2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

İyi geceler hanimlar bugun girmeye firsatim olmadi. Sabahtan bir tempoyla basladik gune misafirlerim vardi bugun. Bizle beraber 25 kisiydik esimin sadece evli olan hala cocuklari esleriyle geldi kalabalik sulale cok zor oluyor posta posta misafir agirliyorum evimde cok buyuk degil cumbus yeri gubi oluyor. Allahtan bebegi yikamistim onlar gelmeden, rahatlayip uyudu bende istedigim gibi ilgilendim misafirlerimle. Saat 5 gibi kalktilar yaklasik 4 saat oturdular. Onlar gittikten sonra mutfagi toplayip temizleyip esimin anneannesine gittik orda oturduk cigkofte yogurdular yedik ictik bebege ilk defa evlerine gitti diye taki taktilar bayag karli bir gezme oldu. Eve yeni geldik bebegi uyuttum bir bakiyim dedim. Beyaz Patik Beyaz Patik esinle ne problemi yasiyorsun pek ayrintili bilmiyorum canim ama esyalara zarar vermesi ruh sagliginin yerinde olmadiginin gostergesi bence psikolojik bir destek alin. Sanki 9 ay hamilelik cekmis dogurmus ve lohusa olan bu erkekler, hepsi bir acayiplesiyor.

wakewake wakewake canim gece cayi verebilirsin insallah fayda saglar ogluna. Uyumayan bebek cok zor oluyor cunku Allah yardimcin olsun.

Aynen o savundukca daha çok sinir oluyorum. Kin duyuyorum aramızi bozuyor gibi oluyor
Canim onlar annelerini her zaman hakli gorurler, bu durum biz kadinlar icinde oyle degilmi ama esin kendi gozuyle gorurse o zaman dusuncesi degisir, kac yillik evlisin bilmiyorum ama ben 10 yilda ancak esimi yola getirebildim

Bnmki uzun zamndir oyle maalesef
Doktor damla verdi 4 carpı 2 bir de buhar makinası aldık inşallah hemen geçer, siz bir şey kullanıyor musunuz? Dün kv sürekli ciğerlerine inmiş, üşütmüş deyip durdu, yahu doktordan geliyoruz doktor her yerini dinleyip teşhis koydu alakası yok dedikçe hala çocuk bronşit diyordu.

karman karman , katılıyorum. Ben de gece çalışma odasında ana kucağında, sabaha karşı o odadaki yatakta koynumda, sabah salonda hamağında, akşam üstü yatak odasında yatırıyorum.

Bu arada bugün bizim kız neredeyse tüm gün uyudu, mamaya zorla ben kaldırdım.tüm evi bayram temizliği yapar gibi süpürdüm sildim, toz aldım, kendimi temizledim, ütü yaptım. İnsan temizliği bile özler mi, sevinçle yaptım.
Akşama doğru 80lik bir eski toprak neneyle konuştum, bana bebeğim sezaryanla erken doğduğu için, asıl 40ını şimdi doldurduğunu (51 günlüğüz) bundan sonra inşallah uykusu ve diğer şeylerin yoluna gireceğini söyledi. Bana bir umut oldu.
Belki haklıdır.

Doktor damla verdi 4 carpı 2 bir de buhar makinası aldık inşallah hemen geçer, siz bir şey kullanıyor musunuz? Dün kv sürekli ciğerlerine inmiş, üşütmüş deyip durdu, yahu doktordan geliyoruz doktor her yerini dinleyip teşhis koydu alakası yok dedikçe hala çocuk bronşit diyordu.
Onlar maalesef oyle felaket tellalcisi...bn soyluyorum gecicek deyip gonderiolar bisey vermedi bizde soguk buhar makinasi aldik burnu kurudu ama bogazi hala balfam yapio gece uyuyamio tikio acmak icin cekiorum bisey gelmio insallah gecer en kisa zamanda cok ugrastim duzeltemedim henuz

Berenimbonun bebegine hayranim yaaaa...nekadar yavas bi bebek...kadin herseyini yapabilio evede yetio ailesinede gezmesinede...bnmki nie boyle gazi olmasa aglamio ama kendi basinada sessiz bakinmioda aglamasa bile anakucagina koyuyorum 2 dakka sonra aglamaya baslio hicbiseyi yokken...asla yatar pozisyonda durmuo hep dik durucak bide bakislari var korkuyorum valla ebeveynim o sanki tobe tobe...

Berenimbonun bebegine hayranim yaaaa...nekadar yavas bi bebek...kadin herseyini yapabilio evede yetio ailesinede gezmesinede...bnmki nie boyle gazi olmasa aglamio ama kendi basinada sessiz bakinmioda aglamasa bile anakucagina koyuyorum 2 dakka sonra aglamaya baslio hicbiseyi yokken...asla yatar pozisyonda durmuo hep dik durucak bide bakislari var korkuyorum valla ebeveynim o sanki tobe tobe...
Benimki de bazen sanki anasını kesmişim gibi bakıyor.gözleri hızlı hızlı sağa sola oynatıp kaşları çatıp meme ağzındayken iuuv iyuv demesi yok mu ahanda anama küfrediyor diyorum.

X