2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

TwoPrincess TwoPrincess maşallah sana canim:nazar: ben okurken yoruldum valla :-) benim menü de aynı seninle ne tesadüf yaa:KK33: ama ben haftaiçi yapcam. Yoksa çocuktan geçilmez ortalık :KK75:. Bizim sülale zaten kalabalık :confused: senin kaç kişi olacak mevlütte? Porselen tabak mi kullanacaksin

TwoPrincess TwoPrincess maşallah sana canim:nazar: ben okurken yoruldum valla :-) benim menü de aynı seninle ne tesadüf yaa:KK33: ama ben haftaiçi yapcam. Yoksa çocuktan geçilmez ortalık :KK75:. Bizim sülale zaten kalabalık :confused: senin kaç kişi olacak mevlütte? Porselen tabak mi kullanacaksin

Tevafuk olmus canim benim mevlut degil esimin yegenleri esleriyle gelecek yaklasik 20 kisiler. Benim esim urfali asiretler sulalesi epey kalabalik benimde akrabalar onlar kadar olmasa da kalabaliktir. Mevlutu ben camide okutcam kurbanda kestik etini kuran kursu ogrencilerine bagisladik Allah kabul ederse.

Kiyamam canim inan ilk bebekte bende oyleydim simdi kendime sasiyorum. İsin kasari oluyosun ikincide aglasa mizmizlansa da sundandir diyip daha cabuk sakinlestirip birakiyorsun. Bugun 2 makina camasir yikadim dunde 2 makina yikamistim kuruttum katladim utulenecekleri utuledim. Buyuk kiza kahvalti verdim. Evi topladim. Misafir Yatak ortumu cikartip serdim. Mutfak dolaplarinin onyuzunu tezgah ustunu aspiratoru ve buzdolabinin icini temizledim. Evi supurdum, toz aldim, sildim, banyo wc yi temizledim buyuk kiza ogle yemegi yedirdim. 1 buyuk tencere kuru dolma ve sarma yaptim pisirdim. Saat 5 te bitmisti butun isim. Bu arada yarinin bardak tabak catal kasik pecetelerini de ayarladim:KK53: esim geldi alisverise ciktik yemek yedik eve geldim yeni.boyle yazinca ne cok sey yapmisim dedim, benim bunye alismis artik ne demisler alismis kudurmustan beterdir:KK70:
Yarin da tavuklu pilav yapicam su boregi ve tatli olacak dolmalarin yanina.
Hay maşallah.
Ben çocuksuz bunları yapamam sen iki çocukla yapmışsın ne güzel, darısı başıma.

Bence kendi evinde baktir canim cocugun duzeni kendi evinde olmali. Evde bakacak birini bul.

Kiyamam canim inan ilk bebekte bende oyleydim simdi kendime sasiyorum. İsin kasari oluyosun ikincide aglasa mizmizlansa da sundandir diyip daha cabuk sakinlestirip birakiyorsun. Bugun 2 makina camasir yikadim dunde 2 makina yikamistim kuruttum katladim utulenecekleri utuledim. Buyuk kiza kahvalti verdim. Evi topladim. Misafir Yatak ortumu cikartip serdim. Mutfak dolaplarinin onyuzunu tezgah ustunu aspiratoru ve buzdolabinin icini temizledim. Evi supurdum, toz aldim, sildim, banyo wc yi temizledim buyuk kiza ogle yemegi yedirdim. 1 buyuk tencere kuru dolma ve sarma yaptim pisirdim. Saat 5 te bitmisti butun isim. Bu arada yarinin bardak tabak catal kasik pecetelerini de ayarladim:KK53: esim geldi alisverise ciktik yemek yedik eve geldim yeni.boyle yazinca ne cok sey yapmisim dedim, benim bunye alismis artik ne demisler alismis kudurmustan beterdir:KK70:
Yarin da tavuklu pilav yapicam su boregi ve tatli olacak dolmalarin yanina.

Canim ben cok dikkat etmiyorum acikcasi son emzirdigim memeyi verince sanki doymuyor gibi geliyor bebe bana:KK53:
Kizim maşallah ben bunlari cocuk yokken bile yapmazdim

Bende yine nobetteyim uyumuyo bu çocuk napcam böyle nereye kadar dayanacak vücudum bilmiyorum. Dogdu doğali gece uykusu yok bir iki saatlik uyku yetmiyor bana geceleri artik kollarimin gücü gidiyor.
Esim biraz aldı da rahatladim yoksa koycaktim yere aglarsa aglasin

Bende yine nobetteyim uyumuyo bu çocuk napcam böyle nereye kadar dayanacak vücudum bilmiyorum. Dogdu doğali gece uykusu yok bir iki saatlik uyku yetmiyor bana geceleri artik kollarimin gücü gidiyor.
Bana bugün doktor belki tıka basa doymuyordur ondan gece uyumuyordur dedi, eğer doyuyorsa külçe gibi uyur dedi başka sıkıntısı yoksa, o yüzden mama miktarını arttırdık. Bugece bakacaktım bu seferde evin nemi 20lere düşmüş, burnu kurumuş çocuğun ondan uyuyamıyor.
Uyumamaya 40 bahane bula bula günlerimiz geçiyor valla.

Bana bugün doktor belki tıka basa doymuyordur ondan gece uyumuyordur dedi, eğer doyuyorsa külçe gibi uyur dedi başka sıkıntısı yoksa, o yüzden mama miktarını arttırdık. Bugece bakacaktım bu seferde evin nemi 20lere düşmüş, burnu kurumuş çocuğun ondan uyuyamıyor.
Uyumamaya 40 bahane bula bula günlerimiz geçiyor valla.

Ne kadar veriyorsun peki mamayi
Bende bi kaç gecedir mama veriyorum belki doyarda uyur diye ama yok banamisin demiyor.mamayi içip ardından emiyor da ama enerji patlaması var cocukta.
Bu çocuğa nasıl geceyi gündüze cevirticem bilemedim cok caresizim artik. sabah iki saat uykuyla durmak yetmiyor. Ben hiç neme falan dikkat etmedim.nasil olcuyorsun.

Bende bi kaç gecedir mama veriyorum belki doyarda uyur diye ama yok banamisin demiyor.mamayi içip ardından emiyor da ama enerji patlaması var cocukta.
Bu çocuğa nasıl geceyi gündüze cevirticem bilemedim cok caresizim artik. sabah iki saat uykuyla durmak yetmiyor. Ben hiç neme falan dikkat etmedim.nasil olcuyorsun.
Çok üzülüyorum sana inşallah biran önce düzene girer. Uykusuzluk çok zor insanın sabrı kalmıyor hiçbir şeye. Kaç aylık oldu bebeğin

Bugun 57.gunumuz dunden beri gene kanamam geliyor.gece nasil terledim anlatamam. Sutyen atlet ust su icinde bir de oglan huysuZdu tam oldu ustunw daha da beter oldum..

Yatiriyom miyk miyk ziyk ziyk gaz da cikardim suan gene omuz askisi gibi omzumda sol tarafim tutuk. Gunden gune agirlasiyorlar da Allahim dayanma gucu versin..
40 i ciksin dediler dort gozle bekledim.simdi 3 ayi bekliyorum onda da bisi olmazsa artik isyeeaannnnn

Çok üzülüyorum sana inşallah biran önce düzene girer. Uykusuzluk çok zor insanın sabrı kalmıyor hiçbir şeye. Kaç aylık oldu bebeğin

İnşallah canim su saat oldu hala ayaktayim.direniyor resmen.gucum kalmiuor benim de artık
50 günlük olduk bugün
Donukpudranin dedigi gibi kirki bekledim hep ama olmadi şimdi üç ay diyorlar ondanda umudumyok zor bi bebek benimki

İnşallah canim su saat oldu hala ayaktayim.direniyor resmen.gucum kalmiuor benim de artık
50 günlük olduk bugün
Donukpudranin dedigi gibi kirki bekledim hep ama olmadi şimdi üç ay diyorlar ondanda umudumyok z
or bi bebek benimki
Oysa artkk kendi uyku düzenini kurması gerekiyor. Benim bugün ram iki aylık oldu. Gündüz uyumuyır akşam 9 da uyuyor sonra üçer saat arayla uyanıp emiyor. Gündüzün yorgunluğuyla başa çıkmak zorken seni düşüneyorum. Alera diye bşr arkadaş vardı gruptan o anason çayı ver demişti bana birkez. Ben vermedim ama sen bir araştr istersen

Biz bulunduğu iki odaya bunlardan aldık hem sıcaklığı hem nemi ölçüyoruz
Nem 40_60 arası olmalıymış, eğer ev fazla sıcak nemsiz olursa burun kururmuş kendi ıslaklığını sağlamak için salgı yaparmış ve de hırıltı, şimdi buhar makinası sipariş ettik, kış bebeklerinde sık olurmuş.

Mamayı 60 dan 90a çıkardık.

Eklentiler

• DSC_0296.JPG
    DSC_0296.JPG
    46,9 KB · Görüntüleme: 48
Ben de dun koydum beşiğine actim donencesini yeter uyuyacaksan uyu ben de uyumaya gidiyorum dedim baktım cit yoj uyuyacaj herhalde diye düşündüm yataga totom degdigi anda sanki onun totosuna igne batiriyorlar gibi bi viyakladi annem diğer odadan koştu geldi

wakewake wakewake yakininda annen yada kv yada destek olacak birikeri yok mu? Haftada 2gun gelip baksalar sen fazladan 1saat uyusan?
Ben artik 2 gun anneme gidiyom yoksa halim bitik.. 3saat uyku yetmio. Orda fazladan 1saat bile iyi oluyo yada ilgilenirken uzanmak bile iyi gelio

Merhaba kızlar ,
Biz de sorunlu hafta sonumuzu geçiriyoruz. Hep aynı şeyler , eşim ile aynı sorunlar...vs vs...Bıktım...
Canım Allah korusun da eşin sanırım ikincş evladını da sadece haftasonu görmek istşyor. Empati kurması gerekiyor Yıpratmamalı seni ama işte şuan vicdan yapıyır anladığım kadarıyla kızına. Üzülme bebeğinle ilgilen bu gğnler geçer anlar seni zamanla.

Canım Allah korusun da eşin sanırım ikincş evladını da sadece haftasonu görmek istşyor. Empati kurması gerekiyor Yıpratmamalı seni ama işte şuan vicdan yapıyır anladığım kadarıyla kızına. Üzülme bebeğinle ilgilen bu gğnler geçer anlar seni zamanla.
Bu sefer çok ileri gitti.
Çok önemsiz bir detaya çok sinirlenip i pad imi ve telefonumu kırdı...İkisi de kullanılmaz durumda. Kaç paralık şeyler...
Ben de hala etkilenmemeye çalışıyorum.
Adamın Psikoloji gitmiş tamamen...Bir gün düzelir diye bekliyorum. Daha kötü olmasın da...

X