2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Senin psikolojini lohudaligini dusunen yok.
Cidden ulkemizde erkeklere egitim verilmeli..
Halden anlayip destek olacaklarina..

Merhaba kızlar ,
Biz de sorunlu hafta sonumuzu geçiriyoruz. Hep aynı şeyler , eşim ile aynı sorunlar...vs vs...Bıktım...

Cnm Allah kolaylik versin. Esin kızına çok hassas anladık ama seni nie bu kaar cabuk harcıyo. Dengeyi kurması gerekir. Destek alsaniz profesyonel kabul eder mi acaba. Bu dönemde hepimiz çok hassasiz. Bazen mantık dışı da davranıyoruz ama eşlerin yumusatmasi lazım. Kızı grip olup sen yaklaşma desen esin bunu bile ters anliyo heralde

çok üzüldüm umarım hatasını anlar. Sen sakin bekle üzerine düşme.

Kv var yanimda ama oda iki pis pis edip kolum ağrıdı diyor sinirlerim bozuluyor.arada insafa gelirse sen yat ben bakayım diyor ama zaten benim iki saatlik uyku o zaman oluyor.
Gündüz uyuyor bebeğim ama ozaman da ben Uyuyamiyorum.
Cok sinirli oluyorum geceleri kv sariyorum esimde bana kiziyor onu savunuyor toz kondurmuyor
Su çocuk geceye cevirse uykuyu ben çok rahatliycam kimseye muhtaç olmayacagim.allahim sen yardım et

Birlikte mi yaşıyorsunuz cnm. Allah kolaylik versin

Kızlar ya milupanin gece cayi varmış denesemmi yoksa bencillikmi olur onu uyutmak için müdahele etmem.icerigine de bakmadım bebegim 50gunluk bisey olurmu ki

Offf canim ya allah sabir versin, sakin ol sen umarim esin hatasini anlar

Kizlar benim oglum gunduz salondaki yataginda duruyor ama gece 11 gibi yatmak istemiyor surekli mizirdaniyor bende yatak odamdaki yatagini ısıtıp loş ışıkla oraya yatiriyorum guzelce uyuyor gece 2-3 arasi uyanip emiyor, sonra 6 ya dogru tekrar emziriyorum. Saat 7ye dogru tekrar bi mizirdanmaya basliyor esimle aramiza yatiriyorum sabah kakasini bizim aramizda yatarken yapiyor
Saat 9 gibi yine mizirdaniyor sıkılıyor sanirim o zamanda salondaki yatagina goturuyorum perdeler acik oluyor gunduz ışıgını istiyor oyuncaklarini izlerken tekrar uyuyor falan yani size diyecegim şu, baktinizki cok huysuzlaniyor mekan degistirin iyi geliyor bebeye
Bu arada tabiki gaz ve kaka sancilarimiz oluyor karnina saat yonunde masaj yapiyorum anneminde yanimda olmasi buyuk avantaj

Kızlar ya milupanin gece cayi varmış denesemmi yoksa bencillikmi olur onu uyutmak için müdahele etmem.icerigine de bakmadım bebegim 50gunluk bisey olurmu ki
Anne mi iciyo bebek mi?
Bende istiyom..
Sabah 7den su saate dek yarim saat uyudu o da kucagimda belim tutmuyi artik.esime sardim sinirden. Gece 4saat toplm uyuyabilsem sukretcm

Anne mi iciyo bebek mi?
Bende istiyom..
Sabah 7den su saate dek yarim saat uyudu o da kucagimda belim tutmuyi artik.esime sardim sinirden. Gece 4saat toplm uyuyabilsem sukretcm

Canim ben gittim aldim içeriğinde kekik anason rezene melisa papatya nane varmış bebek için 0 3 yaş diyor netten okudum olumlu yorum cok anason zararli diyende olmuş ama bitkisini alip içirenler var bu çok inceltilmis şekli. Fiyati 11 lira hem gazada fayda eder deniycem

DonukPudra ben iki gündür sab simplex i kestim.kullanirken nasilsa şimdi de öyle .demekki gerçekten etkisi bitmiş
Dimi bende bugun vermedim ayniydi neredeyse.
Tamamen ticarete dokmusler isi..bizde psikolojikman aaa rahatlatti diyoruz baska bisi degil..
Eczaneden mi aldin bende alcam. Yeni uyudu o da omzumda agla agla beynim gitti. Iyice dalsin yatircm ins klkmaz

Dimi bende bugun vermedim ayniydi neredeyse.
Tamamen ticarete dokmusler isi..bizde psikolojikman aaa rahatlatti diyoruz baska bisi degil..
Eczaneden mi aldin bende alcam. Yeni uyudu o da omzumda agla agla beynim gitti. Iyice dalsin yatircm ins klkmaz

Yok canım carrefour dan aldım bu gece deniycem bakalım.
Bi guzel yikadim bebisi masaj yaptim bu cayida vercem bakalım nasıl olcak.
Ben artık damlayi kullanmiycam nasıl olsa değişmiyor. Baska da damla almam artik yeter.diger tarafta bi arkadasa kac damlayi birden yazmış dr ya lanet olsun bu ezberci doktorlara fazladan gereksiz ilac yazanlara.

Herkes nerde kızlar
Artık pek şikayet gelmiyor kimseden maşallah kirkin kerameti de bunda demekki.
Zamanla gaza da alisiliyor aglama krizlerine de.benim tek alisamadigim uykusuzluk . aslinda eskiden esimle gün aydinlaninca yatardik sabaha kadar film muhabbet
Ama şimdi dayanamıyorum nedense

Reactions: GCA
Bızde esmle hc zaman ayıramıorz kndmızı kw kp burda zatnwcocukta uyumuo tamam bzde hc knusamyz
h

Ben daha annesine laf soleten erkek görmeden hemn savunma aslında onlar savunduklarinda daha çok uyuz oluyoruz aslında anlatamazsinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…