- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.765
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #1.661
Ben daha annesine laf soleten erkek görmeden hemn savunma aslında onlar savunduklarinda daha çok uyuz oluyoruz aslında anlatamazsinki
Canim onlar annelerini her zaman hakli gorurler, bu durum biz kadinlar icinde oyle degilmi ama esin kendi gozuyle gorurse o zaman dusuncesi degisir, kac yillik evlisin bilmiyorum ama ben 10 yilda ancak esimi yola getirebildimAynen o savundukca daha çok sinir oluyorum. Kin duyuyorum aramızi bozuyor gibi oluyor
Doktor damla verdi 4 carpı 2 bir de buhar makinası aldık inşallah hemen geçer, siz bir şey kullanıyor musunuz? Dün kv sürekli ciğerlerine inmiş, üşütmüş deyip durdu, yahu doktordan geliyoruz doktor her yerini dinleyip teşhis koydu alakası yok dedikçe hala çocuk bronşit diyordu.Bnmki uzun zamndir oyle maalesef
Onlar maalesef oyle felaket tellalcisi...bn soyluyorum gecicek deyip gonderiolar bisey vermedi bizde soguk buhar makinasi aldik burnu kurudu ama bogazi hala balfam yapio gece uyuyamio tikio acmak icin cekiorum bisey gelmio insallah gecer en kisa zamanda cok ugrastim duzeltemedim henuzDoktor damla verdi 4 carpı 2 bir de buhar makinası aldık inşallah hemen geçer, siz bir şey kullanıyor musunuz? Dün kv sürekli ciğerlerine inmiş, üşütmüş deyip durdu, yahu doktordan geliyoruz doktor her yerini dinleyip teşhis koydu alakası yok dedikçe hala çocuk bronşit diyordu.
Bn caylara baktim 6.aydan itibaren yaziodu cesaret edemedimKızlar ya milupanin gece cayi varmış denesemmi yoksa bencillikmi olur onu uyutmak için müdahele etmem.icerigine de bakmadım bebegim 50gunluk bisey olurmu ki
Göz kasları gelişiyor minnoşların.Kirkindan sonra degisen tek sey kizimin şasi bakmayı öğrenerek gulmesi... nasil vazgecirecem kizlar
Bnde z.beyaz diorum hatta ordaki kediye benzio bazen cok guluyorum esimde cok kizioGöz kasları gelişiyor minnoşların.
Ben ona minik Zekeriya beyazım diyorum,büyüdükçe geçecek benim de eşim çok panik yapıyor ama doğal bir süreç.
Benimki de bazen sanki anasını kesmişim gibi bakıyor.gözleri hızlı hızlı sağa sola oynatıp kaşları çatıp meme ağzındayken iuuv iyuv demesi yok mu ahanda anama küfrediyor diyorum.Berenimbonun bebegine hayranim yaaaa...nekadar yavas bi bebek...kadin herseyini yapabilio evede yetio ailesinede gezmesinede...bnmki nie boyle gazi olmasa aglamio ama kendi basinada sessiz bakinmioda aglamasa bile anakucagina koyuyorum 2 dakka sonra aglamaya baslio hicbiseyi yokken...asla yatar pozisyonda durmuo hep dik durucak bide bakislari var korkuyorum valla ebeveynim o sanki tobe tobe...
Cok gecmis olsun biran once atlatirsinMastit oldum kızlar. Allah kimseye vermesin çok zormuş
Geçmiş olsun canım. Nasıl oldu öyle umarım biran önce geçerMastit oldum kızlar. Allah kimseye vermesin çok zormuş