayırlı, nurlu cumalar
Yok canim ben bakmadım bugün 10. GunumTest günü yaklasanlar idrarda bakaniniz varmi