2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

O keyfiydi canım yatarak keyif yapiyodum. Şimdi uyanık ve sürekli aktifsin. Bu yorgunluğun üstüne de aralıksız uyku yok. Nasıl dayandı vücut

O öyle dedikçe sinir sistemin çöker cnm. Benimki de öyle. Çocuk banyo yapar 3 gün sonra gaz sancısı olur banyo yaptı da ondan. Acaba kulağına su mu kaçtı. Acemi anne benim ben desem yok kızım bebek bu ağlar fln demesi gerekirken kendi yapar felaket tellaligi

Kizlar dun kv gitmistk 1saat icinde geri geldik.esimle birbirine girdiler.
Oglum iyice huysuzlandi ustune. Bu gece zor yatirdim. Migrenim tuttu ustune sinirden.. hala agriyor kafayi siyircam

Minicik torun gelmiş eve ne gerek var ki cnm. Sen gerilme zaten bebeğin gazlı senin huzursuzlugun daha kötü yapar

Yavas bebek ne kiz benimkide arada beni kitliyor ama bir sekilde hallediyorum. Benim ilk kizim sizinkiler gibiydi birsey yapamazdim Allah acidi demekki bana bu ona benzemiyor birde yukselen burcu basak bizimkinin o da etkiliyor sanirim

Mastit oldum kızlar. Allah kimseye vermesin çok zormuş

Gecmis olsun canim bol bol emzir ve sag goguslerini.

Slm bugunku modum kakilmistir benim adim heryeri siler parlatirim...

Ne guseell benim bugun isim yok yemegimde bayag var dunden onlar yenip bitsin bugun. Benimde bugunku modum yatis

Yarın iki aylık aşımız var çok korkuyırum ateşten. Fitil koymayı yapabilir miyim acaba? Bir de şurup önermiyorlar neden acaba?

Kızlar oğlum 3 gündür kabız popo suna zeytinyağı surdum ama fayda etmedi başka ne yapabilir

Geçmiş olsun...
Saf zeytin yağını bir damla da olsa ağızdan verebilirsin..
Karnına sıcak bişiler koy, sürekli masaj yap, ayaklarını da karnına it geri çek bildiğin şeyler..
Başka bir şey yapılamıyor daha çok minikler..
Doktorumuz bize 2-3 gün geçmeden kabız diyemeyiz derdi..
Baktın yine olmuyor fitil var tabi doktoruna danışarak..
Bize fitil vermişti onun yarısını vermiştik hemen rahatlatmıştı..

Yarın iki aylık aşımız var çok korkuyırum ateşten. Fitil koymayı yapabilir miyim acaba? Bir de şurup önermiyorlar neden acaba?

Herkes farklı bir şey söylüyor o konuda..
Kimi fitil kullanılır bebekte diyor kimi şurup..
Bizim doktorumuz da şuruptan yana...
"Calpol" bir çok yerde yasaklanmış ama bizde hala veriliyor..
Ben artık onun yerine farklı bir ateş düşürücü kullanmayı deneyeceğim..
Bir de aşıya gitmeden önce ateş düşürücü vermeyin bebeğinize..
Aşının etkinliğini düşürebiliyormuş...
Çok aşırı ateş yapan aşılar değil..
Benim oğlum biraz ilginçti o yüzden ateş yapmaz diyemeyeceğim..
Biz 14 aylık olacağız nerdeyse hiçbir aşıda ateş yaşamadık..

Kizlar dun kv gitmistk 1saat icinde geri geldik.esimle birbirine girdiler.
Oglum iyice huysuzlandi ustune. Bu gece zor yatirdim. Migrenim tuttu ustune sinirden.. hala agriyor kafayi siyircam
Gelinler dogurunca bu kv ve gorumcelere bir hal oluyor hepsimi kavga arayisinda olur yahu, canim uzmeyin kendinizi onlarin amaci bizim bu mutlu gunlerimizi burnumuzdan getirmek amacina ulasmasina izin vermeyin

MONNA gecmis lsun.
karman anlamadim amaci ne.oglumyn hanesi ayri az geri durayim demiyor evlendigimuzden beri bu yuzden esimle didisiyorlar. Hala esime onu yap bunu yap buraya gt vs vs ben karismiyorm ble mesafeliyim ama dun iyice sinirim bozuldu.yavrum huzursuzdu ustune daha huysuzlandi.. olan gece bana oldu.. allah bildigi gibi yapsin biktm artik. Evlatlar huzurlu ne guzel deyip islerine bakamiyor.

Kizlar boba 4g alan var mi.?
Bana acil bisi lazim ..yoksa kolum o?zum tutuk onu gectm ev fena.
Momforbaby almistm ama yeni dogan aparati ile zor yapamiyorm.

Yavas bebek = uyuyan gazsiz is yaptiran anasinin uyumasina izin veren bebek...

Maalesef canim bi susup geri duramiyorlar, bizde de oyle bakiyorlarki mutluyuz huzurluyuz mutlaka bi maraza cikariyorlar. Bende hic sesimi cikarmam ogullariyla didisip duruyorlar. Ne yazikki bebeklerimizde anliyorlar huzursuzlugu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…