- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #1.641
Senin psikolojini lohudaligini dusunen yok.Bu sefer çok ileri gitti.
Çok önemsiz bir detaya çok sinirlenip i pad imi ve telefonumu kırdı...İkisi de kullanılmaz durumda. Kaç paralık şeyler...
Ben de hala etkilenmemeye çalışıyorum.
Adamın Psikoloji gitmiş tamamen...Bir gün düzelir diye bekliyorum. Daha kötü olmasın da...
Merhaba kızlar ,
Biz de sorunlu hafta sonumuzu geçiriyoruz. Hep aynı şeyler , eşim ile aynı sorunlar...vs vs...Bıktım...
Bu sefer çok ileri gitti.
Çok önemsiz bir detaya çok sinirlenip i pad imi ve telefonumu kırdı...İkisi de kullanılmaz durumda. Kaç paralık şeyler...
Adamın Psikoloji gitmiş tamamen...Bir gün düzelir diye bekliyorum. Daha kötü olmasın da...
wakewake yakininda annen yada kv yada destek olacak birikeri yok mu? Haftada 2gun gelip baksalar sen fazladan 1saat uyusan?
Ben artik 2 gun anneme gidiyom yoksa halim bitik.. 3saat uyku yetmio. Orda fazladan 1saat bile iyi oluyo yada ilgilenirken uzanmak bile iyi gelio
Kv var yanimda ama oda iki pis pis edip kolum ağrıdı diyor sinirlerim bozuluyor.arada insafa gelirse sen yat ben bakayım diyor ama zaten benim iki saatlik uyku o zaman oluyor.
Gündüz uyuyor bebeğim ama ozaman da ben Uyuyamiyorum.
Cok sinirli oluyorum geceleri kv sariyorum esimde bana kiziyor onu savunuyor toz kondurmuyor
Su çocuk geceye cevirse uykuyu ben çok rahatliycam kimseye muhtaç olmayacagim.allahim sen yardım et
Birlikte mi yaşıyorsunuz cnm. Allah kolaylik versin
Offf canim ya allah sabir versin, sakin ol sen umarim esin hatasini anlarBu sefer çok ileri gitti.
Anne mi iciyo bebek mi?Kızlar ya milupanin gece cayi varmış denesemmi yoksa bencillikmi olur onu uyutmak için müdahele etmem.icerigine de bakmadım bebegim 50gunluk bisey olurmu ki
Anne mi iciyo bebek mi?
Bende istiyom..
Sabah 7den su saate dek yarim saat uyudu o da kucagimda belim tutmuyi artik.esime sardim sinirden. Gece 4saat toplm uyuyabilsem sukretcm
Hayır canım guya bebek için geldiler
Ama benim sinirimi bozuyorllar.tqamam cok faydalarida var ama gece olunca gözüme görünmüyor.
Yardımcı olsalar da sürekli yanyana olmak sinir bozucu olur cnm ya
Dimi bende bugun vermedim ayniydi neredeyse.DonukPudra ben iki gündür sab simplex i kestim.kullanirken nasilsa şimdi de öyle .demekki gerçekten etkisi bitmiş
Bnmki uzun zamndir oyle maalesefSevişken ne arar la bazarda
Benimkinin burnu tıkandı, domuzcuk gibi fork fork yapıyor. Yaptıkça korkuyor sıçrıyor, zaten uyumuyordu tüy dikti bu burun
Dimi bende bugun vermedim ayniydi neredeyse.
Tamamen ticarete dokmusler isi..bizde psikolojikman aaa rahatlatti diyoruz baska bisi degil..
Eczaneden mi aldin bende alcam. Yeni uyudu o da omzumda agla agla beynim gitti. Iyice dalsin yatircm ins klkmaz
hHerkes nerde kızlar
Artık pek şikayet gelmiyor kimseden maşallah kirkin kerameti de bunda demekki.
Zamanla gaza da alisiliyor aglama krizlerine de.benim tek alisamadigim uykusuzluk . aslinda eskiden esimle gün aydinlaninca yatardik sabaha kadar film muhabbet
Ama şimdi dayanamıyorum nedense
Ben daha annesine laf soleten erkek görmeden hemn savunma aslında onlar savunduklarinda daha çok uyuz oluyoruz aslında anlatamazsinkiKv var yanimda ama oda iki pis pis edip kolum ağrıdı diyor sinirlerim bozuluyor.arada insafa gelirse sen yat ben bakayım diyor ama zaten benim iki saatlik uyku o zaman oluyor.
Gündüz uyuyor bebeğim ama ozaman da ben Uyuyamiyorum.
Cok sinirli oluyorum geceleri kv sariyorum esimde bana kiziyor onu savunuyor toz kondurmuyor
Su çocuk geceye cevirse uykuyu ben çok rahatliycam kimseye muhtaç olmayacagim.allahim sen yardım et
Canim ya ben senin yazilarini okurken cok zorlaniyorum, sesli harfleri de kullanmayi denesenBızde esmle hc zaman ayıramıorz kndmızı kw kp burda zatnwcocukta uyumuo tamam bzde hc knusamyz
h