- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.765
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #1.661
İyi geceler hanimlar bugun girmeye firsatim olmadi. Sabahtan bir tempoyla basladik gune misafirlerim vardi bugun. Bizle beraber 25 kisiydik esimin sadece evli olan hala cocuklari esleriyle geldi kalabalik sulale cok zor oluyor posta posta misafir agirliyorum evimde cok buyuk degil cumbus yeri gubi oluyor. Allahtan bebegi yikamistim onlar gelmeden, rahatlayip uyudu bende istedigim gibi ilgilendim misafirlerimle. Saat 5 gibi kalktilar yaklasik 4 saat oturdular. Onlar gittikten sonra mutfagi toplayip temizleyip esimin anneannesine gittik orda oturduk cigkofte yogurdular yedik ictik bebege ilk defa evlerine gitti diye taki taktilar bayag karli bir gezme oldu. Eve yeni geldik bebegi uyuttum bir bakiyim dedim. Beyaz Patik esinle ne problemi yasiyorsun pek ayrintili bilmiyorum canim ama esyalara zarar vermesi ruh sagliginin yerinde olmadiginin gostergesi bence psikolojik bir destek alin. Sanki 9 ay hamilelik cekmis dogurmus ve lohusa olan bu erkekler, hepsi bir acayiplesiyor.
wakewake canim gece cayi verebilirsin insallah fayda saglar ogluna. Uyumayan bebek cok zor oluyor cunku Allah yardimcin olsun.
wakewake canim gece cayi verebilirsin insallah fayda saglar ogluna. Uyumayan bebek cok zor oluyor cunku Allah yardimcin olsun.