Bence kendi evinde baktir canim cocugun duzeni kendi evinde olmali. Evde bakacak birini bul.
Kiyamam canim inan ilk bebekte bende oyleydim simdi kendime sasiyorum. İsin kasari oluyosun ikincide aglasa mizmizlansa da sundandir diyip daha cabuk sakinlestirip birakiyorsun. Bugun 2 makina camasir yikadim dunde 2 makina yikamistim kuruttum katladim utulenecekleri utuledim. Buyuk kiza kahvalti verdim. Evi topladim. Misafir Yatak ortumu cikartip serdim. Mutfak dolaplarinin onyuzunu tezgah ustunu aspiratoru ve buzdolabinin icini temizledim. Evi supurdum, toz aldim, sildim, banyo wc yi temizledim buyuk kiza ogle yemegi yedirdim. 1 buyuk tencere kuru dolma ve sarma yaptim pisirdim. Saat 5 te bitmisti butun isim. Bu arada yarinin bardak tabak catal kasik pecetelerini de ayarladim
esim geldi alisverise ciktik yemek yedik eve geldim yeni.boyle yazinca ne cok sey yapmisim dedim, benim bunye alismis artik ne demisler alismis kudurmustan beterdir
Yarin da tavuklu pilav yapicam su boregi ve tatli olacak dolmalarin yanina.
Canim ben cok dikkat etmiyorum acikcasi son emzirdigim memeyi verince sanki doymuyor gibi geliyor bebe bana